Da, i moji klinci su 6 i 10 godina, nisu tako mali.
Printable View
Da, i moji klinci su 6 i 10 godina, nisu tako mali.
ne kužim kaj je ovo ironija ili upute..?Citiraj:
Davor prvotno napisa
i po meni nije dovoljno pogledati za koji je uzrast djece predstava jer ih ima stvarno morbidnih (da ne govorim nepedagoških, jer se na to više i ne obaziremo..) i za vrtički uzrast
Za vuka i 7 kozlića tvrdim da je najobičniji kulturocid. Žali bože ... svega.
pa je. vuk i 7 kozlića je sramota naše dječje scene :roll:
Pitanje za sve koji su gledali Ježevu kućicu u V. Gorici: kako ste kupili karte, rezervirali unaprijed ili ste ih kupili neposredno prije predstave? Na njihovom webu ne mogu naći nikakav kontakt-broj telefona :/Citiraj:
aleksandra70vanja prvotno napisa
ja sam zvala, našla sam negdje broj, vjerovatno na njihovim stranicama i rekla da zovem iz zg i molila ih da mi rezerviraju karte s tim da je bio dogovor da dan prije predstave još nazovem i potvrdim da dolazimo
probaj dobiti informacije na 6221 122 , to je Dom kulture Galženica
Koju predstavu u Zagrebu biste mi preporučili u periodu OD BOŽIĆA DO SVETA TRI KRALJA za 1.5 godišnjake
Interesirala sam se u zagrebačkim kazalištima o predstavama za 1.5 godišnjake u periodu od NG do SVETA TRI KRALJA i od
Male scene
Kazališta lutaka
Kazališta Dubrava
Zekaema
dobila informaciju da nemaju ništa za taj uzrast, a od
Žara ptica da za tu dob imaju predstavu VESELA BAJKOVNICA 8.siječnja u 17: 00. Ulaz je besplatan,u sklopu akcije NEMA ZIME U ŽAR PTICI, karte se trebaju preuzeti na blagajni kazališta 1 sat prije predstave. Predstava traje cca 40 min.
pa ako je netko zainteresiran za taj oblik provođenja vremena s djecom da ima informaciju.
Jel gledao netko predstavu "a di je djedica" u kazalištu Trešnja?
dana s će gledati moj stariji s vrtićem, pa ti kažem.iako, mislim , njegovih komentara... :roll: :mrgreen:Citiraj:
sarica2 prvotno napisa
mali je rekao da je bilo super, tete baš i nisu zadovoljne - kažu nedovoljno maštovito
Hvala na odgovoru. Mislim da ćemo onda ipak otići to pogledati.
ajd pa nam ti reci kako je :)Citiraj:
sarica2 prvotno napisa
Bili moji sa MM.
Stariji je bio oduševljen, skužio je foru...
manji baš i ne, bilo mu je zanimljivo, ali još nije to doživio kao nešto wow...
U svakom slučaju, ok.
moja kcer (7g) je isla sa skolomCitiraj:
sarica2 prvotno napisa
rekla je da joj je predstava uzasna :?
nije htjela objasniti zasto
mi smo sad biliCitiraj:
emily prvotno napisa
ima nekih fora, ali mi baš nije nešto
ali ja nisam mjerodavna jer sam dio prespavala :oops:
MM kaže da mu je nedorečena
V se sviđa
Za razliku od ostalih predstava u kazalištu Trešnja, Pipi Duga Čarapa je odlična!!!!!
naša starija u subotu nije htjela ići, pa je išao mali (cca 21 mjesec) s tatom.Citiraj:
sarica2 prvotno napisa
bio je oduševljen i iza svakoga songa vikao: još, još!
(predstava je bila poklon muževog poduzeća za BiNG)
Ne znam je li se pričalo predstavi Priča o oblaku u Maloj sceni, mi bili u subotu i I je bio oduševljen. Kao i sva prisutna djeca, od 18 mjeseci pa do 5,6 godina.
