sretno svima danas.. veljača je bila predivna svaki dan bar jedna trudnica, nastavljamo niz i u ožujku!:-D
Printable View
sretno svima danas.. veljača je bila predivna svaki dan bar jedna trudnica, nastavljamo niz i u ožujku!:-D
za sve bete danas ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ma za svih ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
hajdemo, donesimo to proljeće u naše krajeve:-D
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~ za visoke bete!!!~~~~~~~~~~
svim curama i dečkima sretno!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ja sam trenutno u iščekivanju bete 16.03. i iako ne grizem nokte mislim da ću uskoro početi....
Svima saljem ~~~~~~~~~ za + ili || ~~~~~~~~~~ :-)
linalena,evo mene možeš stavit sad za 3 mjesec na polustimulirani-danas bila punkcija i dobili js ali da je prezrela,:-/
tako da za 15 dana krećem s klomifenima
mury,sretno!! zaslužuješ da sreća dođe i kod tebe i hoće!!
tratinčice beta ti je za 10 :-) čestitam!!!
ostalim curkama želim da krenete njenim stopama~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
i još malo za našu vrijednu linalenu~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Joooj jedva čekam današnje bete :-D
A meni moja srijeda tako dalekooo, pomalo sam nestrpljiva :lol:
Svima koliko nas ima, čekalicama koje čega punoooo dobrih ~~~~~~~~~~~~~~~ :heart::heart::heart:
181.70!!!!!!!!!!!!! 12dnt jel to malo????? Brzo neki odgovor...
Odgovorih ti na drugoj temi, ali evo i ovdje jeeeeeej!!!! (nije malo, uživaj) i puno ~~~~~~~~~~~~~ za duplanje
chiara to je sasvim lijepa beta čestitam ti!:-D
Chiara nije mao,obično se beta vadi 13. ili 14. dnt,i ako je preko 100,super je.
Uživaj,to je to,to je truuuuuuudnooooćaaaaaa!!!!!
Ja prijavljujem transfer 2 blastociste! Beta 16.3.
Izida skupa čekamo!
Chiara bravo!!!
Chiara, bravo! Čestitam!!! :-D
Mury :-D
Chiara bravo to je super beta :-D
strategija ! super! čekam s tobom!:-D
Hvala ti tikice draga :-) Sigurna sam da će uz rodu ova duga dva tjedna išćekivanja brže proći:-)
Chiara dobro dobrodosla u klub pozit.beta!
Sreeeeetnoooooooo!!!!!
chiara, trantincica, bravo trudnice, čestitam od srca, ¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨da do kraja trudnoća bude školska
svim čekalicama koje čega mnogo pozitivnih vibri ¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨, sretno!!!
Svim novopečenim trudnicama iskrene čestitke...
chiara čestitaaaaaaaaam <3
nama su za još jedan dan produžili stimulaciju, tako da sutra ujutro putujemoooooo! doktorica očekuje štopericu navečer i punkciju u ponedjeljak. mislim da ću imati lapatopa sa sobom, pa ću škicati što mi radite i koliko ste plusića još donijele :-D...
tratinčica, chiara čestitam!!! sretno dalje!
Hvala innu:-))
Cureke koje se kuze molim pomoc znaci 29.02 Beta 875,4 02.03 beta 2147 jel se to uduplalo kako treba??
Bas mi sad dosao nalaz pa me jako zanima???
tratincice samo se opusti i ne brini! beta je odlična
Ok sonja..hvala..a kad se svega bojim..
;-)tratincice, ne znam cemu zabrinutost? Mozes se jedino brinuti hoce li to biti jedna ili dvije bebice! Hehehhe ja ti navijam da su blizoši, a nekako mi sve izgleda da jesu. Kad ides na uzv?
kiarad, i ja sam nestrpljiva.:raspa:
U srijedu idem na ultrazvuk!!! Sad sam pocela razmisljati o dvoje djece..uh ne znam di bi sreci bio kraj!!!!!
Koliko si ti sad trudna?
Ja sam danas 5 tjedana i 6 dana, sutra punih 6 tjedana! Wow! Sada mi to djeluje malo hihihi, a tako ce brzo proci...
