Ma nista jos, to sam ga pitala unaprijed da znam... Test jutros negativan.. Mislim da cu i procuriti ubrzo, sinoc sam nesto brljavila vec....
Printable View
A neee! Ma tak sam si bila sigurna da je to to, kod tebe.... Ali mozda bude jos! Dok ne bude negativna beta ti si zvanicno trudna!
Nalaz beta HCG tek u 15h....raspoloženje u sklopu sa vremenom ;(
Stigla M.. Neću ni vaditi betu.. :-(
:(
Jao bubi, ne mogu ti ni opisati koliko mi je strasno zao! Osjecam se kao da je meni dosla! Drzi se draga moja, nemoj ocajavati nego dalje u nove pobjede! Jesi javila dr-u? Sta je rekao?
Latica javljaj sta se dogada!
Bubimitka, žao mi je :(
I meni su rane još svježe ali jake smo mi žene !
Bubimitka i meni je žao:love2:,:love2:.
Ja sam betu izvadila ona je 0.Drži se draga i nama će se jednom posrećiti.
Ja sam trudna!!!!!!!!!!!
Beta 267 :-):-):-D:-D
evo da vam javim,beta jutros vadjena iznosi 92.42.ipak se dogodilo cudo ;-)))))
zvala dr. rekao mi da je malo niska za 15.dan,al opet je trudnoca,da nastavim s terapijom,i ponovim u srijedu.
ja i dalje imam lagano krvarenje,koje se smanjuje bar kako se meni cini,a inace nikakvih drugih simptoma.
zeljkice,inace sam kod dr.poljaka.
Latica,
čestitam! :-)
bubimitka- ja bih na tvom mjestu izvadila betu,jer i meni je u sub.pocelo malo jace krvarenje,i u ned.isto tako,al ipak sam isla vadit betu jutros i pozitivna je,nije velika al opet je ima.nadam se duploj u srijedu,a krvarenje se smanjuje
hrki -zao mi je...
la-tica -cestitam...
Latica cestitke od srca
Hrki jako mi je zao! Drzi se
Bubimitka, žao mi je :-(:love2:
Bubimitka žao mi je.
La tice čestitam!
Bubimitka žao mi je.....
La-tica, berishka čestitam na betama:-D:-D:-D
Hvala svima na čestitkama...gdje je beba 123? I ona je trebala danas vadit betu?
La-tica,Berishka čestitam od srca!!!!
Bubimitka, Hrki žao mi je :love2:!
beriska, La-tica, 123beba-čestitam od srca na lijepim betama:)
berishka,
kolika je beta? koji dan nakon transfera?
123beba, La-tica, berishka čestitam :-D
hrki, bubimitka žao mi je drži te se cure:love2:
berishka & la-tica čestitam od srca!!!!!! :klap: danas nam je baš sretan dan! Ja sam se baš iznenadila mojoj brojčici (nisam očekivala da će biti tako velika)! :)
No, šaljem veliki zagrljaj mojim tužnim damama... :love2: Želim vam da kada skupite snage krenete dalje i da onda to uistinu bude uspješan postupak i da se ispod vaših srca smjeste srca vaših malih mrvica! Držite mi se! :zaljubljen:
Curke saljem zagrljaj onima koje ga trebaju, saljem cestitke onima kojima je uspjelo, i saljem ~~~~~~~~onima koje trebaju i ocekuju kojesta!
Inesz,beta je 92,42,na 15.dan od transfera dvije bastociste
pitala sam te jer sam ja imala betu 37 na 11dnt 3-dnevnog embrija.
jesi ponavljala betu?
ujutro ponavljam,nadam se duploj...
a ti ?
:-)
moja beta je u avataru.
sretno sutra!
hvala :-)
ne razumijem,sta ti znaci to u avataru?
berishka ovo ispod posta što piše to je datum rođenja njenog djeteta,a avatar je sličica dakle beta je bila davnih dana a rezultat sad već puže možda?
aha,super...
hvala ;-)
Cure help... Ja inače sve radim po ps-u pa sad ne znam što da radim... Inače utrice stavljam svaki dan u 6, 14 i 22 sata. No danas sam zaboravila sa sobom ponjeti vaginalete a otišla sam od kuće i sada se vratila.... Znači, preskočila sam u 14 h. Kad da si stavim vaginalete? Jel mogu sada pa sutra nastaviti po starom planu u 6 ujutro? Ako napravim tako onda sam preskočila jedno stavljanje. Molim vas savjete... Fala
a stavi šta prije i onda opet možda prije neg zaspiš
Neće to biti problem ako stavim u razmaku od 4 sata?
Beba ja stavljam svakih 8 sati, i eventualno fulam sat, ja nebi stavljala nakon 4 sata posto je opisano da je dosta opasno predoziranje, ja bi na tvom mjestu ako ides spavati navila sat pa stavila u ponoc pa onda opet po starom ujutro u 6!
Ma ja ću preskočiti taj jedan... Stavila sam u 7 i stavit cu ujutro u 5. Sutra idem ponovno vaditi betu pa ću pitati dr. jesam ok napravila. Više me je strah prevelike doze nego da imam ovaj razmak od 11 sati....