oće, a termin mi je 11.12.
Printable View
zeljkice :-D još malo,a moglo bi i svaki tren
aaaa predivan Bozicni poklon , sretno draga :*
jojo, kako tvoje mučnine jel šta lakše?
prolazi lagano, vraća mi se apetit8-)
željkice za najljepši Božić u životu ...želim ti najlakši porod što može bit
ja cu nadam se ubrzo :) 12mj
Moji folikuli su nazalost pukli prerano :-(
Napravljen AIH. Za 14 dana beta...
jojo,bila sam jučer..
sretna prvo su bili klomifeni,pa poslije gonali. Imala sam 4 folikula,a 3 su pukla i jedan ostao. Ali nije htio trošit postupak za taj jedan...
Bok cure!
Splićanka sretno! Željkice da porod bude što lakši i brži!
Jojo, bebi i ostale :bye:
Evo da vam javim da mi je bris čist, nema više e.coli, a riješila sam ju kurom od češnjaka i vina (nisam pila antibiotik) i pila sam to oko 3 tjedna.
I dobila sam terapiju za feritin (koji mi je 20) heferol 1x1, bili na kontroli kod med. genet. Svi ostali nalazi su nam ok, a kariogam još radimo u 1. misec. Sada čekam postupak iza N. god. Jutros sam htjela uhvatiti B. za dogovor, al nisam uspila, a žurila sam se vratit na posa.
splicanka30 koji dan ciklusa su ti pukli,kako nije vidio na uzv da su veliki??
crvenkapica77 oćeš u cito u 12mj? i ja ću u 12mj u postupak
sara :-D za dobre vijesti briseve i sve!
Crvenkapice, u 1l crnog vina sam stavila pola kg češnjaka da se kuha (češnjak očistiš i ne mora se nasitno rezati, onako očišćene režnjeve) nekih 15-20 min dok se tekućina ne prepolovi na nekih pola litre i onda to procidiš (kad se ohladi), staviš u staklenku i na tašte se pije svako jutro po dvi žlice.
Ne ovisi mi sad postupak o ničemu, bitno je da sam riješila bakteriju, a sve ovo drugo ću usputno rješavati...mislim karogram i kontrolu feritina.
a šta su ove naše nove trudnice škrte ništa se ne javljaju! jojo,bebi, lara pa di ste?
jutro! evo mene, " guramo" iz dana u dan. mučnine i dalje ne prestaju, tako da većinu dana provedem nad školjkom.
željkice kako si ti? brojiš sitno:-D kad je sljedeći pregled?
trudnice sretno
trudilice također :-)
ja od sutra na klomifenima,u utorak prvi uzv u cito u dr.Š., IVF
klara sretno!!!!!!!!!!!!
klara neka sve bude u redu!
e žao mi je jojo što se mućiš ali proće ja sam svega 5-6 puta povratila a prošle su mi one mučnine ono je bilo grozno
mislim da je to bio 7 tjedan ali na sve mi je bilo muka ,a nisam mogla povratit
apetit se vratio sad jedem lopatom
pozdrav drage moje
djevojkama loje se spremaju u postupke želim sreću do neba i nazad
Zeljkice javi kako je bilo na pregledu!