Neka nam je svima tako..par sati prije pomislimo da imamo lažne trudove i nakon kratkog vremena javimo da smo rodile i da je sve prošlo super:fige:
meni je takav bio drugi porod, nadam se da će i ovaj proći isto...
Printable View
Neka nam je svima tako..par sati prije pomislimo da imamo lažne trudove i nakon kratkog vremena javimo da smo rodile i da je sve prošlo super:fige:
meni je takav bio drugi porod, nadam se da će i ovaj proći isto...
Zekana čestitke na malom princu :heart:
Zekana masala prava momcina, cestitam :-D
Sinoc sam pametnica citala price sa poroda , nemoram ni reci da poslije nisam oko skolopila.
A taman sam imala dvije prekrasno prospavane noci...od sad cu si citati pepeljugu prije spavanja :mrgreen:
Zekana cestitam od srca, bas si brza... uh i ja bi sad, tko ce docekat jos 6 mj....
Zekana cestitke, bome veliki decko! Optimisticna, cuvaj se, odmaraj, bit ce sve ok. Cure,sretno na pregledima! A ja vas pozdravljam iz iz st kbc, preksinoc dobila povracanje, proljev i jako ucestale, ali bezbolne kontrakcije, te sam izgleda prst otvorena...najvise sumnjaju na e.coli koju u uk vucem cijelu trudnocu, nikakav antibiotik ne pomaze, ipak cu ga opet preventivno dobiti...kontrakcije se sinoc smirile, molim Boga da tako ostane pa mozda sutra kuci, ajde dobacite mi koju vibru pliz
e i ja redovno navečer pročitam priču dvije s poroda naših forumašica..ali biram one koje mi se čine kao dobre priče..najprije procjenim po naslovu, pa onda par uvodnih rečenica daju naslutiti o kakvom se porodu radilo..nekad me intuicija prevari pa pročitam i neke jako teške porode, ali nije ni to tako loše, vidimo da se i iz najgorih sceneracija možemo izvući..čitamo toliku snagu, hrabrost svih tih žena. Ponekad me takve priče preplaše, a ponekad daju nevjerojatnu snagu jer znam da možemo puno, puno više nego što same od sebe očekujemo..
Zekana bravo, ljubi i mazi svog bebonju!!!
Kris & Kristina sretno danas!
Meni jučer ludi dan, na ctg-u bebini otkucaji išli do 200, meni trudovi do 100!!!!! Kaze dr da se nesto uznemirila, da bi ona vani! A ja sam osjetila samo da se ona unutra vrti, igra, gura.. Popodne morali ponoviti ctg, srica bio je ok. Večeras opet ctg i napokon uzv nakon 4 tjedna!
Fanky bice to sve dobro , saljem ti vibrice za najbolji moguci scenario i da se rijesis bestije sto prije
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~:ghug:
ljepota prve trudnoće je u blaženom neznanju. sad me strah svega onog što sam prošla u prvoj i više, hematoma, prijetećeg pobačaja, ležanja u bolnici. tek sam pet plus dva i nadam se vremenom da će prevladati pozitivizam i sjećanja i na sve ono divno što trudnoća donosi.
pitanje jel ima chat tema za trudnice?
eheh, sad će postati zanimljivo..sljedećih dana i tjedana stiže nam još nekoliko nadam se zdravih, veselih i velikih bebica..te brzih poroda:fige:
Kako nam ide redoslijed, ja to nikako popratiti..ok može netko prije, netko kasnije ali..
Kris i Kristina bi tribale biti sljedeće.. pa ih slijedi Loly ako se ne varam..jeli još netko tako oko 35,36 tjedana?
Onda slijedimo funky, moja malenkost i još netko ??? sa skoro 34 tjedna...
Zekana cestitam na malcu!
Ja konacno danas idem po :heart:, ova dva tjedna su bila preeeduga! Jedva cekam!! :zaljubljen:
Zekana cestitke na malom velikom decku!!
Moj bebolinac je velik cijelih 2,7 cm :) mama i tata se rastopili kad smo ga vidjeli,a imamo i slikicu za uspomenu
funky~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
nek si ti u bolnici, meni je čak i malo žao što me nisu hospitalizirali. Nema mirovanja kad si doma. Djete od dvije godine i ono nužno oko njega je dovoljno, ma i previše...
funky, najbolja stvar za riješit e.coli je D-mannose
http://www.iherb.com/D-Mannose
evo i ako još kome treba...kod nas je duplo skuplja nego na iHerb.com, a dođe u roku 10 dana i provjereno ubija beštiju, tj. radi na principu obuhvaćanja, onemogućavanja njenih ljepljivih pipaka i izmokravanja....a radi se o biljnom šećeru kojeg najviše ima u brusnici :yes:
Zekana, cestitam!!!❤️
Kris i kristina , sretno na pregledima.
Funky , zelim ti brzi oporavak....ja sam proslu trudnocu cijelu vukla razne bakterije pa i e.coli tako da sam satlno bila na nekom antibiotiku ali eto sve je dobro zavrsilo
Ja evo isto odbrojavam tjedne i dane pa se pridruzujem finalisticama
Optimistična, ja sam uzimala ovaj u prahu
http://www.iherb.com/Now-Foods-D-Man...-3-oz-85-g/531
Funky & optimistična držite se cure ~~~~~~~~~~
Ja sam danas 36+2 kaze dr da bar izdržim jos par dana jer smo jučer radili bris na streptokok, pa ce nalaz za koji dan, pa da budemo mirni s te strane. A kako bude bude, večeras cu biti pametnija!
