Analoneta :cry:
Iskreno mi je žao....
Printable View
Analoneta :cry:
Iskreno mi je žao....
Anoleta, iskrena sucut :( Drzi se i prebrodi ovo uz svog muza.
Analoneta jako mi je žao drži se :love2:
draga analoneta, primi iskrenu sućut :cry: Ti si doista iznimna i hrabra žena i divim ti se na snazi, vaš mali anđeo će vas čuvati i gledati s neba :love2:
analoneta, primi moje saučešće...jako mi je žao :(
strategija~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ jakooooo...
sejla, ljubim puno i tebe i mrvicu dragu :)
anatoneta primi moje saučešće
strategija nadam se da će sve izać na dobro
analoneta,ljube moja, sve znaš....grlim:love2:
strategija ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tebe i malog palčića!
Analoneta, strategija :cry::cry: moje saučešće... držite se kako god možete...
ajme koja tuga :-(
Draga Analoneta, moje saučešće zbog malog anđela.
Iz tebe zrači tolika snaga, nadam se da će vas upravo ona voditi dalje kroz život.
Strategija, drž'te se svi skupa hrabro i samo vjerujte u vašeg malog borca.
Analoneta,draga,znas sve......grlim te jako,jako....ostani i dalje tako jaka kao sto jesi...
Analoneta, primi moju iskrenu sućut ....
cure ja odbrojavam do sutra....idem na pregled...
danas sam po punkciji 13 tt,a po zm 12+3 tt
jučer me jako zabolio lijevi jajnik...bar mislim da je jajnik,mislila sa da će mi oći ispast...i držalo me nekih 10-tak minuta....kad sam se već mislila spremati na hitnu popustio je...baš sam se uplašila....uh
Sanda :-D za uzv sutra, sam ti rekla da će proletit !
što se tiče boli u jajnicima, mene još uvijek dosta bole obadva, pogotovo npr. kad se sagnem i na pritisak izvana, onako kako boli mjehur kad je prepun...
uglavnom, napomeni sutra dr na uzv da "baci oko na jajnike da te bole" meni kad je pogledao je rekao da naravno da me bole, da su jo uvijek dosta uvečani od stimulacije, oko 4-5cm su veliki(inače je normalno 2-2,5cm) i na lijevom imam još nekoliko folikula koji su ostali... ali rekao je da je sve to normalno nakon postupka i da će se vratiti u normalu za još koji mjesec...
tako da ne brini, sigurna sam je i kod tebe tako , ali svakako napomeni sutra dr ;-)
naravno, jedva čekamo izvještaj sutra! :klap:
Mene su isto sanad boljeli i još bole jajnici (zadnjih tjedan ne, ali ranije jesu) i svaki put mi je dr. rekao da je to normalno da rade, ali kad si već na UZv neka baci pogled. Moji su uvijek bili ok
hvala vam curke na odgovorima,pa pikaju me često jajnici ali je to zanemarivo....a možda me zabolio jer mi je bio pun mjehur,bila sam se vozila sa i pol vremena u autu,pa otrčala na wc odmah kad sam došla kući....i od onda me zablio...sad ništa ne boli...
medonija i meni su tako nekako veličine jajnici,reći ću joj da pogleda...a i imam te dvije cistice pa je možda pukla....do sad mi je uvijek sama gledala jajnike....
Analoneta :heart:
Strategija :heart:
analoneta, primi moju iskrenu sućut..
Analoneta i strategija, puno snage Vam želim da prebrodite ovo preteško vrijeme, divim vam se koliko ste jake i pribrane u ovakvim teškim trenucima, a mene stegne oko srca kad samo pročitam što prolazite...
Sjetim se i svoje kalvarije i misli da nikada neće biti bolje, ali na kraju ipak zasja sunce, i koliko god sad isprazno zvučalo, kad tuga ostavi praznine u srcu, ujedno radi i više mjesta za radost koja će ih kasnije ispuniti...
Držite se:heart:
Zaboravih spomenuti i plavo oko, pratila sam tvoju tužnu priču i od srca ti želim da proljeće donese novi početak i jedan happy end..:love2:
Cure, više nisam sigurna jesam li gdje vidjela da je u trudnoći uobičajeno da se javlja krvarenje iz nosa, no meni se to zadnji put dogodilo kad sam bila klinka i u zadnjih tjedan dana 2 puta iz čista mira... Ima li tko takvih iskustava? Ne znam trebam li se što brinuti...
123beba, zna se to javiti u trudnoći - bez brige...
sanda, odakle tolika otresitost? pitala si kako da računaš termin i nekoliko smo ti puta objasnile da računaš po punkciji jer je to ispravno. MPO dr-u više ne ideš i imaš dr-a koji bi računao po punkciji i uzv-u. u čemu je problem (osim u činjenici da bi dr A mogao početi ispravno računati trudnoće svojih pacijentica)? matahari ti je samo JOŠ JEDNOM lijepo objasnila ono što smo i mi ostali kada si pitala, a ti je napadaš.
traži si drugu žrtvu....jednostavno se ponašaj kao da me nema...molim te lijepo....
pitala sam da li joj smeta....i objasnila...a uostalom mogu svoju trudnoću navoditi kako hoću jer smatram da to nikoga ne vrijeđa....malo bolje pročitaj moje postove ne mora značiti da su svi negativni i otresiti...ili kako ti znaš reći RUDE...