Imam vrlo malo simptoma i da nisam vadila one bete rekla bi da nisam trudna.:lol: moram malo mirovati zbog uvecanih jajnika i cisti, a imam i dosta tekucine u stomaku. Dr. L kaze da bi se voda i ciste trebale povuci do 9-10tt. Opustena sam i sretna. MD me mazi i on je happy happy! Imam puno novih pitanja pa kratim dane trazeci odgovore.
Obavezno javi kako je prosao prvi uzv... Imam neki feeling da cu biti u pravu.
Ja cu valjda biti svjesna nakon ultrazvuka:-))
Obavezno javim! I bas sam nestrpljiva! Sve ce to proletiti,a bitno je da se uziva u svakom trenutku:-))))
Pomolit cu se da budes u pravu ovcice:-))
upadam kao padobranac, ali imam potrebu svima nam dat malo nade, moja poznanica je bila 2004 na SD u postupku, prirodni ciklus, jedna stanica, dobitna, rodila živahnog dječaka, nakon godine i pol, puf, ona prirodno trudna iako to nije ni planirala, i evo, 4 i pol godina od rođenja druge čudesne curice, dolazi im još jedna čudesna beba, nimalo planirana, al i više nego dobrodošla.
SIJEČANJ 2012.
Alcantra, 2. IVF (nakon 1x AIH, i 1x IVF), sve na VV
VELJAČA 2012.
veki85, VV, GEMINI
danidani, VV
zipica, VV
sany7, prirodno (nakon 4.IVF, SD)
Kiarad, IVFcentar, polustimulirani (nakon 1×AIH, 1×IVF)
tlukaci5, Vg, TRIGEMINI?
crna ovca, IVFcentar, 1.IVF (nakon 1×AIH)
Elena85, IVFcentar, polustimulirani (nakon 1×IVF)
Melem33, prirodno (u pripremi 1.IVF)
Meki, PFC, FET (nakon 1×AID, 1×IVF)
OŽUJAK 2012.
Trantincica, Prag 1. ICSI
Chiara
Ozana, 1.ICSI, Crnagora
Čekalice bete~~~~~~~~~~
2.3 thubbe PLUS
3.3 carlreina
5.3 njoka PLUS 9dnt
5.3 vulkan
6.3 miba
7.3 malecka PLUS 8dnt
9.3 nati
9.3 sokica
9.3 barkica
10.3 Vedre
12.3 plavuša 007
15.3 kameleon
15.3 bubili
16.3 nina32
16.3 izida
23.3 Phiphy
16.3 strategija
Čekalice transfera~~~~~~~~~~
peugeot206
Čekalice punkcije/fertilizacije/inseminacije ~~~~~~~~~~
5.3 kleopatra, antesa, lovekd
Pikalice, šmrkalice i ostale supresije~~~~~~~~~~
ivka, lberc , Medicandy, BigBlue, kilkeny, Bubimitka81, olivera, Rominka, ,
AIH, prirodni/polustimulirani/sekundarni, FET ~~~~~~~~~~
rimela, venddy, BillieJean, butterfly101, M@tt,
ON-GO~~~~~~~~~~~~
2.mjesec: Lejla37, Maybe baby, Lutkica, luna1, lucija83, ruža82, Melem33, piki, applepie,
3.mjesec: dea84, Argente, bili, kitty , boss, mimi81, Bluebella, Strašna, , darmar, Cana73, geceta, Loly, MalaMa, Palcicazg, Vita22, xena.mbk, MaliMimi, Mury, kiki30, beilana
4.mjesec: tatjana76, BlaBla123, ivka13, tikki, b.a.b.y., Snekica, sanda1977, CorinaII, mala bu,
5.mjesec: Tikica78, marincezg, kiara79,
Cure koje ste na ON-GO u veljači, dajte mi pliz napišite kaj s vašim postupcima, jel su prebačeni u ožujak ili što već???
A ja inače prokrvarila, završila s odbrojavanjem za ovaj put
ja danas 9.dan na decapept.i čekam vješticu još uvijek, kad dođe 3.dan dodajem gonale
linalena :-( Žao mi je jako....
Linalena žao mi je :love2:
Evo mene možeš staviti na čekalicu bete za 16.3
linalena:love2::love2:
Linalena, jako mi je žao... :-(