anđeo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~sretno
vama samo sex na pameti ....:lol:.da mi je ostat t.da se odmorim od njega
danas 3dpt ja non-stop idem na wc ......i pritisce kad mokrim , jako :-(
jel kome ovak bilo ?
Printable View
anđeo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~sretno
vama samo sex na pameti ....:lol:.da mi je ostat t.da se odmorim od njega
danas 3dpt ja non-stop idem na wc ......i pritisce kad mokrim , jako :-(
jel kome ovak bilo ?
i ja 3.dpt i ko da nisam nigdi ni bila. ništa......
previse mokrim, ne znam odakle mi tolika tekucina :lol:
ne znam ili je HS ili upala
pinky :-):heart:
mene samo leđa bole,i spavam non-stop a legnem več sam u uspavana,evo i sad se nasilu digla jer bojim se da ne dobijem sindrom spavača:lol::lol::lol:,one cure u prošloj turi samo su pričale o simtopima mi neke posebne sve odreda napaljene juuuuu....
ja brate nisam ni napaljena, ma ništa, apsolutno ništa.... baš sam tužna.... da bar 'oće jajnik da me prožiga, ma ni to :-(
Ja sam od svog dr-a čula 5 dana apstinencije, poslije može keks - možda zato još nisam T :lol:...Cure, baš ste me nasmijale.
danas 4dpt , ja dobila upalu mjehura :-(
moram vadit UK i molit Boga da nije es.coli
eto kakve sam srece :roll:
Evo i mene na 10dnt. Mogu vam reći da ste mi ubile želju za sexom :-P!
Šalim se... Uglavnom, iako sam pomislila na njega sjetim se vaših odgovora i apstinencija!
ja sam danas doslovce pukla ,očito i keks je tu imao prste,neka nervoza čim sam oči otvorila,popila kavu posvađala se i opet otišla spavati ,imam sve simptome menge čak sam i bubuljicu dobila a vadim betu tek 24 do tada sigurno ču otiči lalallaaa,užasno mi sporo ovo vrijeme prolazi pusa
jo i andele vidim da smo tu negdje s betama...sise me ne bole pristice sam ko u pubertetu dobila-ne pamtim ovakvo lice a vec me par dana muce ko menustralni bolovi i oni me bude pogotovo ako na trbuhu spavam! a trebala bi dobit tek u pon. malo sam konfjuz...a da vam ne pricam ga grizem gore nego moj pas!
29.11 :-d:-d:-d
Ajme cure moje ne tražite simptome, ja sam danas u 10.tjednu i nemam niti jedan simptom, ali evo ako ćemo u detalje, nešto ću pronaći za vas. 10. dnt su me probudili užasni menstrualni bolovi, baš ono u svoj svojoj snazi, mislila sam da menstruacija stiže, poslije me još nekoliko dana lagano bolilo, a i sad zna ponekad. Negdje malo prije bete sam nekoliko puta u razmaku od par dana imala seksualne snove :oops: (spominjem to, kad već vidim da se o tome ovdje priča), inače ih nemam, možda 2-3 puta godišnje, ali ovaj put su bili baš nekako intenzivni. Grudi su me bolile nekoliko dana iza transfera i onda potpuno prestale, vjerujte mi na riječ, muzla sam ih svaki dan:lol:. Držala me nesanica, ali to ne znam da li je od trudnoće ili od nervoze od čekanja bete, ujutro bi se budila u 5 h, a nisam ja baš taj tip koji se rano diže. I naravno to famozno podrigivanje koje sam već spomenula, a počelo je negdje oko 10-11 dnt.
linalena, apstinencija mora biti 3-5 dana prije punkcije, ne više, svejedno na koji način
pa ako ti apstiniraš ne mora i on..8-)
prije punkcije treba biti par dana apstinencije za muškiće...
sta? mm i ja vecer prije punkcije...je spermiogram bio malo losiji al Božek moj,protiv prirode se ne ide :-)... nego sutra mi je 12dnt sta mislite o kucnom testu?
ja sam danas 9dnt napravila test...i pozitivan je....
cestitam valerijaa :))))))))))))))))
cestitam valerija !!
Hvala vam cure...danas opet pozitivan...i sad čekamo betu za koji dan...dosta s testovima...sretno svima
:-D:-D:-D:-DČestitam Valerija.
Valerija iskrene čestitke...za mirnu i urednu trudnoću..
čestitke od srca sretno
Bravo Valerija!!!!
Meni je danas 12 dnt i nemam snage napraviti test, jutros sam ga gledala i okretala u ruci ali nisam podlegla iskušenju! Beta je za 5 dana!
bravo valerija!!!! :-D:-D:-D:-D
ma meni je problem kaj ja ne bi apstinirala, osim ono kaj se treba od tih nekoliko dana prije punkcije pa koliko treba, ali ne i mjesec dana prije
a on se odreko od sexa od prvog pregleda na 18dc prošlog ciklusa kada smo dogovorili početak
Jel vas odbijaju muški??? Meni je to teško palo jer nisam očekivala
Svim čekalicama bete velka ~
Evo da se i ja pridruzim klubu cekalica bete.Meni je ovo drugi postupak ICSI,prosli put beta bila 18 14dnt :(,plakala sam kao luda,zalila moj 8stanicni embrion koji se nije uspio izboriti...U ovom drugom postupku oplodjeno 16 stanica,vracen jedan 8 stanicni embrion 3 dan,sad je tek 3 dnt a ja ni o cemu ne razmisljam.Za ostale embrione nista neznam,nisu nam iz bolnice nista javili.Inace postupak je obavljen u Belgiji kao i prvi put.Oni zamrzavaju embrije i prosli put je zamrznut bio samo jedan koji nije kasnije prezivio odmrzavanje.Ovaj put mi je biolog rekao da vec taj dan moze zamrznuti 5 a za ostale ce cekati jos jedan dan da vidi kako ce se razvijati,pa ce ih zamrznuti,tako da nemam pojma koliko ih imamo jos u ''rezervi''.Samo sam dobila Utrogestan od 200mg 3X1 vaginaletu i nista vise.Vidim da su u Hrvatskoj puno detaljniji sa objasnjavanjem samog postupka.Meni je bilo samo svaka dva dana tokom stimulacije vadjenje krvi i echo,punkcija u opstoj anesteziji(opet niko nista ne govori),javili kad da dodjem na vracanje embrija i cao.Betu vadim 29-og a do tad moram cekati sto mi naravno najteze pada.Stomak me bolio 2 dana ali sad je prestao.Grudi bole,ali mislim da je to od hormona.Jos uvijek sam ''normalna'' i ne razmisljam ni o cemu,nadam se da cu u tom raspolozenju ostati do "'dana D"'.Iz onog prvog postupka sam vidjela da od mene ne zavisi nista i ako onaj ''gore'' odluci pozitivno i beta ce takva biti.Drzim fige svim cekalicama bete i cestitke svim trudnicama.
alma, dobro došla u našu, već poveću grupu 29.11. ! nadam se da će nam svima biti jako sretan dan!
linalena, reci svom mužu da NE SMIJE apstinirati toliko, apstinencija prije punkcije mora biti od 2 do max 5 dana. dakle, neka se gospon posexa ili masturbira, ali apstinencija pred punkciju, ponavljam mora biti od 2.-5 dana. nakon svega kroz šta ti prolaziš vrlo je neodgovorno od njega da vam umanjuje šanse sa tolikom apstinencijom. pa nije se prijavio u svećenike, pobogu.