Evo linka http://www.mala-scena.hr/home/predst...-o-oblaku.aspx
Ne znam je li se pričalo o predstavi Priča o oblaku u Maloj sceni, mi bili u subotu i I je bio oduševljen. Kao i sva prisutna djeca, od 18 mjeseci pa do 5,6 godina.
Evo linka http://www.mala-scena.hr/home/predst...-o-oblaku.aspx
mi bili jučer na Pipi duga čarapa u Trešnji
suuuuuupeeeeeeeeeer
otkačena, originalna
meni se jako dopala
a i djetetu (6.5 godina)
(nasuprot " a di je djedica istog kazališta što mi je bilo bezveze)
Sta bi preporucili za 2.5 godisnjake koji vole da se pjeva, a ne vole nasilje?
Da li Panama dolazi u obzir? Kakva su vam iskustva? Da li je tko gledao s tako malima?
Da li je netko gledao "Carobne sanjke"?
i mi smo oduševljeni totalka "pipi dugom čarapom" i glavnom glumicom tenom gajski, savršenom za ulogu, iako nije bilo majmuna Nilsona na dan premijere..pa ćemo ponoviti
Panama je za svaku preporuku! :DCitiraj:
Pooh prvotno napisa
Moji su se oduševili njome. I navaljuju da opet idemo. :roll:
Moji su isto bili oko 2,5 god. kad smo ju gledali.
Citiraj:
TeFil prvotno napisa
Puuuno hvala! :*
Gdje igra Panama?Citiraj:
TeFil prvotno napisa
U Dubravi
pa Nelsona nema uopće :?Citiraj:
kate prvotno napisa
Kod nas je problem sa Panamom bio u tome što mališa priču zna napamet i obožava ju, a predstava naravno ne prati doslovno priču.
Bio je ljut, postavljao hrpu pitanja, zašto nema ovoga, zašto ovo ili ono i na kraju je zaključio da je to neka druga Panama, a ne njegova :lol:
cure koje su gledale "Pipi dugu čarapu" za koju je dob i koliko traje?
piše da je 5+ ali realnije mi je čuti od nekog iz prve ruke, dvoumim se da li da vodim i svoju mlađu skoro četverogodišnjakinju
Nama je bilo super na Pipi dugoj čarapi, mi smo 7+. I naši kompići su bili 7+ i svi su uživali :)
Još uvijek se zna sjetiti učiteljice i fore s ja, tko ja ? pa moramo i mi sudjelovati u igrokazu :)
Misevi i macke naopacke u kazalistu u Varazdinu je sjajna predstava za cijelu obitelj. Malecka, suprug i ja smo uzivali ;)
Jel netko gledao mi se vuka ne bojimo? moja sutra ide sa vrtićem
Da li je netko gledao u Komediji: Nije bila peta, bila je deveta?
Gledali smo do pola Zločin i kaznu u Gavelli. Ja ne znam što je samnom, taj sam roman jako voljela svojedobno, i nemam neke zamjerke ni na što, ali mi je kljucala glava (uspavalo me) i užasnulo me kad sam nakon 2 h skužila da ima još 2 h. Možda više ne mogu u kazališnoj izvedbi gledat romane iz davnih vremena, ja bih to sve skratila na maks 3 h, a bez detalja o peripetijama ženidbe, songova itd. Ne idem puno u kazalište, ali me par predstava oduševilo ajmo reći nedavno (u zadnjih par godina), a to su ona predstava o psima u ITD-u, Tenina predstava u HNK i Mamma mia. Mislim da sam još s nečeg odšetala iz Gavelle, ne znam više što je bilo... I Stilske vježbe (uz sve simpatije prema glumcima) imam osjećaj da je pregazio voz, reference na tramvaje, na ruske priče (nemam ništa protiv Rusa, ali ono... zaostalo u prošlom nekom vremenu je bio moj dojam). E, da, Ritina škola me oduševila, teatar Rugatino.