tigrić, baš sam to htjela reći, srećom ima lijeka za negativnu energiju:rock:, samo ožeži..
Printable View
tigrić, baš sam to htjela reći, srećom ima lijeka za negativnu energiju:rock:, samo ožeži..
Bravo Dijana i za štangu i prijavu. Ja ću vjerojatno samo onu kratku na 2km čisto da ne stojim onako jer u petak 10.6. trčim Karlovački cener.
Zaboravila ti pohvalit ono trčanje neki dan pred našu utrku :klap:
upravo tako al mislim nakon 30 minuta no ove godine su izgleda ubrzali malo auto radi vrućina (tako mi kaže prošlogodišnja ekipa). Ivana s kužim te potpuno za vrućine zati i mislim da bi ti PM u Varaždinu ili ZG bili bolje vrijeme. ;-)
odlično anči i Sani, ja sma postdiplomski odradila dok nisam imala djece tkz. magisterij a sad sam taman počela uživat u više slobodnijeg vremena, možda kad mi djeca porastu, sad radije trčim, vježbam i putujem :-P nemam baš toliko vremena free ko vas dvi :-)
tigrić draga :hug:
malena beba, pretplati se na zuzku i radi sa mnom summer shredove tj tangerina i malena beba shredove :mrgren: sad imaš i griju za njih!
Tigric, uzas!
Rip't circuit i 7 dan abs izazova.
I feel good :-)
Zadnji tjedan bete :-D
Eto mb, tang ti je dala dobar prijedlog.
Sad samo trebas krenuti.
Lili, hvala. Jasno da ćeš čuvati snagu za cener. A trčati po vrućini je grozno, dobro ste vi izdržale wingse, bez obzira na publiku i atmosferu..
Ja imam samo faks :-P. Što se doškolovanja tiče, išla bih samo na ono profitabilno, ali to i košta, pa odgađam..pa nemam vremena..novaca..volje..ali u (dugoročnom) planu je..
tang tako mi je nekako u planu :mrgreen:
lani sam isto ljeti bila pretplacena :)
Ovaj merkur je bas neki vrckav
Odradila deklatering garderobe, posisala cijelu kucu, oprala 3 masine vesa i odvjezbala PiYo sweat
Sad dezuram na dvoristu da mali ne zbrise na cestu
Kod mene i danas rest. Ništa nisam spavala, glava me boli, pa sam ocijenila da je bolje preskočit vježbanje.
prijavljujem workout #71.skoro umrla..
Još uvijek nisam odustala,vježbam pomalo.
Cure svaka čast na utrci,bravo!!!!
Mene ubi Merkur, dva tjedna netipicnog ritma zbog raznih okolnosti i neka tiha grlobolja. Vjezbala sam malo i slabo sve pod opravdanjem lako cu ja to nadoknaditi a sad se opet osjecam mlitavo :(
A ovdje se skupilo lipo drustvo nindja doktorica :lool:
Evo napokon sam uspjela malo pogledat rezultate jer mi je frendica iz kluba dojavila da sam bila 2. po redu od žena ispred svog kluba (dijelim s jednom kolegicom to mjesto jer smo zajedno bile kod presretača), a gdje da iskažem svoj ponos nego tu. :-)
Jako sam ponosna da sam između cca 2950 žena koje su bile u utrci: 65. u ukupnom poretku a čak sam 7. u svojoj kategoriji :-o i 2. u klubu pa si sama dodijeljujem :sp:(nisma umišljena majkemimoje nego se samo veselim)
Ne mogu vjerovat kako sam ja to dobro otrčala po toj vrućini i nakon one moje 10-dnevne gripe. Vidim da je puno trkača za koje znam koliko su inače brzi, dosta sporije trčalo jer su vrućine i staza učinili svoje.
Ne zamjerite što se hvalim (nisma dugo :mrgreen:) al ono baš sam happy :sing:
i gledam razliku u rezultatu kod prve 3 žene i za ne vjerovat da se radilo o samo 400 metara razlike i da je mogla pobijedit naša Matea Matošević.
Naš trener je bio 3. na ovogodišnjem Wings for Life i svaka mu čast!
Lili bravo, svaka cast!!
