Mravak :hug:
Printable View
Mravak :hug:
Sretan vam Bozic svima!
Drage moje,nadam se da ste se lijepo provele za Božićne blagdane-da vas drugi Božić ispod bora dočeka najljepši poklon!!!
Kao ovaj našoj dragoj Argente-draga,čestitam na lijepoj beti!!!! bravo!!! :-D :-D
Cure mm i ja bili danas na 2. sgramu iiiiiiii.... OLIGOASTHENOSPERMIAAAAAAA :-D mi sretni dr. sretan!! :lol:
U sijecnju moram na HSSG, a u veljaci inseminacija...
i moram reci da je nas dr.M pre pre divan...svaka mu cast...
pozz svima i malo cu ~~~~~~~~~~~~~~~ za uspjesnu 2013 svima vama. pusaa
Ćo Fjumanke, kade ste, ča sve feštate :dancingfever: neka neka, tako treba! Dobru zabavu svima i da '13. višestruko nadmaši '12.!
vatra86 - wow, to je stvarno veliko poboljšanje ako ih ima dovoljno čak i za inseminaciju! Čestitam! Šta govori dr.M, jel još prati forum? :mrgreen:
kiki30 :kiss:
Argente hvala...
dr m je zakon...ovaj put nismo pricali o forumu pa ne znam.. :lol:
Malo je zatisje na ovoj temi...
Bravo vatra nek 2013 bude najsretnija ;)
Argente ne sjecam se da li sam ti cestitala,ako nisam...cestitam ti od <3 i nek bude skolska T.
Bubamara- hvala..
ciao cure drage...malo smo uspavane vidim,prepustili smo se ovim blagdanima i odmaramo, ali ovako lijepe vijesti bilo bi šteta propustit, Argente i Bubamara čestitam od srca!
Lijepo ste vi otpratile ovu godinu,nadam se da ćemo mi doćekat novu sa ovakvom srečom.
vatraslažem se da je moj dr.M najbolji.:mrgreen::mrgreen:
svima želim sve naj u novoj godini i neka se sve treseod beta....
butterfly posudis ga malo,tu i tamo? :lol:
Moram napisati da sam kod njega dozivjela najneosjetljiviji pregled u zivotu!!! :oops:
Slažem se sa tobom...ma ne samo pregled nego i razgovor, ma najbolji je.
samo nisam kužila ono sa forumom,nije valjda da nas čita :lool:
Hvala butterfly! I ja tebi i svim ostalim zelim pozitivne bete i srceka mala u 2013.g. :*
butterfly rekao mi je da zna sta zene pisu po forumu i da se ne hvatam za svaku informaciju iako su neke korisne.. tako da... a mozda prodje tu i tamo, bas on ima vremena sve to citati..
Argenteeeeeeeee čestitammmmmm aaaaaaaaaaaaaaaaaaa koje predivne vijestiiiiiiiiii vriištim od srećeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lipe moje Fiumanke i Istrijanke sretno vam novo lito i zelin van puno zdravlja, srice, i poz bete i + u sto kracem roku a ostalo ce doci samo od sebe!!! pusa svima!!
Sve najbolje od srca vam želim u Novoj godini i da vam je ova bila zadnja u dvoje:-P
Sretna nova godinaaaaaaaaa!!! Potpisujem vulkan i vatru (a baš ste se našle s nickovima :)) i naređujem vam da se u '13. odnosite po tim propisima!:mama::pivo::njam:
Također nek nam se ostvari svima ona najveća želja koju imamo u 2013!
sve naj naj ii ostvarenje naših najvećih želja u !!!! moje su želje svima!!!!!!!!!
Svima sve najbolje u novoj i nek vam 2013.bude najsretnija. Zelim svima plusice,poz.bete, srceka i bebice sto prije!zivjeli!!! :*
potpisujem sve želje i čestitke kojima se iskreno pridružujem.:pivo:
Drage moje fiumanke , bodulke i istrijanke .................znate šta vam želim u 2013
Evo cure da se javim. Beta danas 34113. Gestacijski mjehur pravilan i u njemu vitalni embrionalni odjek 6,3 mm. Srceko titra na utz. :)mama presretna
bubamara.... :-D za :heart:
pitanje!!! moram ici napraviti HSG pa me zanima kad inace narucuju ujutro, u podne.. :-) u koje doba dana?
i ono malo opisite vasa iskustva i tako to.. :lol:
hvala!!!
bubamara beta ti je 34113..ti bokca..jos nisam nikad cula za toliku betu :-)))
Malo su promjenili kako rade HSG. Sad se radi u podrumu u jednoj od ambulanti i ako se dobro sjećam, mislim da sam bila naručena u podne.
Jer meni je rekao da ce mi raditi u amb tamo na humanoj..ma nije bitno,zanimalo me samo u koje doba dana narucuju...a za bol..ma nema te boli koju ja ne mogu izdrzati.. :lol: hvala cure!
Hvala svima.Ja sam bila na hsg sad u 10 mj. I radio mi je v u ambulanti di me inace pregledava na humanoj. Ja sam bila narucena u 12 h. A sto se tice boli, nije ugodno, boli al da se izdrzat toliko.ja sam prije nego sam isla popila ketonal
u je bubamara, koja beta...čestitam od srca:-D
bubamara 87 čestitam od:heart:
Hvala,bubamara...tako sam si nekako i zamislila...tnx.. Uzivaj nam u T... :-*
ja sam od danas pikalica-duuuugi protokol
ju-pi-je-jeeeee :-D
Hihihihihi vidjet cemo. Zasad su spominjali samo 1 plod. Kad su tebi vidjeli da su blizanceki ;) ?