Ma dajte, šta se čak tvrdi da je stolac pravilno a stolica ne pa se ljude korigira? Pa to je baš smiješno. Sveti Stolac :lool:
Printable View
Ma dajte, šta se čak tvrdi da je stolac pravilno a stolica ne pa se ljude korigira? Pa to je baš smiješno. Sveti Stolac :lool:
Kakva vila, ja vidim samo bijesnog zeku?? Ne vidim vilu ni kad buljim??!!!
A moj tuzni zeko optimist :lol:
Ovako i ja :-).
Buljim i ne vidim ni v od vile.
Čak ne vidim ni tužnog zeku,nego bijesnog.
Stolica je stolica,a g..v.. je g..v...,osim kad sam u kulturnom društvu.Onda je kaka stolica.
Burek je burek,pobogu,a pite su pite:-P.Štrudle su od dizanog tijesta.Štrudla nikako ne može biti pita,u mom bivšem okruženju to je svima jasno :lol:.Rolati su od biskvita,da ne bude zabune, itd...
betty korisna informacija za tebe,
odnedavno u mlinaru imaju i burek od čokolade :mrgreen:
i jako je ukusan
Sve su pite pite, samo je burek pitac! Ne govorite u Bosni "burek sa sirom" ili "burek sa krompirom", nedobog sa jabukama, necete se dobro provesti
Ptica trkacica :lol:
Za sve koji ne vide dobro, vila je!
Osim ako sam i ja krivo vidjela pri odabiru avatara :lool:
Ma dajte,al vi živite u neznanju c c c:love:!
Evo vam recept pa uživajte!
https://www.coolinarika.com/recept/s...om-ili-dzemom/
A kod Optimista je vila na kugli,kod Riri bijesni zeko:-).Samo ne znam da li se Riri zabunila,jer je za sebe rekla da je tužni zeko.
Mik mik!
To je rolat.... ali mora biti biskvit smotan u tog puza, ne nekakva kora za pitu. Neamericku. :lool:
U Bosni ste uz prozore, stolce, kljuceve, zaboravili i Jajce.
Tako sam ja zagrabila zlicu jogurta prve godine ovdje i od uzasa ispljunula u lavabo. Nisam ni skuzila da je "obican" jogurt najcesce od vanilije i da je ta vanilija onako bijedno oznacena. :lool:
A kad smo kod stolice, mozemo spomenuti i Kakanj :lool:
Ajde da doprinesem zbrci :lol:.
Kod nas štrudla može da bude i sa dizanim testom i sa prhkim testom kao za keks.
A sa tankim razvučenim korama je prosto: savijača :lol:
Jedino što je u svakoj varijanti bolja sa makom i orasima nego samo sa pekmezom.:-P
optimist, dugo mi je trebalo da skužim tvoj avatar,
još uvijek se nisam navikla da nisi napuhana riba
ma ptica iz angry birds :)
:lool:
Ajde da objasnim taj moj avatar:
to je vila koja grli i bdije nad zemljom leptira (a moglo bi se protumaciti i kao vilin zeljeni trbuh ;)
Ajme ja sam živjela u relativnoj blizini Prozora, mama mi je odrasla u relativnoj blizini Kaknja,a prvi posao joj je bio u Ključu.
Al nikad nisam tako doživljavala imena tih gradića, tek sad kad ste spomenule.
E, još da je tata iz Stolca...
ja samo zamisljam sta ce pomisliti netko tko ovdje svrati s namjerom ozbiljnog diskutiranja o zrtvovanju u ime drustvene prihvatljivosti... :mrgreen:
oprostite, ponijelo nas