Anamar :love:
J-la :love: odmori malo.
Kod mene danas opet rest :lool:
Cili dan sam u djiru, iskoristavam lipo vrime. Sutra je novi dan :mrgreen:
Lili bravo, bas mi je drago!!
Ja sam se rasturila veceras, prvo tonikev resistance 1(pull upssam radila na podu sa metlom, ovo mi je bio prvi put, valjda sam to dobro odradila) i onda vec mokra ali nabrijana odaradila i zuzkin ktb#10 ( tamo sam morala modificirati zadnje one kao pola-turskog dizanja, drzala sam je u cleanu jer nisam mogla vise ispruzit ruku.bilo bi po zivot opasno!) tresu mi se ruke ali sam bas zadovoljna.
Lili, drago mi je za odlican rezultat! Ja sam danas napravila samo dvije torte maloj za rockas i sad u 1 ne mogu zaspati,bit ce veselu ujutro se ustati ajaj..
Lili, pa imas se s cim hvaliti, rezultat ti je fakat zadivljujuci. Bilo bi cudno da nisi ponosna na sebe!
Dijana, nisam do 1, nego samo do pol 10 pomagala najstarijem da napise zadacu iz eng. koju je "zaboravii" spomenuti kad su dosli doma u 5, e samo da bi bio vani cijelo popodne. Pa kad sam vidjela da vise "pisem" ja, nego on, potjerala sam ga u krevet i digla jutros u 5.30. Pa je napisao kako spada. A ja isla lec u ponoc. Tako da sam i ja krepana
Lili super za rezultat :-)
Jucer od planiranog trcanja nije bilo nista, morala sam nesto obaviti mm-u na poslu.
Probudila sam se s takvom glavoboljom :-( , nadam se da ce kava to rijesiti.
Bravo za sve odvjezbano!
tigrić, kako idu pullupovi s metlom? Ja sam si zadala izdržaje na štangi, sad bi sljedeći korak trebao biti izdržaj u gornjem položaju, to nikako da počnem, čekam da prođe ova strka oko rođendana, pa da se vratim svojoj rutini..
ajme, rahela..rađe bi opet ukrašavala tortu nego pisala zadaće s djecom...srećom sa starijom više ne moram, al ko zna šta me s malom (5g) čeka...
A ovo mi je zadnji put da nadobudno sama pečem tortu za igraonicu..na kraju krajeva te torte i nisu tako skupe..:mrgreen:
MB :-*
Lili i ja sam sretna zbog tvog uspijeha! Bravo :-D!
Tigrić, to je grozno što su vam uradili.
Dijana, Rahela, Sani :ghug:
Dijana, ovaj moj je malo specifican za skolu, puno s njim moramo raditi, ali se vide rezultati, pa ajde, prezivim. I jaaaako se nadam da ovo dvoje manjih necu morati toliko, jer nemaju teskoce, jedino sto mogu biti lijeni, pa cu ih morati ganjati
Idem gledat sto cu vjezbati sad
dijana, ovako otprilike: https://youtu.be/udi2pUJxya4
ma teško je za popiz....jednom mogu skroz pa onda dalje koliko ide:)
Rahela, razumijem, i ja sam radila sa starijom prva dva,tri razreda, pa sve manje, sad u šestom skoro ništa..i jest bome olakšanje, čovjek se lako navikne na dobro..
tigrić, jedan puni je super..
Rahela suosjecam :love:
Lilli bravo!
Bravo cure za treninge! I za torte :)
Jos cekam vjesticu.
3 dana do glavnog dogadaja:)
Ne znam gdje sam.
Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
Pozdrav curke.. prikljucujem se :)
Citam vas i pratim i odlucila sam se javiti. Doduse, preskocila sam "par" objava ( onih u sredini), ali bit je ista! :)
Krenula sam jucer sa 30DS. Prvi dan, level 1 do kraja odraden, ne isti intenzitet i broj ponavljanja, ali sam ga izdurala do kraja makar samo dizala mali prst da ne stanem i ostanem u toku. :) Danas.... kaj da kazem. Ne znam sto me ne boli, ne znam kako se dignuti sa stolice, kako se vise hoda. Ovaj prvi level cu isfurati do kraja i valjda ce biti lakse.
