Brodić (nekad bio ribarski) 9m, rođen za fešte :mrgreen: malo pedoča (dagnji) , može koja feta mesa... :njam: 09.08.2014.? Mužići?
Printable View
Brodić (nekad bio ribarski) 9m, rođen za fešte :mrgreen: malo pedoča (dagnji) , može koja feta mesa... :njam: 09.08.2014.? Mužići?
Meni se ideja jaaaako svidja! Jedino ja cijelo ljeto ne mogu subotom nigdje mrdnut pa ako se smilujete pa namjestite nedjelju ja jako happy!
kavica kao i uvijek, vesela, bučna i zanimljiva!! :ghug:
argente što su rjeđe kave, ima više ljudi, zato bi trebali malo to učestalije..khm,khm..
i meni bi nedjelja isto više odgovarala..Snekica kako vi stojite s nedjeljom 10.8? Vatra šta ni subota ni nedjelja :-( ?
pozdravi svima!!
Pa do kraja 7 radim dvije nedjelje a subote vec rezervirane. U 8 mj. Ne znam kakav raspored cu imati..bit ce neki vikend slobodan, ali ne znam koji.
Pak kamo gore? :lol:
Jejja čestitke od srca!!!
Uživajte na brodiću, ja sam od 01.08. na GO pa idemo na put....
haha, pa onda neka barka ide prema dole, na našu stranu, prema Rijeci..Nas ima puuuno više :lol:
hehe barka je na istočnoj strani - blizu Duge uvale. Dok bi došla do Rovinja trebalo bi bar 3 dana feštanja :lol:
Ajde malo detalja na sunce u vezi tog partija :) na barci za nas koje nismo bile na kavi.
9.8. Mi slavimo maloj rođendan pa me nema na feštama. A šteta, jer ovo tako dobro zvuči..:dancingfever:
A da pocekamo moj raspored za 8 mj. :-P
Dokle ce biti jedna obicna istarska kava na koju ste isto pozvane
Mozemo. Ionako je 8.mj pred vratima a kakvo nam je vrijeme do sada bilo ne moze se ni planirati od jutra do popodne.
Eto meni propalo zadnje kupanje danas :-( a imala sve spremno za krenuti.Tj bar se nadam da se necu moci kupati.
I kada ce ta nasa kava, kakav ti je radni raspored?
Sneki ovaj put dolazis ?
I svi ostali naravno su dobrosli.
Bas ste partibrejkerice..to kad se jednom krene odgadjat padne u zaborav..osim ako ja temu ne podignemiz pepela za dva tjedna ;-)
Ma dizati cemo je bez problema, a sto se mene tice moze i dva puta jednom sada a jednom u 8.mj. :mrgreen:. Meni je blizu.
Kada se vi zgor Ucke okupite lako cemo dogovoriti datum.
Po običaju, ja svake prijestupne na forumu
jejja čestitam, dobrodošla beba :-D
Kava je bila ugodna i zabavna i sviđa mi se što smo ovako aktivne i okupljajuće :-)
Roštilj, njami!!!! Ja vjerojatno odoh u Dalmaciju ovaj tjedan pa možda u 8-om mj. Mob mi je otkazao poslušnost pa je uspješnost odlazaka na internet preko njega statistički bezznačajna : stoga me vjerojatno neće baš biti na netu.
I da, na čijem Facebooku su fotke i jaaaa bih vidjela :-( :-D
mahhhh svima
26.07. ili 09.08.? Šta vam paše? Onaj tjedan između tog putujem na 4 dana (spajamo vikend sa 05.8.)
Ma šta je ovo dok me nema na netu?!? Kokoše jedne al' uživate! Ja sam od danas u Ri do daljnjega i hoću kavuuuu!!!
Može šefice :-D Gdje i kad?
Sneki 26.07. mi ne paše, a onda sam do 22.08 na Krku i teško da ću/ćemo se micat 8-)
Niš, ovaj put roštiljajte bez nas...
Sve smo povezane na fejsu i svih se tagira pa mozes vidjet na profilu one s kojom si prijateljica. Ja ih imam najvise i to unazad par godina ali konkretno sa ove zadnje kave nemam jer nisam ni bila. Ima cranky.
Ajmoooo!!!
13.09.? Do tada imate vremena odgodit sve obaveze... Mjesto mozete birat...
Možeeeee! Moj glas ide Zametu ako vrijeme posluži.
Hahaha!!! Ma oprostila joj nego šta :lol:
Meni paše di god se dogovorimo ;-)
Šefice jel u 17 sati?
U 17!
Dvije su mi se javile na fejs da ce doc, ima li jos zainteresiranih?! Arđa nam slavi pa oni ne mogu.
Stižeeeeeem!
Samo javite mjesto!
Mi ovu kavicu propustamo, jos moramo malo narasti, uzivajte
Di cemo onda?
Gledam prognoze i ni sama ne znam, vecina kaze da ce u subotu bit ok vrijeme, ali talijani kazu kisa. A oni su najcesce tocniji od ovih drugih :unsure::zbunj:
Sefice sta ti kazes? Ja ne znam sta da predlozim :cekam:
Predloži da o lokaciji odlučimo u četvrtak ili još bolje petak, do tad će valjda usuglasiti prognoze :mrgreen: .
Sad je vec nezgodno po kisi jer vecina puze ili trci... Ajmo cekat?!
Sta cemo? :cekam:
Nemojte sad otkazivanje ovo-ono, ja parićana, dadilja parićana, kava mora bit! :mrgreen:
Oćemo u Premier ili?
innu kakva dadilja??!? Cccccc!!! Ako ne pada, idemo! A di je kafa na kraju?
Pa idemo i ako pada, zašto ne? :mrgreen:
Po našima neće padati popodne, po Talijanima hoće. Cranky, šta kažu tvoji Talijani?
Kako ce M. puzati po podu ako pada npr. Ili si i ti najobicnija nemajka i pustit ces ju dadilji?! U šoku sam!
:mrgreen: Ako pada, onda Premijer, a M. u tom sluačaju tata ne pusti van :lol: .