Hej, curke!
Uf, samo se povlačim po kući od ove vrućine. Jeeeeeeeeeedvaaaaaaaaaaaaa čekam moreeeee :)
Kristinica, dobrodošla! Reci nam malo o sebi; koliko se trudite, koliko godina, ima li kakvih dijagnoza...
LadyB, znam kako ti je; ima crte, nema crte i igra živaca, mix emocija... PS= otkrit ću ti tajnu... meni se na 10. i 11. dc pojavila sjena, 12. je nije bilo, 14. se vidjela. Pa,draga, crta se pojavila, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da se vrati!
dominik, strahovi počnu od tog plusa i više nikad ne prestaju, što je normalno. Bitno je da ih staviš pod kontrolu i ne zamaraš se previše njima. Bar na ovoj temi znamo da je plan da plana nema. A ja ne sumnjam ni sekunde kad bebolino dođe da ćeš biti najbolja majka na svijetu jer već sad to jesi :)
Romeo, stvarno puno toga sad prolazite, čestitam na vlastitom biznisu, super mi je kad ljudi izađu iz okvira i krenu nešto svoje. Nisam uhvatila koliko godina imate, ali nemoj da te uz sve obveze koje imate i to opterećuje. Ja sam se prestala opterećivati sa ičim. Posao je posao, odrađujem ga najbolje što mogu, ako im ne pašem, uvijek postoji otkaz; sposobna sam, vrijedna sam, naći ću nešto... Dijete- želim ga više od svega i znam da ćemo dragi i ja biti roditelji, ne jednog, već barem troje :) Ovaj spontani mi je samo dao vjetar u leđa, koliko god to čudno zvuči.
Ives, kako si nam?
Tayla, pohvala za listu, ide ti super! Očekujemo i tvoja dva bloka uskoro! A što se tiče epizode, obzirom na vrijeme i stres, mislim da nije ništa ozbiljno. Drži nam se još do godišnjeg!
Btw, ponukana vašim čašicama i trakicama, danas pišnula jednu lh (bila negativna), i pri brisanju primjetih krv. Pošto mi je danas 20dc, pretpostavljam da M nije, vjerovatno opet neki spotting. Ah, tko će ga znati!