što se mene tiće ovaj razgovor je završen....pogotovo s tobom....i uopće je ne napadam!
i da si malo čitala prije postove znala bi zašto pišem...jednostavno se brate mili ne traži više žrtve po ovom forumu...pa ne moraš svakom loncu biti poklopac....a šta bi dr A moga to moraš njega nazvati i reći mu kako da pacijenticama računa tt.....mislim da ovdje nije ni vrijeme ni mjesto a i ja sam pogrešna osoba kojoj si se obratila....za prepirke....meni ionako ne znaće točni u dan tt,bitno mi je da sve prođe školski...svima nama....zato molim te lijepo...nemoj mi se više obračati tim tonom....hvla unaprijed
analoneta moje iskreno saucesce . Strategija :heart: i držite se obadvije!
tesko je citati da neke trudnoce ovdje zavrse tako tuzno. cure, primite moje iskreno saucesce..neka vas vasi andjeli cuvaju i neka sljedeca trudnoca bude uspjesna :love2:
cure, koliko su vam bili izrazeni simptomi u tjednu 5+?
sva sam paranoicna nakon dva spontana, tako pipkam grudi..sad ih osjetim, sad ne..tj, malo su se zaokruzile, ali nisu bolne u toj mjeri kao sto vecina opsuje..i tako. od ostalih simptoma imam probadanja grceve kao u najzescem PMS-u, nesanica i sukladno tome bi navecer pala s nogu. apetit mi je kao i prije. na 5+0 se vidjela gestacijska vrecica od 5.5-6mm, ali i zumanjcana. beta je bila 3434.
uglavnom, paranoja je ogromna nakon dva spontana. u iznosenoj trudnoci su mi grudi buknule iza 6.tjedna i nisam imala mucnine i slicno. samo mi se spavalo i bila sam stalno gladna. u zadnjoj neuspojeloj T sam grudi ispocetka osjetila, onda vise ne. u predzadnjoj ih nisam ni osjetila, a mislila sam da je to zbog dojenja.
Uz tolike uskličnike i upitnike nije Frka jedina koja te tako doživjela. I ja sam se čudila otresitosti.
Izgleda da ti interpunkcija ti nije jača strana, pa stvari zvuče drugačije nego misliš. :) No hard feelings, samo pokušavam smiriti lopticu. :)
Spodoba, ja u 5. tjednu nisam imala nikakve simptome... Čak su mi i prsa nekada u PMS- u znala biti bolnija nego tada... A evo, sve je ok! :)
Spodoba, ni ja tako rano nisam imala nikakve simptome osim ogromne napuhanosti ali to je bila HS tak da je to neka druga priča.
Mene su cice u ovih skoro 16 tjedana bolile možda par dana, više kao nelagoda nego bol. A simptomi i rast cica su mi krenuli negdje oko 8 tt i trajali do cca 13 tt, mada mi i sad zna doc muka na neke mirise(čitaj smradove :-))
Pusti jadne cice na miru jer će te na kraju počet bolit od silnog natezanja...hehehe.
Šalim se, znam ja dobro šta je paranoja nakon spontanog...oooo da.
Ali probaj se opustiti...i tako ništa nije u našoj moći. Probaj uživati u svakom danu.
I čestitam na trudnoći i želim ti da sve prođe što mirnije do kraja.
Spodoba ni ja nisam imala bolne cice. Ja sam ti imal símptome kao bab...a u prvoj tr su mi bile cice bolne da vjetric nije smio pirniti. Hehe
lakó je reci opusti se...alí vjerujem da te strah. I mene je.
Bit ce to ovaj put sve ok
Mojca sve 5....samo cool....ovdje sam dosla pisati o t a ne se prepirati.ovdje je tema o trudnnci,tako da je zavrsena rasprava.
sanda, tvoj način komunikacije stvarno nije na nivou...
možda da malo razmisliš zašto te toliko nas doživljava tako...
ako ne znaš na obično pitanje odgovoriti bez hrpe uskličnika i upitnika, onda mislim stvarno...
jest da u trudnoći divljaju hormoni, al ipak malo stani na loptu
a ako misliš da frka traži žrtve po forumu :roll:
cura se nakon sveg ovog vremena još uvijek trudi pomoći drugima i educirati, što je i više nego potrebno i pohvalno
ja joj skidam kapu
Molim administratoricu da upozori na pravu bit teme. Prethodnó sam napisala da je ova irasprava mene zavrsena. Ovdje zelim pisati iskljucivo o trudnoci,a ne o glupostima. Da mi se obratila matahari objasnila bi joj moj post,ali vi ste pale iz vedra neba i napadate me. Nadite si drugu zanimaciju.strikajte heklajte...a ovo o nekolicini necu ni komentirati,sta o kom misli. Bolje ne...vjeruj mi
i ovaj tvoj post govori dovoljno o tebi....