SutrA, i to iza podne tek.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
SutrA, i to iza podne tek.
Stvarno? Kod nas upisi počinju sutra u 8
I kod nas nano ;), ista smo skola i uopće mi nije jasno to 8-16 a od prvog dana se znanda se upisnice generiraju u podne.
Imas na stranici škole upisnicu. Vec sam ju ispunila :)
Mislim da je to to. Sad se ne mogu sjetiti kak je bilo prije dvije godine.
Pa jel to ta nano? Ta koja se printa sa mioc je br4. A br 1 u popisu dokumenata (na stranici mioc) se printa sa upisi.hr kako i piše?!
Mislim, sigurna sam da nije to ta i da treba čekati podne.
Nano, nije to ta, to je upisnica, a treba i prijavnica - ona bi se trebala pojaviti na upisi.hr
Ma nije kanga, pa lijepo piše:
1. Upisnica sa upisi.hr
2. Blabla
3. Blabla
4. Upisnica i privola sa mioc.hr u nastavku
Sve se zove upisnica, prijavnica je bila zadnja dva dana u OŠ
Ok. Znači trebala bi se pojaviti sutra iza podneva?
Znam da je bilo već riječi o tome, ali ne mogu više pronaći taj podatak u šumi postova - treba li upisnicu potpisati učenik, ili može i roditelj?
Sinu su u glazbenoj (kad je predavao prijavnicu) rekli da bolje da ja dođem na upis, jer trebam potpisati ugovor, a ionako ću ja printati tu upisnicu, ali da znam, mora li se i on pojaviti zbog potpisa, ili ovaj korak može proći bez njega?
Sa upisi.hr, trenutno zadnja vijest, tu ima tanjab i to sto tebe zanima:
Upisnice će biti dostupne na kartici "Moj odabir" 13. srpnja od 12:00 sati. Samim time, nakon objave konačnih ljestvica poretka, kandidati će moći ispisati i upisnicu (na kartici "Moj odabir") koju će, zajedno s ostalom dokumentacijom potrebnom za upis, donijeti u srednju školu u kojoj su ostvarili pravo upisa do 19. srpnja, a srednja škola zaprimljene dokumente treba označiti u sustavu.
Učenik svoj upis potvrđuje vlastoručnim potpisom i potpisom roditelja/skrbnika na upisnici. U opravdanom slučaju, ako kandidat nije u mogućnosti potpisati upisnicu, dovoljan je potpis roditelja/skrbnika. Ako ni roditelj/skrbnik nije u mogućnosti dostaviti potpisanu upisnicu, potpisanu upisnicu može dostaviti opunomoćena osoba (roditelj/skrbnik daje punomoć kod javnog bilježnika).
Tako je nano, točno u podne!
Ne znam.
Cure za MIOC u onoj tablici s rokovima pise da se nosi upisnica i svjedodžba. Ne spominje se nikakva prijavnica
Angelina, imaš pravo, pisala sam imena dokumenata po sjećanju. U svakom slučaju, ovaj drugi se printa s upisi.hr
Tanja, mislim da može roditelj sve potpisati.
Pa je, ali ovo je neka friska vijest koliko se meni čini zbog gdpr-a. Ova upisnica i privola.
Pa ne možeš reci da nije uredno pobrojano od 1. Do 4. Sto treba?
Ovo ja nano odgovaram.
Mislim da sam ja nesto slično sigurno ispunjavala i prije 2 godine
moze i on sam ili ja moram?
Mislim da može sam. Ja sam s prvim išla za svaki slučan pa su me pitali zašto sam došla
Ne, ja sam rekla da ispisnica ne postoji. A da ti ono sto je prijavnica nazivaš ispisnicom, a ono sto je upisnica prijavnicom. Pa ako to nije zbunjujuće onda dobro :lool
upis riješen
Ajd onda pakiraj
mat.
e, jesam li pri upisu trebala tražiti potvrdu za zet ili je ta sreća rezervirana za jesen?
Mogla si
Ali ako slučajno imate iskaznicu slobodno kupi za rujan pokaz
Pa naknadno složi papirologiju
čekaj, šta da radim, koju iskaznicu, a da ne moram čekati jesen? naravno, učenički pokaz trebam i nikada ga nije vadila do sada.
Iskaznicu za pokaz
nisam nikada vadila pokaz, sorry što tupim. dakle dam izraditi iskaznicu (to je ustvari glavnina posla oko pokaza?) da ju imam, a najesen samo "napunim" pokaz? ne moram za izradu iskaznice imati potvrdu iz škole?
U biti trebalo bi potvrdu institucija s nekom slikom
Potvrdu možeš skinuti i s neta ili uzeti formular tak na kućići ili nekoj remizi. Nekad se može i bez toga,ali njima je uvijek teško tražiti a ujedno tvoja je novi đak pa možda i nisu unijeli sve u e matice
AM, mislim da to možes napraviti i krajem kolovoza dok jos nisu velike gužve.
Znam da su neke škole u sustavu sa ZETom ali ne znam vrijedi li to za "prvašiće" . I mene to zanima jer mi treba.
Ja kupujem godišnji pokaz. Em dobijem ljetne mjesece gratis em se ne moram bojati da ću zaboraviti kupiti početkom mjeseca.
Godišnji se može platiti na rate
Vjerojatno za prvi put treba isprintati formular sa ZETove stranice ili otići u ZET i uzeti ga. Ispuniti i staviti fotku. S tim otići u tajništvo škole da udare žig (da je dijete, ne, đak škole) . I s tim otići u ZET napraviti iskaznicu i platit mjesece koje zelis. Mjesec za mjesecom, ili kao ja za cijelu godinu.
Mislim da se iskaznica moze napravit u Petrićevoj ( kod Trga).
Aleks, to je sve, jer sljedeće godine to nećes ponavljati jer je naša škola povezana sa ZETom.
Ja cu to napraviti u 8. mjesecu. Da izbjegnem gužve
Tnx, Nano