Mislim da sam vidjela plakat, ali možda griješim. kako god, neka njega u blizini
Printable View
I DM ima -15% na sve od 20-24h
uh, to u dm-u je pakao svake godine.
mercator ima -15% kupon na jedan proizvod u novom katalogu/letku koji je iskoristiv ovaj petak.
Od 28-30 9. svi DM-ovi će imati -15% na kupovinu.
ja samo došla vidjet ima li negdje fax na sniženju?
ak šta saznaš javi :lool:Citiraj:
ja samo došla vidjet ima li negdje fax na sniženju?
u on line nema toga http://www.dm-drogeriemarkt.hr/hr_ho...opad_2013.html
nema veze ak daju popust, ima razloga da se veselim jer bi trebala nekaj kupiti, a da ne obiđem pol grada nego ispred kuće
kad sam napisala da je to "svake godine pakao" u dm-u, mislila sam na nesnosne guzve, pogotovo jer jos nije postojao onaj veliki u ilici, a u mali se nije moglo uci od 20 sati. mm je imao celicne zivce jer sam si ja zapikirala neki parfem koji je bio snizen, pa sam htjela na njega iskoristiti -25% i tih - 15%.
Pampersi Sleep&Play u Metrou mi se čine povoljni.
To za igracke u konzumu sam vidjela u nekom njihovom katalogu koji su ubacili u sanducic..
E sad samo nisam ziher jel vrijedi za sve konzume ili samo za onaj u gajnicama..
Za sve konzume sutra popust -25% na lonce i keramicko posude
Danas pa do 29.9. u Magic Baby u arena centru -15% na sve, cure dijele papiriće s popustom po centru, pa tko traži kolica, posteljinu, as ili sl, čini mi se da se isplati
popust u konzumu na igracke je bio prosli tjedan, tj. vikend
Odeee,dva puta. Valjda od tuge...
ma prvojerite prvo, pricala sam s kolegicom i ona mi je rekla da je prosli vikend u KOnzumu bilo snizenje svih igracaka i lego je bio na snizenju.
ali mi znamo biti i smusene pa dajte ipak provjete, janisam nigdje nasla za tu akciju u nedjelju.
"
dm drogerie markt Hrvatska
Vrući popusti za hladne dane!!!!
I ovoga vikenda pripremili smo za vas novo dm iznenađenje: 15% popusta na ukupnu kupovinu u svim dm prodavaonicama u razdoblju od 28.9. do 30.9!*
*Popust nije moguće zbrajati s ostalim popustima na ukupnu kupovinu i ne odnosi se na kupovinu dm darovnih bonova i bonova za mobitel "
KONZUM - u nedjelju je 30% popusta na igračke u Gajnicama (ZG) http://katalozi.net/konzum-akcija/konzum-top-subota-54
dakle ima ali samo u gajncama. hvala kloolk.
veselim se popustu u dm-u : ))))
iako se ne moze iskoristiti -15% iz knjizice, valjda ce se moci iskoristi -25% na proizvod i drugi kuponi iz knjizice.
ja sam bila u dm-u danas, na plakatu piše da se popust ne može koristiti uz druge popuste.
znam da inače može, ali izgleda da to ne vrijedi za ova dva dana kada je -15% za sve. ako sam dobro shvatila.
nisi ne možeš koristiti 15+15, ali sve druge kombinacije idu