jo1974 prvotno napisa
Meni je isto 2dpt prije samo pola sata u dva navrata sam imala takve bolove ,probadanje u donjem dijelu trbuha i oblio me vrući znoj ,da mi je i zlo bilo otišla na wc da vidim dali sam možda dobila mengu jer bolovi su bili baš takvi,vračeni su mi 2 4st embrija,tebi kažeš da ti je doktor reko da te to boli od tvrde stolice a ja obrnuto usrala sam se ko grlica,isto tako imam za terapiju estrofem 3x1 od 2mg a umjesto utrogestane koristim crinone gel,sad dok ovo pišem osjećam se ko da nije ništa bilo samo me još doljni dio leđa boli ali nije tako strašno ko malo prije kako me je bolilo da nisam mogla hodati,ovo mi je 8 postupak i nikada nisam imala takve simptome a sam postupak sam otpisala i prije nego sam krenula,na dan transfera sam bila toliko razočarana da sam sa suzom u oku išla na transfer a poslje transfera dok smo ležali u sobi opalio me je takav smijeh da sam se i ja i krevet se tresli,beta 2.5 ima nas dosta za taj dan koje vadimo bete sretno svim betočekalicama,čestitke trudnicama i one koje nisu uspjele ovaj put samo hrabro naprijed jednom se i to mora dogoditi.