Strategija za malenog borca puuuno :heart: i ~~~~~~~~~~~~~~
Printable View
Strategija za malenog borca puuuno :heart: i ~~~~~~~~~~~~~~
Strategija za malog borca ~~~~~~~~~:heart:
Strategija šaljem ~~~~~~~~~ za borca! :love2:
strategija :heart:
Pozz svima. evo ja sam danas bila kod dr i na moje moljakanje i suzne oči napravio je 30 sec uzv...i rekao curica je.
Ubiti je grozno to što sam morala molit da se netko odnosi prema meni kao prema ljudskom biću i znam da mi trudnice imamo puno pitanja i znam da su to nekad nebuloze..ali od 24.10 od dana kada je začeta ljubav mog života na petom katu, bitna je samo ona..i svaka moja odluka se od tog dana odnosila prvenstveno i isključivo što se tiče nje.
No ugl, da ne duljim, hoću reći da koliko god je medicina moja struka, toliko sam razočarana..razocarana sam što sam došla sa uputnicom (znači nije bilo na lijepe oči),
razočarana sam zato što je taj liječnik u nekoj tamo privatnoj klinici drag ljubazan i nasmijan, razočarana sam jer moram platiti nekome 500 kn da bi se prema meni odnosili kao prema čovjeku.
Strategija :love2::heart:
Bab to isto ti je i meni pisalo na prošlom nalazu brisa,isto me uhvatila malo panika,ali dva gina su mi objasnila da stvarno nema nikakve upale i da je sve u redu.......tako da mislim da nema straha!
Strategija ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za malenog borca! :heart:
Strategija :love2:
anddu, bila sam jučer na krilima pozitive tako da sam skužila tek navečer da ja nisam ni vidjela bebu, nego muž..i zaista me to rastužilo...
A to kaj sam se raspekmezila, za ovaj tjedan ništa novo... :-)
Bab, ja mislim da ti je to ok nalaz, i meni je takav jednom bio, i gonekolog rekao da je to čist nalaz.
PS, i ja se riješila beštija, jučer digla nalaz brisa, i sve čisto, klavocin poubijao sve tri vrste beštija koje sam imala :-D
La-tice, čestitam na curici :zaljubljen:
Ja sam od sinoć počela osjećat pritisak i lagane bolove u donjem dijelu trbuha, onako baš ko pred mengu. Drži me neko vrijeme pa se smiri; nije probadanje i jako kao prekjučer. Trbuh se dosta stvrdne, pa pretpostavljam da se to maternica priprema za prave trudove....
sejla, draga, jos malo!
drage moje forumasice.......evo analoneta se je vratila doma ali sama sa muzem...mali anđeo stize za koji dan......da postao je mali anđeo....i da mali decko je a ne curica....moja ljubav mala.....i zauvijek nas..............ipak se uspostavilo sve negativno...evo ukratko:
dosla na pregled i kaze doktor primit cemo te kako smo se dogovorili ali nemoj misliti da ces sutra odma roditi..zabetonirana si....ok...dolazim u sobu raspakiram se i odmaram sa cimericom.....15:00 pocelo nesto cudno,neki lagani bolovi...pratim ja tako dva sata i vidim da je razmak otprilike svakih 7-10 min...reko to je to......dosla navece vizita i kazem doktorici kaze ona to je dobro...malo odspavala i u pol noci tulum sa trudovima...izdržala dva sata i zovem sestru ona mene na ctg kaže ona NEMA TRUDOVA...reko ali ja osjetim jacinu jaku......doslo 6 ujutro ja umirem doktorica gleda kaze svega 2-3 cm....reko ajmeeeeeee meni di je kraj.....oko 9 pregled ja umirem kaze doktorica na pola puta si..malo kasnije opet pogleda kaze doktorica: za sat vremena ces roditi...tako je i bilo tocno u 12h moj anđeo je dosao na svijet..zaplako je potiho dva puta i odma su ga doktori preuzeli....za sat vremena su ga prevezli na rebro na daljnje pretrage... iznenađeni prvo sa spolom dijeteta da je moja mala Evolet ustvari mali decko...izgledao je jako lijepo spram u kakvim je uvjetima rastao....sretna jer sam dozivjela taj trenutak da ga vidim živog i da ga vidim ajmo rec normalnog(da nijr deformiran)....MALI EVOLET SE JE RODIO 7.2 .2013.U 12 SATI TEŽAK 2900grama....ŽIVIO JE 5 SATI I 10 MIN......sada ga imam za sebe i nebi ga dala nizasto.....moja ljubav dolazi uskoro doma,samo par kilometara od mene,jako blizu svoje mame i tate..........i da na rebru su mu radili magnetsku rezonancu i potvrđeno je sve sta sam pisala....bubrega i mjehura nije bilo a plucna krila su mu pucala kada je izasao van...pruzili su mu sve sto je bilo u njihovoj moći....eto neka se nikome ovo nedesi sta se je nama desilo...i tu zavrsava moja prica ..pardon ne zavrsava nego je dobila novi pocetak rođenjem mog malog anđela.....HVALA VAM STO STE BILE UZ MENE..VOLIM VAS!!!!!!!!!!!!
analoneta, sve riječi su suvišne :cry::love2::heart:
analoneta,upravo tako sve riječi su suvišne,moje iskreno saučešče. :cry: :love2:
Analoneta, pretužno je.. žao mi je.. :love2:
analoneta, sve me steže oko srca, žao mi je strašno! :cry: Ali hrabrost i snaga kojom zrači taj tvoj post, skidam ti kapu do poda!!! Većina nas bi se rasula u komadiće. Želim ti da s istom hrabrošću kad-tad nastaviš svoj put do druge bebe, jednog dana, dok ćeš biti spremna. :-(
:cry::cry::cry: analoneta prestrašno
Jako mi je zao.pre pre tuzno.prevelika tuga.
analoneta jako mi je zao :cry:
stvarno si hrabra i jaka
drzite se
strategija~~~~~~~~~ za tvog malog borca
Strategija....svu vam srecu ovog svijeta zelim...molicu se da sve bude dobro....
Sejla....samo polako...jos malcice draga....
Analoneta suze mi klize niz lice kada čitam,svaka čast na hrabrosti,neka vas mali anđeo čuva sa neba !!!!
Strategija ~~~~~~~~~~~~~ za malog borca!
sta se desava sa strategijom i malim borcem...izgubila sam se maloooo........ima li novosti???????? nisam sad vec neko vrijeme vidjela neku njenu objavu :-(
analoneta, tako mi je žao :love2:. Neka vam mali anđeo dadne snage, i da uskoro držite u rukama bebu koja će sa vama ostati cijeli život !!!
Za startegiju i njenog malog borca još ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!
Analoneta :heart:
analoneta moje iskreno saucesce
Analoneta... Draga moja primi moju najiskreniju sućut. Ja neznam šta smo mi krive da nas se tako kažnjava? Kažu ljudi da vrijeme liječi rane, moramo im vjerovati jer ova bol je meni neizdrživa. Želim ti svu snagu ovog svijeta! :love2:
analoneta, iskrena sucut
strategija, draga