Svim tužnicama veliki zagrljaj!!!!!!
Čekalicama bete,pogotovo one druge dajem sve svoje najbolje vibre za što veću betu!!!!!!!
I na kraju zaboravila sam-hvala vam svima na podršci,vibrama ...najbolje ste:heart:
Printable View
Svim tužnicama veliki zagrljaj!!!!!!
Čekalicama bete,pogotovo one druge dajem sve svoje najbolje vibre za što veću betu!!!!!!!
I na kraju zaboravila sam-hvala vam svima na podršci,vibrama ...najbolje ste:heart:
Moja beta je napokon veca od 1,2 i iznosi 141,2 na 10dnt!
Ne mogu virovat da se ovo meni dogada.
Sretan vam Dan Žena!
Super... cestitam
Jel moze inekcija choragona koju sam primila prije 5 dana utjecat na ovu moju brojku?
Sad sam se malo zbunila.
Sunisshining, poslije transfera nisam dobila inekciju pa ne znam..ali beta mi zvuči dobro za 10dnt.. vaditi ćeš i drugu na 12dnt? Javi doktoru pa vidi šta ce reći..
Kristinice zelim ti sricu na uzv!
Ponovit cemo za 2 dana i to je to.
Mislim da je dobro za sada.
Cure prijavljujem transfer jedne blastice. Sve je super proslo, zahvaljujem svima na podrsci a najvise ivf timu iz vinogradske. Sad sljedi 12 dana cekanja.
Jolica ,super...Želim ti lijepu betu za 2 tjedna :)
Čestitke curama na betama, Jolici strpljenja i dobrih živaca. Meni jučer kontrolna beta 488, u ponedjeljak prvi ultrazvuk.
Cure drage zelim nam svima puno puno srece..
Evo pridružujem se i ja čekalicama....u petak imala prvi AIH, sad čekamo 18.3. i nadam se plusić :-) Svima koje čekaju želim puno sreće i strpljenja!!!!! Čestitam curkama s lijepim betama, a žao mi je za sve kojima još nije uspjelo!!!!! Nadam se čim prije lijepim vijestima za sve nas!!!!! :-)
Pozdrav svima. Nisam pisala nista nekoliko mjeseci al sam vas redovno pratila. Svima koje čekaju želim puno sreće i strpljenja. Čestitam curkama s lijepim betama, tuznicama veliki zagrljaj.
Pridruzujem se i ja cekalicama bio FET..test radim 21 marta. Uzimam Lutinus 3x dnevno i Progynon 3 tablete navecer. Jel ih neka od vas koristi ?
Jel mogu jest ananas dok cekam betu?
10 dnt 141,2
12 dnt 277,8
Sad me strah da nije vanmaternicna...kad se to moze vidit na uzv?
zašto misliš da je VM?
ovo je uredna visina i porast bHCG-a.
cure puno sreće svima~~~~~~
Bojim se jer mi je s desne strane gdje bi trebao bit jajnik kao zadebljano, kada lezim osjetim tu nesto, s lijeve nista, doli nista...bas sam se isprepadala...neznam kad bi mogli to vidit na uzv? Najrade bi odma otisla u polikliniku...
Porast bete ti je uredan
Na uzv se vidi kad je beta oko 1000
I tako mala trudnoca se fizicki ne osjeti
Hvala vam puno na brzim odgovorima. Nema mi druge nego cekat ponedjeljak. Osjetim ja s desne strane kao mali balun pod rukom al dobro mozda je jajnik napuhan od stimulacije i svega, ipak sam imala 17 jajnih stanica. Jos jednom vam hvala!
Uglavnom, radi se o hiperstimulaciji...zato osjecam jajnik pod rukom. Mirovanje, mjerenje struka, mokrace i sve tw lijepe stvari...al isto mi je lakse...
Svim curama puno srece u svemu sto cekaju i pokusaju ~~~~~~
I LemonK dobro nam dosla!
evo da i ja prijavim svoju betu koja iznosi 219 na 11 dan od transfera. :D
Bravo black women! To je odlicno!
Black woman,čestitam :)
Black woman,čestitam
Jolica30 kako se ti osjecas? Primjecujes li neke promjene?
Black woman,čestitam
jooj prva dva dana me kao nešto pikalo u maternici, imala crvenkasto-smečkasti iscjedak a danas ništa a neznam dali je moguće da je implantacija već bila ili tek bude?? ...kao da se ništa ne događa a beta tek 21.3. mislim da ću poludjeti do tada..
Čestitam svim curama sa pozitivnim betama.
I ja radim test 21.3, ovdje nerade betu. Mene stalno nesto probada pa trcimm u wc a ono nista
Joj i sama sam takva, doduše ja stalno imam neki smeđe-crveni iscjedak jer sam imala i otežan transfer...ma joj tko će izdržat još cijeli tjedan...
Bice sve ok, a taj iscjedak moze da bude upravo zbog toga. Ja pokusavam da nemislim puno o svemu, al jako tesko i usput samo jedem. Mislim da cu za ovih 12 dana dobit 2-3kg :)
malena isto je i meni...od živaca samo trpam u sebe...ono šta sam jučer sve pojela netko bi jeo 2 dana hahaha, danas sam se pokušala sabrat jer inaće odoše kile u nebesa..
Jolica30 hoces li radit test prije ili ces cekat betu? Kako se osjecas?
Mene desni jajnik boli i hladno mi je, nadam se da to nije znak da vjestica dolazi 23 -inace nekoliko dana prije nego sto dodje bude mi hladno :(
cure sretno!
Jolica, jesu ti 2. put radili transfer uz anesteziju?
~~~~~~~~~~~~
Beta raste, danas 949! :D
black-women super beta! Kad ces na uzv?
Moja danas 16 dnt 1157! Bas se pravilno dupla nema "viska"
Moj uzv 29.03.
Cure, odlične bete, čestitke i želim vam školske trudnoće :ghug: