ne sedam, nego sedamnaest. sigurni ste :-)
Printable View
pun mi je kufer upisa - mogla je ić ( a može još uvijek) u neku drugu školu
kanga, moda ti možeš pogledati - ili se to uopće ne može vidjeti, ima li djece kojima je MIOC drugi izbor a imaju više bodova?
Nanoibeba, ja mislim da ne...ako si upao u prvi izbor automatski te više nema na listama 2., 3. itd izbora...
nema, svima je 1. ali stvarno ste sigurni.
joj, nadam se. Moram priznati da je moja jako loše reagirala na prijemni. Stvarno se ustrtarila. I sad još nikad kraja
Nano, zaista ne moraš brinuti. Prošle godine su u pitanju bila tri, četiri mjesta, a sad sedamnaest.
Za prošlu sam recimo znala da se može pojaviti jedna jer sam ju osobno znala. Nije se pojavila jer je ostala kod svog prvog izbora.
Ne vide se na listama oni koji su upali u svoj prvi izbor pa možda negdje drugdje imaju i 88 bodova ;-)
Ali 17 da se pomakne, teško
Sent from my iPhone using Tapatalk
Vidim da ce se MIOC ekipa znatno proširiti na jesen! Čestitam svima na uspjesima, bravo! :heart:
Nama je pred tri godine bio pomak liste nakon zaključavanja i to neka dva tri sata nakon. Mala se pomaknula za jedno mjesto. Srećom nije bila zadnja pa nije ispala. Ali dijete koje je bilo, je. Još uvijek mi nije jasno kako je to moguće.
jel mi moze netko vidjeti kako stoji IV ove godine please? dvojezični engleski i obicni program
hvala puno
Meno to isto ljuti...ako je zaključano - zaključano je!
A prigovori razni su se valjda trebali raspetljati do tada a ne da neka sirota djeca izvise kad su već odahnula.
Negdje mi je očito promaklo, pa ako mozemo utvrditi gradivo... u koliko sati se u ponedjeljak zakljucava lista?
Mislim da se zaključava u utorak u podne
Hvala
Da utorak 10.7. ali taj dan najčešće već zorom pukne mreža,tak SK vam je nekaj crveno da znate da je opet
Tako je. Tu gledaš informacije:
https://www.upisi.hr/upisi/
kako ide postupak oko upisa, imam hrpu obaveza ovih dana bojim se da nešto ne zglajzam.
u srijedu 11. 7. od 12h do 18h odlazimo u svoje osnovne škole i oni nam daju nešto isprintano, ne printamo mi ništa sami? dolazi dijete i roditelj?
i onda u terminu koji raspisuje svaka srednja škola, donosimo tu ispisnicu/upisnicu u srednju školu, također zajedno dijete i roditelj?
kod nas je potpisivanje prvenstva u školi u utorak popodne organizirno po razredima, treba doć učenik i roditelj, i treba to potpisati
kad bude upis, treba s stranice upisa isprintati upisnicu,nju se može printati tek u vrijeme kad dozvoli sustav, nama je to bilo iza podneva, a fizički je bilo oko pol jedan
i to odnijeti u školu gdje planiraš, ja sam nosila i osobne podatke domovnica, i rodni list, ali to su mi vratili kolko se sjećam, treba odnijeti original svjedodžbi u novu školu
u principu ide roditelj, a možete i skupa, moj je čekao u autu dok ja otrčim i to sredim ,
našla sam i na upisima.hr, hvala.
I je l gotovo?
Jesu li svi upisali ono što su htjeli?
Napišite ovdje bodove zadnje upisanih:-)
ako netko zna i za IV ja bih molila
XV. 83,00
V. 78,85
III. 77,81
Tituš 79,70
II. 77,30
Prelog 80,00
Za XV. i Tituša je uključen i broj bodova iz prijemnog
kanga jel upecala Mioc?
I jel ko otišo u klasičnu?
X. gimnazija opći smjer 75,99
I. gimnazija opći smjer 77,69
VII. gimnazija 74,93
jelena, je :-)
Sad će i buraz biti zavidan
Čestitam svima na upisima, nadam se da su svi klinci upali tamo gdje su željeli :heart:
hvala n.grace - nevenu muči ta četvrta, a ja ću strpljivo čekati za 16. i 18. jer su nam te ipak bliže po stanovanju i nekim drugim parametrima :)
prošle godine je službena lista s bodovima izašla neobično brzo, već oko 20.7. je bila uploadana na stranici upisi.hr, u desnom stupcu, tamo gdje bude svake godine
XVI. 73,86 (jezična, ne dvojezični program)
za XVIII. ne znam
Ma kakvi jelena, ona je zavidna njemu jer je riješio prijemni u MIOC-u 100%, a ona nije :mrgreen:
A i on je "prebolio" MIOC i baš je sretan u X., najviše zbog društva (uvjeren je da u MIOC-u ne bi našao tako dobre frendove :roll:). I ja mislim da je X. ispala dobra škola za njega - neke stvari vrlo solidno rade (neke druge malo manje dobro, ali valjda je tako svuda), on nema nikakvog pritiska što se tiče učenja i ocjena (laganini :)), a stvari koje su mu važne nauči izvan škole.
Hvala forka! :-)
Kanga, u koji će smjer?