Ja zadrijemala, ledja prosla. Sada treba se probati spremiti za pregled tj. obrijati noge, bar probati :)
Funky rasturi tu bestiju sto prije.
Hvala na vibrama, najbolje ste!!! Zasad smo ok, ma bit ce to dobro ...vidim sve sami veliki bebaci, mi jucer na uzv 33+5, decko 2750g! Pa nije ni cudo da hoce prije van!!!
A moje cure, za tu glupu e.coli nema sta nisam probala, i d- manozu i brusnicu i uvin caj i cajeve od casne iz posusja i antibiotike za koje po antibiogramu pise da bi trebali djelovati...neunistiva je, jedina sreca je sto do sad nije ni bolila, ni setala na bubrege ni na cerviks, brisevi su uredni...nadam se da ce se i dalje drzati samo mjehura!
Eto vidite da torbe moraju biti uvijek spremne!!!
Loly stisni jos malooo
Evo mene s pregleda, barem maaaaleni pomak- zadnji puta sam bila uloživa za prst, danas sam prohodna za prst. Ctg nije pokazao trudove, a u dva me navrata pošteno ostavilo bez daha...kilaža je ista kao i prije 2 tjedna..barem nešto :)
Ponovna kontrola idući četvrtak kada ću biti u terminu po uzv-u, inače po ZM mi je sutra termin, no najbolje da taj termin zaboravim, jer očito nije pravi :lol:
uh kristina, ne znači da nije pravi..sve se može preokrenuti u par sati..vidiš kako je naša zekana to rješila dok si rekao keks..:-)
upravo sam pobrisala sve prozore na donjem katu, u to spadaju dva ogromna balkonska..i sad ne mogu mrdnuti, a triba još i ručak skuhati...
anabeg, nije mi važno tih tjedan dana, gledam to kao dobitak na vremenu, no sve poslije drugog termina bilo bi mi stvarno previše..ali bit će kako bude, bitno da je sve u redu
Sretno svima na skorašnjim pregledima. Javljajte novosti
Krenula ja čitati postove kad ono to k'o roman...sva sam bila napeta kad sam pratila Zekanu.
Zekana- šokira. Kris i Kristina su mi nekako u glavi da su sljedeće, odjedanputa ulječe Zekana i bogami rađa- bravooo Zekana na velikom dečku i brzom porodu!
Kris i Kristina-želim vam brzinu kakvu je imala Zekana i zdrave, slatke smotuljke!
Optimistična-super da je sve ok i da si doma!
Anabeg-prijavljujem 35+5, na kontroli sve bilo ok, aleluja! Ne mogu vjerovati nakon svega da sam dogurala do tuda.
Hrabre ženske drž'mo se i imajmo poz. energiju i poz.misli!
Funky-isto sve prošla s e.coli kao i ti. Spasio me dr. Soltysik Aleksandar. Pila što mi je prepisao za jačanje imuniteta, ali ciljano za mjehur i crijeva i pomoglo!!! Nakon godina liječenja i trovanja antibioticima koji su mi uništavali imunitet.
Blueone ti si mi promakla...znaci ti i loly ste na redu odmah poslije kris i kristine...neka, neka zanimljivo...samo nek nam je sto vise dobrih vijesti.....
Vidim bit ce napeto odi iducih par tjedana hahah
neka neka bar imam što raditi dok malena spava :mrgreen:
Zekana jako ljepo i brzo čestitke na plavookom momku.
Dok sam ja obavila pregled i razgovor malo još odspavala ovdje dvije stranice ispisane a što vrijeme leti,mene jučer napopreko isprepadali s nalazima a na kraju ništa jer niko nije upisao da sam trudnica a nalazi malo divljaju zbog trudnoče,čak sam se iznenadila da sam i opala 1kg. od zadnjeg pregleda a dečko dobio oko 600gr. morala sam pitati jeli im vaga valja,sinoć sam sanjala alkatraz seriju samo što umjesto zločinci koje dolaze iz prošlosti svako jutro netko dolazi po jedna od vas i rodi ,čak sam sanjala i Apsu sa njenim plavim avataro a evo i Zekana sa svojim sinočnjim lažnim trudovima,sad sljede ludi i sretni dani do božića a ima nas podosta sretno svima .
Moguce da i hoce ;)
Malo sam prohodnija nego prosli tjedan, malo ju je ceskao po glavi ali i dalje za prst.Trudova nema.Iducu srijedu opet pa dogovor za indukciju i prijem u bolnicu par dana prije termina.Naravno da cu se potruditi da krene prije, nadam se.
Moja točkica se pretvorila u malo biće s rukicama i nogicama od 17 mm :zaljubljen::zaljubljen:
Danas smo 8 tt +2
Mojoj sreći nema kraja :preskaceuze:
aha, 8 tt a ima sve. Moja baka je bila šokirana kad je vidjela slike od ultrazvuka od 10tt. Mali čovjek. Još kad sam rekla da se miče.... Ona je mislila da doslovno djete oživi tek onda kad ga majka osjeti.
Čestitke!!!!!!!!!!
:lol: te bake.... za njih je ta tehnologija previše :lol::lol::lol:
Hvala Optimistična