I mi smo isto tu negdje: 16.6. a i rođendani su nam blizu, a i dječji, ma sve nešto u ovo doba godine...
Printable View
Techna već sam pričala sa neznam koliko doktora i svima je isti odgovor, dufaston, i dok ga pijem trebalo bi bit ok, a kad prestanem opet isto, a i mm ima dijagnozu tak da nemam pojma.
Nivesa provjeri dobro kaj imaš sve, mi od kad smo prešli s t mobila na tele 2 smo se preporodili, mm je imao račune po 800,0 kn, a sad moja i njegova pretplata i njegovih 100,00 kn za mobitel kaj otplaćuje uz račun i mjesečno nam račun oko 350,00 kn, a pričamo stalno, pogotovo mm.
Cureeee! Zadnje vrijeme slabije tipkam, ali procitam tu i tamo sta se desava.
Meni je danas 2dc. Odlucili smo malo pauzirati, a za to vrijeme pauze malo sam se vise posvetila sebi. Ganjam neku dijetu, vozam biciklo redovno, izlazim, druzim se... Bas punim baterije, jer sam se jedno vrijeme osjecala bas uguseno!
Nisam cak ni pratila plodne dane ovaj ciklus, vec totalno neoptereceno. Keks je padao kad pozelimo, a ne kad moramo.
Ljubim vas sve i saljem puno pozitivnih vibrica!!!!
sarazg33, lijepo je vidjeti te ovdje!
cure, jesam ja nesto fulala ili je sara krivo adresirala neciji spermiogram bez zivih spermija? Vucica?
[QUOTE=MAMI 2;2637304]Techna već sam pričala sa neznam koliko doktora i svima je isti odgovor, dufaston, i dok ga pijem trebalo bi bit ok, a kad prestanem opet isto, a i mm ima dijagnozu tak da nemam pojma.
[QUOTE]
Vjerujem da ti dosta dr. nije znalo to riješiti.
Znam dosta žena sa sličnim problemom kojima su u Napro-u to riješili sa višestrukim hcg-om. Sami dufastoni su bili preslabi.
A i treba tražiti razlog niskom progesteronu, a to je najčešće nepucanje folikula (između ostalog).
Jeli ti netko barem dao štopericu pa onda dufastone? Ako jesu, jesu li ti dali 5000 UI ili više?
često se desi da uobičajeno doza hcg-a nije dovoljna već treba dati veću.
gledajući ova tvoja dva grafa, onako laički, rekla bih da ti folikuli pucaju svaki drugi mjesec,
a onda je još pitanje u ovom mjesecu kad pukne, koliko je stanica bila kvalitetna.
jel možda imaš povišeni fsh i/ili niži amh?
bok curke, čitaam vas svako tolko kad uhvatim vremena, naša prošla inseminacija nije bila uspješna, pa smo ovaj ciklus opet u postupku. U međuvremenu mi se sve nešto izdogađalo i od stresa sam imala poveći herpes ispod oka, pa zbog učestalih glavobolja sam izbjegavala bit na kompu.
Inače svim ljubičicama vibram za skorašnje pluseke, onima koje ovuliraju da iskoriste muževe najbolje što znaju, a one koje su procurile šaljem veliki hugić
tek sad vidim da ste pričale o porodu.
drage moje, ja sam vam prirodno 2 curke rodila. još se ponekad ulovim kak niti 7 god. poslije ne mogu vjerovati kak je to bilo.
a tek koliko me je bilo strah prije poroda. neznam čega više: da li toga da ću završiti na carskom ili da ću dva djeteta prirodno roditi :lol:
i još da mi je netko rekao da nakon što sam bez problema zatrudnila sa blizankama i rodila ih, više neću moći zatrudniti.
ali to je život, uvijek nas iznenadi...
Eh techna,i ja sam prvi put ostala t bez frke i ne planirano,slucajno se desilo....a sad nece pa nece
evi malo svježih info,obavili prvi pregled,veliki smo 8mm,6+5tt!!
Sarazg33 danas smo 18 +1 :-D kako ste vi? Raste tvoja bebuska, vise i nije bebuska :-)
Mislim da si pobrkala nesto za Vucicu i neciji nalaz sa azoo ;-)
Jutro!
Čekam M. Vjerujem da će doći danas pa ću pričekati s listom, tako da se bacim dolje... :gaah: No, dobro, jedva čekam da krene.... U biti, nakon ja mislim 10 mj. ovo je 1. put da je smireno čekam, bez histeriziranja i susprezanja. Idući mjesec ću biti pametnija.
Evo kava za svih! :)
Jutro svima! Srećo hvala na kavi! Navratih da vam pošaljem pozdrave s Jadrana i ~~~~~~~~~ za sto god vam treba!
lista za 25.06.2014. :coffee:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice::joggler:
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 31 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 31 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28 dc
stork ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc
aliana79 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
odbrojavalice: :kokice:
mami ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
lorelai ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
bubicazubica ~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
sandra1971 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
techna ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
maminaljubav ~~~~~~~~~~~~~~ 4 dc
kadulja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4 dc
Srećo,dugo si ti meni nekak na listi... :-)
HelloKitty je danas 3.dc.
Žužy, jesam propustila neki post Hello Kitty? Jesam, jelda? Opet brljavim po listi...
