Zenica75, drago mi je da si dobro, neka samo tako ostane..
Znaci hematolog daje zeleno svjetlo i onda ga ovi u Petrovoj na recept ili kako?
Printable View
Zenica75, drago mi je da si dobro, neka samo tako ostane..
Znaci hematolog daje zeleno svjetlo i onda ga ovi u Petrovoj na recept ili kako?
Lovelufe
Ne znam gdje se lijecis/vodis u Petrovoj? Ako ne tvoj ginekolog bi ti trebao dat recept al po upiti naseg hematoga..znaci trebala bi obaviti sve nalaze kojima ce se vidit jer imas i indikacije za heparinom...i onda ide na recept!
Zenica75 a na temelju čega si ti, koje mutacije, daješ heparin?
Visikorizicni cimbenici su F V leiden, F II, protein S i C, F VIII meni su bili niskorizicni..ovo je prepisano sa mog nalaza...
Ja imam PAI homozigot 4G/5G niskorizicna +mthfr homozigot divljeg tipa...tako da placam clexane..postoji opcija da ides na komisiju al mi se nije dalo zezat jad bi bio ishod isti..
❤
Rominka nemaš pojma kako me razveselila tvoja vijest. Ne znam zašto, ali zapela si mi za oko na ovom forumu, možda baš zbog stila kojim pišeš i živiš, hrabra i kad to nije bilo lako.
Uživaj u svojoj trudnoći. :heart:
Rominka, čestitam od srca!
Koliko se sjećam s foruma, Vi ste bili u PFC-u, kao i ja. Ako se sjećate sestre Slađe, ona je meni dala preporuku za hematologa u Beogradu. Možete obaviti konzultacije i online. Pokušajte doći do sestre i pitati je kontakt podatke. Koliko sam shvatila, clexane se uzimam do poslije poroda, samo se doza uštimava s hematologom. Ne bih se pravila pametna jer nisam stigla dalje od bete pa ne znam detalje, no ako želite, pokušajte s Bg. I sretno dalje s trudnoćom. Baš sam se pitala što je s Vama jer sam iz Vaših postova doznala prve informacije o Pragu. Super da sve ide kako treba. Pozz
Ma ne dajte se obeshrabriti! Imate svoj cilj i samo to trebate slijediti. Ne opterećujte se drugima koji se ne opterećuju time da razumiju Vas. Oni to ne zaslužuju. Nemamo baš puno izbora, osim dignuti glavu i biti hrabre. Samo strpljivo s tim papirima. Klinici je uglavnom bitno da ih skupite i da nigdje ne piše da je trudnoća kontraindicirana. Ostalo baš ne gledaju. Tako da ćete heparin i detalje lako rješavati poslije kad dođe do trudnoće.
Hvala vam od srca! Malo je reci da smo u soku. No, idemo naprijed dan po dan, hladne glave.
Argente i Beti3 :ghug: duuugooo god sam ovdje, i kad se sve ucinilo vjecnost, eto maratonka je utrcala u cilj :) hvala vam drage moje <3
Hvala Hueber da ne znam sto cu jer sam ja clexane dobila u protokolu kad nis prije nije upalilo mozda vise zbog prokrvljenosti +ASET =bingo! To je bilo drugacije i upalilo je e sad meni u KBC Merkur veli ginic da uzimam do ev. 37 tjedna jer cu mozda na carski...privatna ginekologica i do 6 tjedana nakon poroda..pfc u optusnom pismu se ograduje i pise da se konzultiram sa nasim hematologom...
Da, zapravo biste trebali imati kontrole kod hematologa s nalazima krvi i po tome se uštimava doza. Zato bi bilo dobro da nađete hematologa od povjerenja koji će Vas voditi.
Mene isto muči taj implantacijski prozor - imam dojam da je zadnji put transfer bio prekrasno. Imate li kakav savjet za mene?
Hueber hvala na riječima utjehe..
A koji dan si tu imala FET?
Ja nisam išla na FET već na svježi postupak. Usklađivali su me s donoricom i transfer je pao na 22. dan ciklusa. Mislim da je to za mene kasno jer sam imala dvije (neuspjele) trudnoće iz ivf i u oba slučaja je transfer bio 19. dan (14+5). Moji ciklusi su oduvijek 28 dana i ovulacija mi je uvijek bila na sredini ciklusa.
Hueber da, razumijem sada..
A koliko je ta donorka dobila stanica/ koliko ih se oplodilo?
Vjerovatno si bila rekla, ali mi se već sve pomiješalo.
Ja se nekako nadam da ćemo dobiti vise stanica..
Mislim, sve skupa je to takav pothvat, em organizacijski, emocionalno, financijski..
Koji doktor uopće radi ET ili FET u Pronatalu?
Nika jesu li tebi rekli kod kojeg si doktora?
Hueber vec sam bila nemam indikacije...napravi ERA test ..procitaj si moje ranije postove...sretno
U ned nisam znala nista.
U pon sam saznala da sam trudna.
Danas smo saznali za dva :heart::heart:
život piše svoje priče.
Ljudi sanjaju svoje snove.
možda se ponekad te priče i ti snovi nađu na istoj cesti i isprepletu.
nadamo se naboljem do samoga kraja.
Rominka :heart::heart:
Hueber, našla sam tvoj post gdje pišeš o dobivenim js. Ali sam shvatila da ste dobila 2 kvalitetna embrija?
Jesu ti oba vratili u tom ET?
Vi ste bas htjeli svježi ET ili su vam oni tako sugerirali?
cestitam Rominka od ❤️
drage moje suborke... nisam dugo pisala nazalost ali tu i tamo Vas popratim... da ne listam sada dugo po forumu, ima li netko iskustava sa biokemijskim trudnocama ? naime ja ih dvije iza sebe... neznam da li je gore kada si odmah negativan ili pozitivan pa onda negativan pa nemas pojma sta se uopce dogada... zadnji put nas je to dotuklo... jer nam je tjedan dana beta bila pozitivna a znate i same da se covijek u takvim situacijama hvata i za mrvice ...:(
unaprijed hvala !
Rominka, ovo je nagrada za sve ove godine muke, boli i nadanja!
Twinsi, divnoooo!
Rominka, divno!!!!
Lovelife, dr. Mardešić bi nas trebao preuzeti kad smo gore. Barem sam ja takvu informaciju dobila kad sam pitala.
Cure, jeste vi izvadile europsku zdravstvenu iskaznicu kad ste isle za Prag? Ili ste možda neko dodatno osiguranje platile za to vrijeme dok ste tamo? Kasno sam se sjetiila za iskaznicu.
Rominka, cestitke od srca, zasluzila si tu duplu srecu!
Rominkaaaa :heart: :heart:
Sad kad ste uspjele i ti i pak, čekam da Svemir/Sudbina/Onaj gore pogleda još i na Snekicu, pa da sve iz moje generacije (koje nisu odustale) budu pravedno obeštećene za ovaj predugi trk.
Good luck i svima ostalima...
Draga Rominka cestitam od srca i zelim ti sve naj naj. Rekla sam ti da ce doci i nasih pet minuta. Uzivaj draga ❤️❤️❤️
Hvala na informacijama