Opa! Sve gori od simptoma! Ajde drzim fige na najjace!
Printable View
Opa! Sve gori od simptoma! Ajde drzim fige na najjace!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ajmo cureeee!!!!!!
:heart::angel::heart::angel:
Wow curke super simptomi!!!
Riri groznooo a jesu gledali bebu jel sve ok? Ti se jos i smijes tome hehe al bolje se smijat nego plakat jel tak
Ovdje sam... trenutno odbrojavam do ned.u ned.cu pokusati napraviti test pa u utorak pa u cetvrtak ako do tad ne dode...
Nekako vjerujem u ovaj ciklus... ako nece biti nista ni ovaj put onda definitivno dizem ruke od svega.... ali nekako me intuicija kaze da je to ovaj ciklus...
Poslano sa mog SM-A520F koristeći Tapatalk
ririii ajme uzas , stvarno te krenulo , nadam se da je to sada zadnje.. ja isto u trudnoci posebno padam,u prvoj trudnoci sam pala sa galerije ,isla usisavati i silazim sa usisavacem ,sa 4-e stepenice sam pala na 1-u ali na dupe..imala sam hematomcinu preko cijelog gluteusa.. tada sam bila oko 7 mj trudna .. u ovoj trudnoci sam na moru se poskliznula i pala na dupe, pa nedavno kisa padala pozurim zatvoriti prozor a ono sve zivo mokro i naravno odsklizala na dupe prvo koljenima u radijator ,isto bilo krvi ali ne za sivanje .. pazi se
Smotanost jos jesan simptom trudnoce Hahahahah. Moram se nasmijati na to.
Ajme majko ja sam po prirodi smotana. Doma me uvijek zezali da bi nasla cosak u okrugloj sobi. Nis, bum si jastuk zavezala oko dupeta kad zatrudnim.
Kako me razveselite ne mogu vam opisati! Bašmi ponekad popravite dan ovako veselim komentarima:heart:
Da, krenulo me. I je to nešto trudničko očito haha. Bila maloprije muževa sestra na kavi.. Ona je isto sad trudna pa kaže da je jučer na parkiralištu zaderala auto od stup i ogreban je bome pošteno, skroz od prednje do zadnje gume. I kaže još gleda zašto joj auto tako ružno zviždi, nije uopće skontala. :lol:
Anita ma sve je okej, nema što biti sa trudnoćom. Ja sam pala na koljeno i to mi je jedina ozljeda. Jedino sam im rekla da sam trudna zbog injekcije protiv tetanusa, nisam znala jel to smijem ili ne smijem. A smijem se sad kad je prošlo hahaha. Noćas sam se tresla doslovno, nisam mogla zaustaviti to drhtanje i prestalo je tek kad smo došli kući. Baš sam se prepala kad sam vidjela ranu.
Uff Viki! Bome si se izlupala. Najgore mi ovo sa stepenicama ajme, tu baš može biti sranja.
Bitno da je sve dobro da se sad mozemo smijati hahahaahaha
A znate da se kaze kad zena zatrudni da poblentavi skroz. Jedva cekam biti blentava hahahahaha
"...jos gleda zasto joj auto tako ruzno zvizdi" ahahahahahah predobro! :lol: Mislim nije...komentar je predobar jel...
Masnica, kolko mi je drago procitati to kaj si napisala :heart:
Zato smo tu :ghug:
Ajme, ja sam i ovak zmazana od hrane. Dakle u zakljucak bit cu smotana, blentava i zaflekana. Ma, moze! Bring it on hahaha
Hahahahahahahhahaha
Ja sam, kad sam dosla kuci s posla, skuzila da imam fleku od hrane na majci cikeli dan na poslu.
Da ne govorim koliko puta sam dosla na posao u bijeloj majci s flekama od kave koja mi se prolije jer ju pijem u autu prije posla hahahaha.
Mogu samo misliti kakva cu biti kad budem trudna hahahahha
I ja sam odvalila na ovo "...jos gleda zasto joj auto tako ruzno zvizdi"
Ja prolijevam jedino vodu kad pijem. I uvijek mi curi među sise. :lol: Ne znam zašto, kao da zaboravim progutati kad nagnem pa onda ode sa strane. :lool:
Ma ajme ja sam joj se toliko smijala, ali sam se sjetila da možda već sutra napravim nešto novo pa sam se kao suzdržavala hahaha.
Treva naraviti temu dnevnik trudnice. Da na jednom mjestu imamo ovakve price hahahaa
Ne znam jeli u skladu s pravilima foruma... Pa zasto ne. Ja cu prva pisati tamo. Gledala sam trudnicke teme, sve su mi neke zastrasujuce hahahaha. Nema ni jedne ovakve, za cakulu samo
Uvijek možeš pokušati. :lool: Koliko tema je nastalo od nekog običnog pitanja pa se nastavilo za chatanje.. Recimo na receptima ima ona Što danas kuhate ili kako već. Pa ima takva i za filmove i za serije, pa imamo i za šminku i za kosu. A i ona o strahovima u trudnoći, i ta je nastala od nečijeg pitanja, baš sam danas gledala prvi dio. Zašto onda ne bi moglo i o trudničkoj smotanosti. :lool:
Ja sam se vec u glavi prebacila na trudnicke teme hahahahaha hocu, cim dodjem tamo i sluzbeno otvaram jednu di cemo pisati samo pozitivne stvari, bez strahova, bez ruznih stvari.