Moja prica... rodila prije 12 godina ( dakle porod nije kriv za ove kg!!). Nikad bila mrsavica osim u jednom periodu od prije 8 godina, nakon dijete, gdje sam imala 54 kile na 163cm. Ja sam si bila super! Zakljucak drugih - kaj si bolesna i na samrti?? Nije 54 kg malo, ali sam takve grade gdje sa 64, 65 izgledam dosta vitko. Uglavnom, kilaza mi je varirala cijeli moj vijek od 60-65kg. Na porod sam isla sa 92 kg!!!! Vratila se iz bolnice sa 75. Mali je bio 3.5kg... dakle sama voda, pa i sad sam tako napuhnuta. Volim slano, niskotlakas sam. A i selsko dijete, pa opleti po zacinima! :D
I to sam reduciranom prehranom ( citaj: restriktivnom dijetom! :-| ) sredila i dalje je sve bilo u prosjeku - do 65kg.
Prije godinu i pol sam operirala miom i tu je krenulo. Miruj iza operacije, nemoj nista raditi, nemoj se micati, nemoj nista dizati, nemoj disati!! Samo jedi! :D + sjedalacki nacin zivota/posla. Opla!
U godinu i pol sam dosla sa 65kg do 83kg. Nikad, nikad, nikad toliko nisam imala.
Prije mjesec dana sam probala dijetu koju sam jednom provodila na faksu ( ne da mi je trebalo, ali ono mlad/lud i uvijek si izgledas debel).. no vise nisam 20 godina i neslavno zavrsila na hitnoj i dobila porciju glukoze. Koji blam.. imam godina da mi kcer moze biti toliko blentava da se pali na takve dijete i provodi ih ( kao i ja nekad!) pa sa njom krstarim po hitnoj, a ne ja kaj bih trebala biti pametnija, zrelija, razumnija... bla bla.
Eto.. sad sam guglala i odlucila ponovo u boj jer ne mogu vise ovako. Kicme nemam koliko je rasturena i bolna, sva sam masna i mlohava i debela i grozna! Imam velike grudi i to mi je teret nositi. Pun ormar robe, lijepe, novije koju samo gledam i odbijam kupovati novo i vece jer ovo nisam ja i ne mogu se sa tim pomiriti.
Oblik sam pjescanog sata. Struk imam i kad sam najdeblja ( ne bas reprezentativni, ali ipak). Ali brate... noge.....guzica...bedrusine!!
Uglavnom, svida mi se podrska koju dajete od prvog posta, poticanje i savjeti.
Pa se, eto, odlucih javiti i prijaviti i pridruziti.I nadam se da ce nakon ovih 30 dana biti neke promjene. Bar utoliko da mi mali ne kaze da zasto meni misic na ruci je dole, a ne gore kao kod svih. :D :D
Kris bit ćeš divna mlada :zaljubljen:!
Jedva čekam fotkice!
ma bravo za sve rezultate, ja sam odusevljena vasima, mogu mislit kako je vama :)
sinoc core cardio, umorio me posteno
veceras mozda trcanje, ako ne, onda upper focus
mozda i oboje ako mi se bude dalo :)
kris :heart:
kris i ja jedva cekam fotke!! jel sve spremno?
Kris :heart:
Odradila, pazi sad, Hard core on the floor :lool:
Al tako se fakat zove, i bome je hard core
Koljeno me i dalje boli cim ga opteretim i to mi ide na zivce
Kris :ghug:
Ma je sve je spremno vise manje :)
Imam jos par poklona za napraviti, odnijeti sve to u restoran itd...
Najbeci problem imam sa donjim rubljem. Kupila sam kompletic od lisce sa halterima. Najradije bih vratila prodavacici zategnuvsi joj ga oko vrata! Ali sam ga vec oprala :\ u biti ima tu neku silikonsku gumicu oko bokova koja me izoblici skroz i onda imam slaufe. A i neke laganije gace ne dolaze u obzir jer cu imati m. I tak. Na kraju cu biti valjda u svojim babskim gacama:mrgreen:
U kilazi variram po dvije kile i to mi je veselje hahaha
U raspolozenju variram vise xD
Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
Jučer sam prešla u 2 mjesec P90 pa shodno tome Sculpt B.
