Veliki potpis na ovo.. Poludim svaki put kad mi netko kaze okani se foruma.. Tamo samo gluposti..
Pa nije me prijateljica na kavi educirala i naucila ono sto znam!
Printable View
Ma neee..nisam mislila ici na uzv..boze ne znam ni kaj bi rekla :) nego da me moja nepetost dotjera do blesavih ideja :) Ici cu danas gledat kak je Banderas uredio Cvjetni..mozda me umiri :-)
J§D hiperstimulacija?
Pa da reko da nemas mozda hiper?ako te boli jako
Tj ako ti je jako napeto u trbuhu i cickama?
Pa nije tak jako, kao mjesecnica bole! Ne razumijem termin hiperstimulacija...na papirima mi pod vrsta stimulacije pise slabo stimulirani ciklus...
A da..... Ti nisi u punom stimuliranom! Hiperstimulacija je kad ti jajnici i organizam prejako reagiraju na stimulaciju... Onda se jajnici uvecaju moguce je skupljanje vode u trbuhu i ide se cesto na hospitalizaziju! Kod mene se npr. Dr bojao hipera, jer sam tamnoputa! Ali ako imas malo m-bolova to je ok! I ja ih imam
Nadam se da cu tvojim stopama do +
J&D
čestitam na plusu :-) neka beta sutra bude velika!
evo i profu si nam lijepo oprala u vezi onog slavnog serijskog naručivanja pacijentica nekoliko dana nakon transfera... :lol:
možeš li mi objasniti vezu tamnoputosti i hiper stimulacije? što ti je dr u svezi toga rekao?
Hvala dragicka! Ma kaze da su cesto tamnopute i dlakavije:( curke "plodnije" tj imaju same od sebe vise hormona! Nije pravilo!
Rizik od razvoja hiperstimulacijskog sindroma povećan je kod žena sa dijagnozom policističnih jajnika, a tamna put i više hormona (kojih?) mi nije baš jasna korelacija.
Čitam ovo o uzv-u, pa evo da ponovno podijelim svoj slučaj.....Na 13dnt velika beta 2401. Naručila sam se na uzv tjedan dana nakon toga, dr nije vidio embrij nego samo GV i ŽV i odmah me otpisao da se najvjerovatnije radi o blighted ovumu i nek se ne nadam (iako sam ja prvo odmah pitala jel možda samo prerano....). Idući dan beta bila 65 707, i dan nakon toga se na uzv-u (na drugom mjestu) prvi put vidio inicijalni embrionalni odjek od 1,5mm :zaljubljen:
Puno, puno sreće svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
Neznam ljube... Ja uopce nisam strucna na tom podrucju... Meni je tako rekao... I imao je u potpunosti pravo! Da nije mozda bi se pitala, ali ovako vidim da je znao sta radi i to jako dobro! Mozda oni nama to onako laicki objasne! ali ero hvala mu... Sve je od prvog dana bilo kako je rekao i sve to u dlaku, nije fulao milimetra, ni dijagnozu ni razvoj situacije! Za to mu skidam kapu! I nije mi ni jednu stvar presutio.....mozda zato i jesu odgovori sklembavi...tj. Meni i mm razumljivi i dovoljni!
Bravo sejla! Cestitam na beturini i na kras om ultrazvuku a taj dr. Nek se tera u tri pm!
E da danas imamo drugi + na testu ( nisam mogla izdrzati) sutra beta!
Hvala J&D, to je sad već moja velka curka koja se redovito bacaka u trbuščiću :heart: Htjela sam samo ponovno to svoje iskustvo podijeliti s vama, da se netko ne obeshrabri ako uzv odmah ne pokaže sve što bi (navodno) tada trebao....
Čestitke na plusiću, ma bit će to i superbeta :-D
J&D javi nam sutra brzo svoju veeeeeliku beturinu! Da te i službeno proglasimo ponosnom trudnicom! ;)
La-tica, ipak moraš još malo imati strpljenja, znam da je teško, ali sve u ovom trenutku što možeš je pozabaviti se sa nekakvim stvarima koje nisu vezane uz ovu temu i pokušati što "bezbolnije" provesti još idućih tjedan dana... Ja te potpuno razumijem... meni je dr. vađenje bete stavio na 18. dnt. i moram čekati još 6 dana...
Hvala ti beba!! Jesi ti ptimala boostere?
123beba, vadimo isti datum betu... :-)
Booster sam primila na dan punkcije i poslije ne... samo stavljam utrogestane...
La-tica, držim fige da nam 5.11. bude jako sretan dan! ;)
J&D, nadam se da ćeš nas uskoro razveseliti sa super velikom betom!
Curke evo i ovdje da napisem, 14 dnt beta 735! Ako ima kakvih komentara molim vas! Hvala svima na velikoj podrsci i brizi....! Volim vas sve i svima vam drzim fige
J&D, komentar je čestitam i uživaj u predivnoj beti :mrgreen: :-D Sretno i dalje!!!!!!!!!!!!
J&D velike čestitke na veeeeeelikoj beti! :)
Hvala curke bibimitka rojeci ti se pozlatile!!!
ajme..J&D..čestitke :love:
Hvala puno curke
I ja vama zelim sto prije isti ishod! Svima koje ga ocekuju naravno
J&D :-D :klap: :-D :klap: :-D
Cure da li znate koja je bolnica najbolja za rađanje dvojčeka?
imam višak natrii tetraboratis vaginalete, rok trajanja je do 4mj 2013. Ako nekoj treba ja bi joj poklonila jer meni ne treba
Kopirala sam tvoj post na Oglasnu ploču
Moram ovo podijeliti sa vama... Bila sam nestrpljiva i maloprije napravila test koji je pozitivan! :) Druga crtica je malo svjetlija od kontrolne no mislim da je to ok. Uglavnom, nadam se da će i beta u ponedjeljak biti ok. :)
Uh sto se veselim plusicima, crticama...:-) Bravo 123beba
beba čestitam!
123beba bravo čestitam od :heart:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hoce sigurno bravo beba!
123beba bravo! Čestitam! To je to!
Hvala vam, no mene je nekako strah veseliti se prije nego mi to službeno potvrdi i neka lijepa beta...
Beba ja se ni nakon 2 testa nisam veselila, sada se ne veselim dok se sutra beta ne podupla.... I tako ali mislim da je to normalno i da mozes odahnuti