svim tužnicam jedan veliki :love2:
a svim novim trudnicama čestitke!!!!:-D
i svima puuuuno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Printable View
svim tužnicam jedan veliki :love2:
a svim novim trudnicama čestitke!!!!:-D
i svima puuuuno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
dodirko draga moja :love2::heart:
mare157 sretno
Jutro svima!!!
Svima šaljem puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~ !
A naročito puno ~~~~~~~~~~~~~za našu Bab!!!
Za veliku betu i da se forum trese od veselja!!!!
Bab ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za veliku betu
Dodirko :heart: cure su ti sve već rekle pa mogu samo potpisati. Vaša bebica će naći načina da vam dođe :heart:
Čekalicama bete ~~~~~~~~~~~~~~~ za puno lijepih vijesti!
Evo da i ja skuham po prvi put prvu jutarnju :coffee: (ness, čaj, bezkofeinsk), što kome paše pa se poslužite!!!
Čekalicama bete ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba, neka vas lijepe troznamenkaste brojke iznaenade na ovaj lijepi dan!
Čakalicama punkcija, transfera, ma koječega također ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ koliko god vam treba!
Sretno vam Valentinovo!!!
P.S. Transfer mi je u 10:30, nalijevam se vodom i optimistično se nadam da neće biti ekscesa tamo na stolu :lol:
Medena sretno danas na transferu.
A po pitanju nalijevanja vodom, malo lakše draga moja, joj kada se sjetim mog transfera u CITU i nalijevanja vodom, molila sam sestru nakon 15 minuta da me spusti sa onog stola imala sam osijećaj da ću eksplodirati kako mi se piškilo. A kada me je spustila ko brzi gonzales sam odletila do WC.
Medena sretno na transferu!!
TrudyC sretno na punkciji!!
Svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!:heart:
innu žao mi je :love2:
Svim čekalicama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dodirko, :heart:! Što je problem baš u Jasminu bio, ili u kontracepciji općenito - sve su sličnoj sadržaja, ako dobro shvaćam?
Medena8 ~~~~~~~~~~~~~~ za transfer :-)
Pozdrav i svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Innu draga žao mi je drži mi se!!!
Innu žao mi je.
Dodirko :love2:
Innu žao mi je :cry:
Svim čekalicama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
SIJEČANJ 2011.
Marina25 , 1. ICSI, Cito
Zvončica1976, prirodno (nakon 2x IVF, Petrova)
Mpac2006, 3.ICSI, poliklinika Vili (nakon 2xICSI, Pol. Vili)
DANAS, 1. stimulirani IVF (nakon 6x klomifenski IVF)
Lili75, 2 x prirodno (nakon 1. ICSI, 2x FET, 1.prir.trudnoča)
Nora77, 1. IMSI, Adebar
Nikolina-Zagreb, 2x prirodno (nakon 3 AIH, 4x IVF, 1 X prir.trudnoča)
VELJAČA 2011.
Mojca, 1. ICSI, Cito
Niki, 1.ICSI, Petrova (nakon 1. AIH)
Katja35, 1.AIH, VV
Čekalice bete~~~~~~~~~~
Slava77, 15.02.
Dani82, 17.02.
Mare157, 17.02.
Đurđa76, 17.02.
Pirica, 18.02.
Bab, 18.02.
Maja Lena, 19.02.
Ivka13, 21.02.
Andream, 21.02.
Tikki, 21.02.
Amyx, 21.02.
Vedre, 21.02.
Ruža82, 22.02.
Eva133, 22.02.
Zeena, 22.02.
Seka35, 23.02.
Sali, 24.02.
NINA30, 25.02.
LilyOfTheValley, 03.03.
Čekalice F(ET)~~~~~~~~~~
Slatkica
Vita22
Tally
Watson
Hrabrica29
Medena8, 14.02.
Čekalice punkcije~~~~~~~~~~
TrudyC 15.02.
Aslan, 16.02.
Pikalice~~~~~~~~~~
Tanja.V
Jesen82
Delfin
Lua
plavuša 007
Šmrkalice i ostale supresije~~~~~~~~~~
taca70, klikica,
Klomifenke/ femarke, AIH, prirodni IVF/ICSI ~~~~~~~~~~
Kitty, pea, tajna30, ValaMala,
ON-GO~~~~~~~~~~~~
2.mjesec: zlatta, Maybe baby, tikica, lela77, pinny, spa, Vanchriban, maslina1973, science,
3. mjesec: Cannisa, bugaboo, snekica, pretorija, kriistiina, kiara79, ptica1, corina II, TOMISLAVA, missixty, tinkica, venddy, sezen, tikica_69, dorina199, maza975, sildad, hop, m arta,
4. mjesec: Šumskovoće, Aurora blu, Crvenkapica 77, Tasha, marisela, goga69, mare77, glossy, milla2,, tlatincica, nety, Iberc, Mia Lilly, aleksandraj, Sanela-Naja,
5. mjesec:
6. mjesec: mury,
Hrabrice i čekalice koječega~~~~~~~~~~
Mery0908, dani39, chiara, morskavila, malena72, Tiki_a, jadro, rikikiki, ptica1, sonječka, zlatica, mala bu, inna28, anaea 40, mare41, sanja1, Iva Mia 2009, frodo, Dona, Charlie, deniii, palcicazg, Dada-55, tantolina, miba, alma_itd, linalena, brigitta, dadyakBda, anabanana, Maja_st, innu, šiškica, ela28,
GIZ svaka ti čast :klap:
da se prijavim... danas zadnje pikanje.. večeras štoperica i u srijedu punkcija:)
:kiss::zaljubljen: draga moja Dodirko tvoja nastojanja da mi uljepšaš dane dok sam ležala na Merkuru nikada neću zaboraviti stoga ti šaljem veliki Valentinovski poljubac
innu žao mi je :love2:
jesen sretno dalje
Mare157 lani..preklani...šu još malo strpljenja. Moje ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ idu ravno k tebi!!!!!