Osjećam taj prijelaz danas cijelim tijelom :)
Popodne me čeka 12 min test.
Hvala cure :kiss:
Dijana sretan vam roćkas i bitno da je torta ukusna.
Kris uživaj draga u svom danu, moja godišnjica je u nedjelju, a baš taj dan predveče putujem, a nešto ćemo već smislit tijekom dana :-)
Samo ti stavi babske gaće, bolje da ti je udobno nego da misliš o toj gumici koja ti radi "šlaufe".
Rahela žao mi zbog koljena.
Ja s kćerkom ne radim ništa za školu osim što petkom prođemo zajedno da vidimo što su radili preko tjedna. S tim da ovaj put nisam ni to jer smo bili u Zadru.:mrgreen: ali njoj škola ide odlično pa nema potrebe da se miješam i remetim joj ritam. :tješim se tim stavom:
i bravo za sve vrijednice!!!
Meni muka od ponovnog pakiranja sebe i djece za idući tjedan,a tek sam se raspakirala, što je najgore spava mi se užasno od ovog vremena, za poludit koliko me fjaka hvata :niskotlakašica:
Lili, hvala. Torta je sigurno ukusna ali nije loša ni naoko:mrgreen:, odnosno torte, jedna je za igraonicu, a druga za po doma. Inače jako ne volim one konfekcijske torte umjetnog okusa koje naručiš (s obaveznom elza-pokrivkom,:-)) zato sam pravila, iako znam da je klincima to najmanje bitno..Drugi put se sigurno neću štrapacirat jer danas jedva gledam (isto niskotlakašica) i natačem se zelenim čajem..
Ne znam šta je s ovim vremenom, nemoš dva lijepa dana spojit u komadu..
Kris, želim ti da sve prođe naj-naj!
booook, da se malo javim i prijavim; prosli tjedan pon-cet treninzi, onda petak-subota skolice pa nis od treniga jer mi to uz posao pojede cijeli dan.
ovaj tjedan opet planiram pon-cet treninge (sve standardno, s malim modifikacijama i redukcijama tezine), a petak je vec rasprodan.
cini mi se da mucnine ipak malo posustaju, jos me opere 1-2 tjedno, ali je to ogroman napradak; plus za tjedan/dva krecem u drugo tromjesecje pa su ocekivanja na visokoj razini (tko je vidio moju energiju, di se skriva, bigulicu joj njenu, neka se vrati) :-P
i tako to. skicnula sam da je bilo dosta wingsica, zakon! i bravo za sve odrađene treninge!:uteg:
odoh dalje:trci:
papa:bye:
Evo da se ja javim, škicam vas po malo i zavidim na ustrajnosti.
Vježbam i ja prilično redovito, u pravilu 5x tjedno po 30 min na steperu i 15 min uz youtube X-HIT ruke i gornji dio tijela. Baš sam se slikala prije 1g, pa prije 4 mj i neki dan, razlika se vidi, nekih sam 3kg manje, ali sam očekivala i veću razliku. Problem je znam u prehrani, ne mogu se disciplinirati.
dijana sretan rodjendan malenoj :kiss:
ninci svaka cast :naklon:
deaedi pridruzi nam se :mrgreen:
sta da ti kazem, ja vjezbam vec 2-3 god, ne znam ni sama koliko a prehranu jos nisam rijesila i znam da je ona moj najveci problem.
Tang, pretplatila sam se :mrgreen: danas imam u planu onaj cardio od jucer, ovaj nogati mi se nije svidio zbog neceg :lool:
Dijana je l maloj danas rođendan? Sretan rođendan :-*
Deaedi došla si na pravo mjesto. Pored što vježbamo, sve volimo pojesti :mrgreen:. A i kod tebe ne fali ustrajnosti, 5x nije malo ;-).
Bravo Lili! S pravom zaslužuješ :sp:
Mene ščepali sinusi i užasan nadražajni kašalj, niš od mog trčanja prošli tj. Bila sam tj. dana na antibiotiku. Sad polako popušta kašalj. Nadam se da krećem ovaj tj.