ježić vidim da si u postupku.
Sretno.
Neka ti ivf donese sreću.
Printable View
ježić vidim da si u postupku.
Sretno.
Neka ti ivf donese sreću.
Petrovke drage, sretno! :) mi ćemo ovaj tjedan navratiti da vidimo koji nam sve nalazi trebaju ponovno, pa da polako počnemo skupljati...
Hvala curke, eva ja izgurala protokol skoro do kraja. Sutra štoperica i u subotu punkcija. Sretno svima!
miga24, nadam se da će se ova 2 smrzlića izboriti. Sretno!
Ježić baš si brza. Ja sam u pon na 1.uzv. Sretno na punkciji i da bude što više kvalitetnih js!
cure drage,svima sretno !:-)
ja još čekam svoju "prijateljicu"...valjda će skoro, prošlo je 60 dana o Zoladexa :cekam:
Jedan malac preživio!! Kažu da se dobro razvija za sada ali sutra moram zvati ponovno da vidim hoće li biti transfera u subotu ili ne, s obzirom da se radi samo o jednom malcu...
Ježić i ostatak cura - hvala na vibricama!
I Ježić - tko zna možda se i vidimo u subotu.
veliki pozdrav curke drage:-) vidim da ima puno novih. Nažalost neplodnost je postala epidemija.:-(
Trebam pomoć .....idem u postupak sa smrznutim jajnim st. i rekli su mi da dođem 8 dan cilkusa, to mi ispadne sljedeći petak. Šta mislite da li ću trebati ostati i prek vikenda u Zg. na ultrazvuku da si mogu rješiti smještaj I kada trebam voditi MM sa sobom da da svoj doprinos?
Draga Desideria, da li ćeš morati ostati na ultrazvuku to ti nitko ne može sa sigurnošću reći dok ti se ne napravi ultrazvuk. Bolje ti je računati da ćeš ostati pa da se ne iznenadiš ukoliko će zbilja biti potrebno. E sad kaj se tiće MM-a, on svoj doprinos treba dati na onaj dan kada bi tebi u pravilu trebala biti aspiracija - znači - 2 dan poslije štoperice, koju mislim da ćeš dobiti jer sam je dobila i ja a u istom sam postupku kao i ti. Sretno draga!
Sanja1 - navijamo za 1 mjesec!!!
Opa,pa konačno nam se i u petrovoj opet malo zakuhalo:klap:.
Miga držim fige da bude jedan suuuuper malac:yes:.
Frodo,ajde malo poguraj tu m,kad će više,ja nestrpljiva:mrgreen:.
Svim ostalim curkama puno sreće u kojoj god da su fazi;-).
Tikki:bye:.
Imamo jednog eskimića pobjednika!!Transfer sutra!!:-D
miga24, super ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za vas
Miga:-D,ma taj mora biti dobitni:klap:.
Miga neka je to to....treća sreća!
Ježić sretno sutra na punkciji
mimi81, hvala ti!
miga, šaljem pp
Ježić sutra je punkcija?
Sretno:
Je, eva, sutra je dan D!
Hvala ti!
Uh Ježić,tek sam sad pohvatala da ti je sutra punkcija,sretnooo draga i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da js budu super:klap:.
Ježić, sretno i javi se.
Eskimić na čuvanju.8-)
Evo i mene, 9 stanica. Sutra moram zvati da čujem kako napreduje situacija!
miga24, čuvaj, samo čuvaj!
super reakcija jezic. na kakvom si protokolu bila?
svim petrovkama VEEEELIKE bete! ja se pridruzujem uskoro i nadam se popraviti prosijek. nadam se da ce biti treca sreca!
Miga čuvaj svog eskimića 9 mj.:mrgreen:
Ježić,wow koja super reakcija:klap:.
Dobro jutro!
Navratila sam svima poželjeti sreću u postupcima i da što prije ugledate visoke bete a onda i bebače :)
Ja sam u 18 tjednu i sve je u redu, čekamo sina :-D
Držim vam fige!!!!
Vanchi hvala ti i čestitke od srca!:-D
Vanchriban izgleda da sam puno toga propustila...:mrgreen:
Cestitam!!
Curke koje ste vadile betu (lab Petrova),da li se moze i telefonski saznati nalaz?
Iskreno ne znam jer nikada nisam probala...Nekak mi je draže imati papir u rukama da moje oči same vide...
ja sam zadnji put (druga klinika doduse) sa 20ak menopura i sa cetrotidima (koji su se iako jako skupi za mene pokazali bezveze) dobila samo 3 stanice, 2 se oplodile i nula bodova na kraju. a fsh 4.5 ili tako nesto. zato meni tvoja brojka JS izgleda super. kada malo razmislis dovoljna je samo jedna stanica koja ce se lijepo razvijati i ugodno se smjestiti kod tebe na nekih 9 mjeseci. sretno utorak! :love2:
Meni danas 3 dan od transfera. Cijelu noć sam imala neke ćudne bolove u trbuhu a ni danas mi nije ništa bolje s tim da me sada još i tjera na povračanje. Ne znam kako bih bolove opisala samo znam da neznam jel me bolie jajnici, mjehur, ili nešto drugo. Tako nekako sam se osijećala u prvom postupku kad mi je počela hiperstimulacija....Ma nije valjda opet...Kaj je i klomifeni mogu izazvati (prvi put sam se sada susrela sa njima)?? Pijem puno tekućine i ležim, no koma sam i strah me je...
Hej curke, evo me opet s vama, vratila sam se s puta. Sretno svima koje su u postupku ili čekaju!
miga, ne znam te savjetovati, ja sam tek početnik u svemu, ali nadam se da će sve biti u redu :love2:
Dobili smo nalaz spermiiograma od MM i nije dobar :-( Dijagnoza: oligoasthenoteratozoospermia. Koncentracija: 6% A, 12% B, 16% C i 66% D.
Za nekoliko dana idem u Petrovu na pregled, nadam se da će me staviti na listu i uputiti u sve.
Ježić, sretno sutra!!