Stvarno neznam i ja bi to voljela znati, ali češće su tromboze sa Yasminom. doktori su mi jedino rekli da su imali slučajeva tromboze pluća sa kombinacijom Yasmin tableta.Citiraj:
Što je problem baš u Jasminu bio, ili u kontracepciji općenito - sve su sličnoj sadržaja, ako dobro shvaćam?
evo danas prijavljujem odmrzavanje i nadam se uspješnom zaljubljenom tulumu u labu.................Dodirko:heart:....Innu baš mi je žao...bit će mora kad tad.....:heart::heart:
Innu :love2:
Jesen82 za dalje ~~~~~~~~~~~
Medena8 ~~~~~~~~~~~~~~~~
Vita šaljem ti puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:heart:!
Innu, :-( :love2: (stvarno ne znam kako mi je ovo promaklo, :oops:)
Jesen82, uspješnu ti i bezbolnu punkciju želim!
Moja priča ide ovako (konačno znam cijelu :) )... punktirano mi je 9 JS, od toga 3 zrele i 6 nezrelih, ali je uzorak mm-a taj dan bio katastrofa i ni jedna od te tri zrele se nije oplodila. Od preostalih 6 je do sutra sazrijelo njih 5, mm je ponovno dao svoj doprinos koji je bio punooooooooo bolji i oplodile su se 3. Tako su mi danas vraćena 3 embrija, 2-st., 4-st. i 8-st., ovaj zadnj na slici izgleda prekrasno (a i mm se složio da sva tri ovaj put uzgledaju puno bolje nego ona 3 iz prethodnog postupka)
I dalje vjerujemo u Cito čuda... :zaljubljen:
Vita ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uspješno odmrzavanje i nezaboravan valentinovski tulum u labu!
Watson :heart: :heart:
Vita ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uspješan tulum u labu :-D
Medena8~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :-D
Jesen82~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :-D
medena8 ~~~~~ za vaše Cito čudo!!! Ovo je jako zanimljivo, nisam znala da stanice mogu dozrijevati i u labu, bravo za Cito!
cure hvala vam svima na lijepim željama:)
pozdravljam i ljubim sve čekalice koječega... da što prije dođemo do svega za čim srce čezne:zaljubljen:....
Evo me, postadoh ponovo klomifenka sljedećih 5 dana, pa ako sve bude ok, sljedeći tjedan IVF! Veliki pozdrav, zagrljaj i vibrice svima! E, moram i ovdje napisati, jutros je na VV bilo prepredivno! Od 5 čekalica bete koje su bile skupa na transferu, 4 ooooogromne bete, samo jednoj nije uspjelo. Jučer od tri, tri trudnoće. Na VV se definitivno stvari jako jako lijepo pomiču!
Charlie, jesi vidila, nisam ni ja imala pojma i svakako veliko BRAVOOOOOOOO opet za Cito !!! :zaljubljen:
ValaMala, sretno i nek ovaj put bude bingo! Bravo i za VV !!! :klap:
Cure, hvala vam svima, baš sam opuštena, ionako sam ovaj postupak bila u glavi već otpisala, sve ovo što se do sad dogodilo super je...
:* vas!
svim curama želim sritno valentinovo.
ValaMala bravooo .nema predaje.idemo dalje
svima od srca zelim sretno valentinovo, i neka sljedece valentinovo docekamo s bebacima u rukama ili bar s bebacima u busi...
ja cekam punkciju i ne mogu docekati... ipak je dr rekao da ce biti cetvrtak ili petak a ne srijeda, joj to mi se cini tako daleko...danas sam dobila i Estrofem jer mi je endometrij tanji. i dalje klomifen, gonali i estrofem, ko balon sam!
Danas se radilo sve o IVFovima, ali znam za dvije nedavne trudnoće iz inseminacija s VV. Nisam još nikad bila prisutna kad je netko primio najsretniju vijest svojeg života, a kamo li 5 parova, jednostavno sam još pod dojmom! Dvjema curama je to bio 1. ivf, no ove druge dvije su već bile na nekoliko postupaka i sad je uspjelo, jao prekrasno...
Zamislite mene, sjedim tamo okružena svim tim trudnicama i upijam "trudničku prašinu", haha, možda se primi malo i na mene! Evo šaljem vam je virtualno... :-)
cure:*
vita~~~~~~~~~ za ljubav u labu:heart:
čekalice, tužnice, ma evo za sve~~~~~~~~~~~~~~~
ima vas puno a nas nije bilo dugo pa čemo
zaželjeti svima sve naj,najj.......................
trudnicama velike čestitke i puno ~~~~~~~~~~~ za najlijepše i bezbrižne dane
tužnicama šaljemo veliki virtualni :love2: :love2:
čekalicama ß ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za ogromne cifre
čekalicama transfera ~~~~~~~~~~~~~~~ želim lijepo gnježđenje mrvica
čekalicama punkcija ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za što bezbolnije i ljepše js
pikalicama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ samo hrabro nije to teško pogotovo za nešto tako vrijedno i željeno
čekalicama koječega ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ samo strpljivo vrijeme će brzo proći i doći toliko čekani dan
ako sam kaj izostavila,oprostite mi ;-)
svima šaljemo ogromne :-* a naveće idu od M&M-a