Sutra ispavak netočnog navoda. :)
Ma, visoko sam na listi i jedva čekam da procurim. Ludim. Evo, danas ispadi, histeriziram... Radila sam kolač, nisam zadovoljna. Onda Ema stalno uz mene, a ja uz pećnicu, pekla sam tri kore. Pukla sam! Noćas me bolio trbuh i mislila sam da će danas stići, no ne boli ništa. Valjda će sutra. Bradavice su vratile u svoje provbitno stanje.. :(
Inače, ciklusi su bili 29, idući mj. 30 pa idući 31 dan. Onda opet ispočetka: 29, 30, 31... No, zadnja tri ciklusa su bili 29, 28, 28. Sad opet 31! Ne koristim vrkutu pa možda se ciklus opet produžio?! Ako ne dođe u petak na 33 DC, e onda sam zbilja visoko... No, čisto sumnjam. Dolazi ona, podmukla kao uvijek..............
brzinski večernji i totalno kišni pozdrav s mora svim curkama...a posebno onima koje imaju:alexis:...
tigrić-čestitam,i neka i dalje bude sve onako dosadno po školski,ni manje ni više!!!
crna ovčice-baš sam se pitala gdje si nestala...žao mi je zbog neuspješnog postupka...ali glavu gore...(ja iskoristila sve dane o za iskoristit dragog..i nije se bunio...a moram priznat da ovaj put nije bilo uopće ni stresno,ni bijesno:)
srećice-visoko ,si visoko..i neka to bude pozitivno visoko(možda je onaj testić bio nevaljali,i pokvaren)!!!!!
Sreco cekam..drzim fige da ni ne dode!!!
Jutro!
Nivesa, hvala ti....
Preksinoć i sinoć ležim i pričam priču i osjetim u želucu slabost, mučnost. Promijenim položaj pa mi bue par minuta lakše pa opet ispočetka. Tako 10-15 min pa sam zaspala.
A u srijedu sam prala suđe i kuhala kavu. Onaj miris kave mi je tako zasmetao, (kava mi je pasala jer asm je gutnula) da sam se morala maknuti od nje.
Evo, i sad mi je slaba muka.
Jao, simptomi, a očekujem M. :lol:
Sreco, ajde ti ponovi testic, imas jos koji pri ruci?
Imam test, ali nije pri ruci, hihi
Kući je, a ja sam na poslu. Nemam volju piškiti opet, zlo mi je od jedne crtice.:predaja:
Došla je!:lol:
Rekla sam ja, njoj treba nada... njome se hrani........:lol:
A je mrcina...:oklagija:
Evo mislim da će i moja skoro...našla par crvenih točkica na gačama,glava me boli,jedino sise još nisu splasnule..temp. mi je u k...
Samo,nadala sam joj se u nedjelju,tak da u utorak sve fino zbavim u Zg kaj imam...al neeee,mora ona poremetiti planove,nebi bila "ona".
Kaaaava!
Jutrooo!
Vidim nije nitko skuhao kavicu, pa poslužite se!
Srećo i ja svoju jedva čekam, kad već mora neka dođe da mogu u nedjelju na kupanac s curkama.
Ma neka je stigla, stvarno osjećam olakšanje. Od silnih emocija od subote mislila sam da ću puknuti na živce. Srećom, izašlo je dolje. :lol:
Ni suza.:-D
lista za 26.06.2014. :coffee:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice::joggler:
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 29 dc
stork ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27 dc
aliana79 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc
mami ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
lorelai ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
odbrojavalice: :kokice:
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
bubicazubica ~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
sandra1971 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
techna ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
maminaljubav ~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
kadulja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 1 dc
Mami, uživaš danas?:oops:
Eh,nemamo srece Sreco....nemam ti kaj napisat kaj nisi vec cula...
Ajde, saznajte koji ste broj na temelju datuma svog rođenja. Dobijete i opis osobnosti. Mene je pogodilo 90 posto!
http://lifesoul.biz/story/index.html
Nivesa, baš tako. :(
Gledam jutros u tramvaju ciganku sa dva djeteta,curica do godinu i pol i mali oko 4-5... Malog je.pljusnula valjda 20 puta od kad sam ja usla u tramvaj...a meni cjelo vrjeme kroz glavu ide misao o Boze pa zasto ona moze a ja ne??? Zar sam toliko losa osoba i zar sam toliko zla nekome nanjela da mi ne dozvolis to malo cudo da ga cuvam pazim i mazim??? A ona sirotog klinca pljuska ko da je komad drva...uzas uzas uzas! I sad sjedim u cvjecarnici i gledam njih tri imaju svaka jedno djete a majmlade mozda 2 mj.i nanasa ga ko vrecu krumpira po ovom suncu i zica novce... Pa ima li tu pravde ??? Ogorcena sam svime....
A čovječe! Stvarno koliko se tu osjećaja skuplja u nama..... Ljutnja zbog drugih, a s druge strane tuga zbog sebe same...
Stvarno, kad gledam Rome ne mogu ne zapitati se. Zar kod njih nema neplodnosti?!?! Ispada da je priroda savršena. ne razumijem....
Da mi je biti životinja.... One se samo pare i ne brinu za daljini ishod pa onda vidim mačku s malim mačićima u trbuhu ili kako doje, pa zar ne bih i ja mogla biti bezbrižna pa ako dođe maca, dođe? Lupetam, ali ipak.....
Srećo ja ne mogu pokrenuti taj tvoj test.
Nivesa, budeš se i ti uskoro derala na svoje kikice, sigurna sam :love2:
Ja opet izgleda imam neki iscjedak iz sisa,stalno nalazim bijele mrvice po bradavicama..
Sutra idem na uzv dojke,zadnji put sam bila prije 2,5 god.
Zuzy,drzim fige da bude sve ok...znam kaj prolazis i kak se osjecas,i ja idem svakih 6-8 mj.