Ja sam krenula s trakicama pa ćemo probati uloviti pik
Masnica sretno!!!!
Sad je na redu trostruko odbrojavanje, mora jas biti vise opet hahahaha
E bok curke..kako ste mi danas.
Evo zelim da nesto procitate..da vas malo ohrabrim....nadam se da ce vas bar malo.utjesit:angel::angel:
https://lolamagazin.com/2016/12/14/s...e-dugino-dete/
daaa Dugina beba :zaljubljen::heart::ghug: divnooo!
:heart:
Lista za 12.09.2019.
(Ne) čekalice
anđeo26012013~~~~~~~~~37.dc
Odbrojavalice
ljube555~~~~~~~~~~~~~~23.dc
iva_777~~~~~~~~~~~~~~23.dc
justme409~~~~~~~~~~~~22.dc
Andydea123~~~~~~~~~~~20.dc
Himalaya~~~~~~~~~~~~~18.dc
JelenaR~~~~~~~~~~~~~~16.dc
anita83~~~~~~~~~~~~~~15.dc
mašnica~~~~~~~~~~~~~~11.dc
jagodicabobica~~~~~~~~~~9.dc
Justme,imamo iste simptome hehehe. i mene grudi bole isto ko tebe,neka cudna bol,ali obje. i cini mi se na mahove... sto se trajanja ciklusa tice,traju mi od 24-29 dana,najcesci su 26.dc. ovulacija bila po mojoj pretpostavki 12.dc i od tad me grudi bole.
sto se smotanosti tice i brzine refleksa...e malo se poremetilo i meni hahaha. naime,jucer sam isla dragom pripremit kavu.dok sam cekala da malo slegne nekako sam neznam ni sama kako rukom zakacila za loncic i skliznulo je s one resetke za plin i sve mi se izlilo po stednjaku,radnoj ploci,ormaricima,ladicama...po podu... ma uzas! sva sreca,nije se prolilo po meni. ali sam momentalno popizdila! :mrgreen:
Curke mozda sam malo dosadna...
Ali evo opet sam nasla nesto..:unsure::unsure:.
https://hkm.hr/vjera/otvorena-nazare...jne-potomstva/
Joj Andydea dobro da se nisi opekla.
Ja sam bila na pregledu, taman došla. Sve je super, kaže ginekolog da ću roditi štreberka jer je sve po tablicama. :lool: I rekao je da je prerano pa da ne uzmem za sigurno ali čini mu se da je dečko. :) Radila sam i Nifty, rekli su da će poslati rezultate mailom kroz par dana pa ćemo znati jel pogodio ili nije haha.
Procitam posli kave bas. Andydea koji datum ti je bio 12dc?
E ta prsa tako i meni, na mahove.. Par sati boli jako, pa nesto malo, pa nista, pa opet jako, pa nesto cudno u njima kao, da pocijeloj duzini, pa nista...
Jos malo ce biti sce jasno. Oliti jeli to neki dobar znak ili obicni pms znak
Riri cestitam! Ajme...mozda je decko :heart:
Bas mi je drago zbog vas, jedva cekam da javis spol!
JustMe, odlicna ideja!! Bas fali trudnicka neka tema da je pozitivna. Mozda cak u dogovoru s adminima otvoriti i da se na toj temi zabrani razgovor o strahovima raznim posto takva vec postoji!
Andydea, imamo vidim iste duljine ciklusa i na iste dane O
Jaooo, kad se kava prolije pa se soc zavuce posvudaaaa
Ove linkice cu citati popodne na poslu, momentalno perem frizider i odmrzavam skrinju :mrgreen:
Obecajem da ja to dogovorim kad predajem na te teme. Ako netko prije ne otvori. Pa cemo se tamo nastaviti druziti hahaha
Andydea sad sam se sjetila da mogu provjeriti kad ti je bio 12dc. I vidim da je 4.9. (moj rodjendan). Ja sumnjam da je i meni tad o bila ❤️
Jagodice hvala! :heart: I ja jedva čekam da bude sigurno.
Pročitah i ove tekstove, baš su lijepo napisani. :heart:
Ajme Justme pa šta nam nisi rekla da ti je bio rođendan! Sretan ti rođendan sa zakašnjenjem, želim ti sve najnajnajbolje! :kiss: :ghug:
Riri,bas mi je drago da je sve ok proslo na pregledu. ovo izgleda sami decki se primaju hhehe. pusa!