ima li i gdje za kupiti bocicu/kljunasicu na patent jana junior voda? poceli s dohranom i ne zna pit ni na bocicu ni na kljunasicu a iz ove boce pije vodu ko sumanuta. ne zelim joj davati iz ove plasticne..
Printable View
ima li i gdje za kupiti bocicu/kljunasicu na patent jana junior voda? poceli s dohranom i ne zna pit ni na bocicu ni na kljunasicu a iz ove boce pije vodu ko sumanuta. ne zelim joj davati iz ove plasticne..
Imas u milleru sigg boce s takvim nekakvim cepom. Nisu plasticne.
Vidi
http://www.sigg.com/
suuper! tx enela!
Šatoru mislim 129
slatke djecje kisobrane??
a da nisu preskupi (do 50kn)
jedan smo izgubili,jedan nam se strgao
gledala u mani jer sam tamo vidla proslu sezonu prekrasne žabice,pcelice..ali nema ove sezone
nit mercator nema
vidla u mulleru,al nekih 80 kn,to mi j nekako puno za jedan
jel netko vidio gdje povoljne?
u DM-u
Nkd
kik
nadovezujem se na pitanje o dječjim kišobranima - ali onim sklopivima - osim u DM (nije mi baš neki dezen) jesu li viđeni još negdje?
hvala!
pogledat cu dm i nkd,kik nema u mom gradu.
samo javite ako jos tko zna :kiss:
sklopive djecje nisam vidjela
ali opcenito puno sklopivih sam vidjela sarenih,svih boja,s tockicama,prugicama koje bi mogli biti i za djecu.
konzum ih ima hrpu po 49kn
ja trazim neke sa zivotinjicama/likovima iz crtica
a najsladi su mi oni sa uhekima na vrhu,takvog jednog smo izgubili..
Gdje kupiti silikonsku podlogu za veliki crni pleh iz pećnice?
Recimo ovako nešto: http://www.amazon.com/Silicone-Solut...one+baking+mat
Pop up sator za plazu ima u Bubamari u KC, mislim da je oko 120 kn
:)
Inače, izgledaju ovako, samo ih je tri u kompletu i moje su crvene.
A gdje se mogu vidjeti ti Lidlovi pop up šatori? Na njihovim stranicama ih nema.
Gdje kupiti one papirnate podloške koji idu na WC dasku?
E i meni treba veliko pakiranje - a di je Tardi? :zbunj:
Našla Tardi ali imaju samo veleprodaju ...
da, ja sam projektirala zgradu pa valjda imam povlastice :-/
probaj u hospitaliji
Meni su za takve situacije praktičnije vlažne maramice za dezinfekciju wc školjke koje kupujem u dm-u... Ove.
Ljetne natikače povišenije (a da nije 10 cm) .... pluto, špaga, štajaznam i da je neki komad mat. (kao šira traka) samo preko prednjeg dijela stopala, bez nekih gležanj remenčića. Broj 36 i tako. Ne znam kakve bi to bile. Takve si moja majka zamišlja, smeđe ili bež. A ja bih joj to kupila jer je volim, a ne volim dućane. :cekam:
Jao, hvala! Već sam mislila da su to neke iz mašte! :-D
Ne mogu ih izgooglati. Nisu skupe? Trebale bi biti dodatak kupljenoj torbi, a ne da me rođena majka opljačka. :lol:
Gdje najjeftinije kupiti razne žitarice i tome slične proizvode (proso, ječam, heljda, amarant, kinoa, kus kus, bulgur... te brašno i pahuljice od istih tih stvari, one koje postoje, jelte :))? Inače te stvari kupujem bilo gdje, gdje ih nađem, ali sam skužila da se cijene jako razlikuju. Zato bih molila dobre duše da mi kažu gdje kupuju dotične namirnice i kolika im je realna cijena? Pritom ne mislim nužno na ove eko i organske varijante jer mi je to ipak malo preskupo. :-/ Hvala!!
Znam da je nekad bilo ako se kupuje u rinfuzi (na vagu). Ne znam gdje takva ponuda postoji u zg-a, riječka tržnica ima.