bravo Richy, čestitam na prekrasnoj beti! sad samo mirno čekati uzv i :heart:
Printable View
bravo Richy, čestitam na prekrasnoj beti! sad samo mirno čekati uzv i :heart:
mirelaj, kao prvo - čestitam!
kao drugo - bježi odmah endokrinologu - tsh od 6 nije normalan i zahtijeva terapiju ili povećanje doze ako već jesi na terapiji! u trudnoći zdrava štitnjača prirodno ide u hiper - znači TSH padne. kod bolesne štitnjače TSH počne dodatno divljati. zato pravac dr-u!
Richy, čestitam :-D:-D:-D
Bravo Richy, beta je superrrr :-D:-D.
Naš transfer bude u veljači, imamo 6 smrzlića (3 blastice i 3 morule)!!!
ružo, bravo za smrzliće i ~~~~~ za najljepši rezultat u veljači!
nadam se da hs nije prestrašna ovaj put i da ćeš se brzo oporaviti :-).
Cure moje, divne ste!!:love2:Svima vam želim što prije da doživite ovo što sam ja sada!!Ljubim vas!!:-D
Richy, mi ti također čestitamo !!!:-D:-D Kad ideš na ultrazvuk?
Na ultrazvuk sam naručena 30.11. i jedva čekam...da vidim kako stvari stoje?!:cekam:?Nadam se da će sve biti u redu?!?:unsure:
Richy još jednom čestitam.
Ružo, tebi ćemo se veseliti u veljači.
Richy cestitam. Uljepsala si mi ovaj tmuran dan... :-)
ja sam sutra na prvoj folikulimetriji....nada, se da će sve biti ok....i da ima folikulića....:joggler::rock:
Richy nisam ni sumnjala...
Sanda bit ce sve super, samo hrabro...
Mirelaj tvoje bebice super rastu...
Ostale trudilice i cekalice SRETNO!!!!
Bok curke!
nije me bilo par dana... richy čestitke od srca!:klap: čestitam i svim drugima koje imaju lijepe vijesti ali su mi promaknule :love:
ja sam jučer navečer dobila štopiricu i u subotu ujutro smo na punkciji :-D
sretno svima!
Mi smo jučer bili na VV...imamo 4 smrznute pahuljice (1 blastica i 3 morule).. a fet je u planu u siječnju/veljči 2013. s obzirom na našu dijagnozu to je super :-)
Richy,čestitke još jednom:-D
Sanda, želim ti dobar broj i rast folikula
Medonija, držim fige za brzu i čim bezbolniju punkciju
ostalima puuuuuuuno sreće
hvala elen, ma ne bojim se ja boli, samo nek bude čim više kvalitetnih js!
za bol si nekak mislim ipak cilj svega ovoga je trudnoća i na kraju porod, a u usporedbi s tom boli, sve ovo prije smatram laganim treningom na bol ;-)
slažem se s tobom u vezi boli...kad imamo na umu krajnji cilj, stisnemo zube i izdržimo.
:fige::fige::fige: za stanice...sretno! :-)
http://forum.roda.hr/threads/77396-Ela28-rodila
Naša Ela28 je rodila.
Čestitke!!!!
Evo ja da javim...2 folikula.
Jedan lijevo jedan desno...sutra opet na folikulimetriju,a punkcija najvjerovatnije u utorak,a možda i u ponedjeljak...dr nije bas bio pricljiv...da ga nisam pitala jel ima fol,ne bi mi ni rekao...a bio je pospan...hehe
danas dobila jos 4 menopura i cetroid...od 20 menopura 2 fol...lose
Sanda, to je 8. dc?
sanda1977glavu gore, znaš da i savršene situacije završavaju s vješticama, a i beznadne s bebicama, držim ti palčeve da ti VV donese srećicu napokon, unatoč današnjem razočaranju :fige:
Sanda1977, nekak mi se čini (iz osobnog iskustva a možda i inače) da doktor Alebić nikad ne kaže super i slično, nego uvijek ide s rezervom, bolje da te pripremi na lošije pa onda ako bude bolje se razveseliš, nego obratno!!
U ponedjeljak punkcija...brzinski pregled...nista nisam pitala...sta bude-bude
Bok cure, sretna sam zbog lijepih vijesti sa vv bravo za sve! evo moje priče...napravili konzultacije sa dr.A, rekao raditi CB i papu.. doći gore vaditi hormone (3-5dc) i da vidimo dalje.. eto CB i papa super,ali moja cijenjena gospođa M odlučila kasniti...u iščekivanju sam vještice koja nikako da dođe :evil:
Sanda, ja potpisujem mumu... Samo pozitivno i hrabro! Sretno ti! :)
Sanda1977...sretno u ponedjeljak!!:klap:Držim fige da bude dobitni postupak!!:-D
Jel bila danas koja punkcija gore? kako se rade puncije uopće subotom, mislim jel doktor radi svoje a dr.ica svoje ili imaju neka dezurstva? Ja jučer krenula sa 2 klomifena ujutro i 1 navečer, u srijedu pregled. joj kak je koma kad nisi iz zagreba sve to uskladit..((
Pozdrav svima od sveg srca.Potpuno sam nova u ovome svemu, tako da sam još uvijek izvan sebe nakon prošlotjednog HSG-a kojim je utvrđena obostrana opstrukcija jajovoda.Moj gin.mi je savjetovao jedino MBO i da puno ne mudrujem s obzirom na god.I ja ubrzo nazvala i rekla sestra nazovite 1dc.pa će me naručiti.OK sve jasno i ništa nije jasno.Da li će me narućiti za 8dc.kako sam ovdje negdje pročitala i da li MM može odmah taj dan na spermiogram.Joj imam toliko toga za pitati,nemoj te mi zamjeriti.
Misllm da punkcije rade zajedno, ja sam doktorov pacijent, on mi je radio punkciju a doktorica je bila pored njega i pomagala mu. vjerujem da kako se mijenjaju pacijenti tako se i oni
Potpisujem ružu i meni su bili oba. Ali ponekad je subotom samo jedan od njih i taj radi sve bez obzira čiji si pacijent.
Piki, drago mi je vidjeti te! Ima li kod tebe kakvih novosti?
E zene, ja u ovih par navrata sto sam bila gore, čula toliko o toj dr. da joj se ne bi popela ni za pregled, a kamoli na punkciju.mozda su to samo priče, i možda nije ni istina, ali mi se uvukao strah u kosti da me ne bi dopala radit punciju ako bude subotom.
Meni je doktorica radila punkciju, i bila je sama (ali nije bilo js pa je ispao aih na kraju, da ne bi bilo što ja pričam). I bila je skroz ok, tako da ja nemam nikakvog lošeg iskustva s njom...
ja sam pacijentica dr.a. a bila sam jednom na dogovoru s doktoricom (mjesec prije postupka) i mogu joj se zahvalit jer je znatno ubrzala stvari i doktorica mi je radila punkciju, nije bilo nikakvih problema, zena je meni divna i njezna.
Ja sam pacijent od doktorice, i meni je na sasvim ok.