Moji su veliki pa obicno vjezbam dok su vani.
Spajka :love: i mene uvatili sinusi. Tocno osjecam da ce me sastavit, mislim se da li da idem doktoru.
Printable View
Moji su veliki pa obicno vjezbam dok su vani.
Spajka :love: i mene uvatili sinusi. Tocno osjecam da ce me sastavit, mislim se da li da idem doktoru.
Flopi :lool:
Tocno kuzim taj osjecaj! Moje su vec velike pa kuze, mada ja cesto vjezbam rano ujutro dok spavaju. Mozda jednom ili dva puta tjedno dok one pisu zadacu. Ali mala me non stop nesto ispituje dok pise grrrr...
Nezadovoljna djeca.
Moja starija je takva. Zvali smo je mrzovoljni trol :lool:
Njije takva uvijek, ali ima momenata kad hoda s mracnim oblakom iznad sebe i to je prilicno frustrirajuce, vjerujem i za dijete i roditelja.
Ja bih htjela da se ona oraspolozi, a nemos to na silu. Nije to lako prihvatiti, barem meni :/
S pubertetom dolaze spike "mene nitko ne voli", ali nije tako stalno :lool:
Meni je ona ustvari super kako ona kuzi taj svoj karakter i kako se sad vec sprda na svoj racun.
Kuzi da joj je mladja sestra mala bljestava sljokica koja je ili vesela ili eksplozivna :D ali nikad nije neraspolozena ili mracna.
A kuzi da je ona mali trol :heart:
Pa se sad vec sprda s tim i to mi je super. I zna se nekako izvuci iz tog stanja.
On topic, ja sam u proslosti pa radim omiljene zwow-e.
Jucer sam radila zwow 60 i trcala 6.5 km.
Jutros zwow 59 i planiram na plivanje popodne.
S malom sljokicom.
Ajme, sve me boli
Uopce ne znam kako cu jedan wo, a kamo li dva :unsure:
Ups, nisam vidla postove
Anci, super da to kuzi i da se zna izvuci iz toga
Moja ne kuzi i ne zna se izvuci
Tek je navrsila 7, a vec ima tu spiku da ju nitko ne kuzi i da ju nitko ne voli :roll:
Frustrirajuce skroz
A sinoc opet hororac, svi smo plakali :-(
Sredna je ko tvoja mladja, a takva ce biti i najmanja
I da, super za proslost
I meni su super ti zwow-i
Kad se malo vratim u formu, ubacit cu ih povremeno
Nego, zuzkasice, pazite vi ono koliko snage, a koliko cardia?
Mislim, ja se ne kuzim u to ko vi pa me zanima koliko je to bitno
Recimo, htjela bih u BR-u povremeno preskociti cardio
Ono, nekad mi se to ne da i radije bih odradila wo
moj nije toliko mrzovoljni trol koliko nevjerojatno tvrdoglav, u stanju je istjerivat svoje oko svake pa i najmanje gluposti, i nema mi gore nego kad se nešto što bi trebala biti jedna rečenica i jedna kratka akcija pretvori u dvadeset minuta svađanja i plakanja. Kao recimo svaku večer i svako jutro pred pranje zuba. I onda opere zube i onda ja kažem da se sad treba obuć i onda dramatično "oh neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee još i to, pa sve ja moram" uz ton kao da se upravo popeo na 300 stepenica i onda mu je netko rekao da mora još 150. I onda ako ja reagiram onako kako mi svaka stanica u tijelu nalaže da reagiram, upadam u beskrajnu i krajnje besmislenu svađu. Moram stalno pazit da se ne upecam i da ostanem smirena. Zato često, kao neka ne baš normalna osoba, idem po kući i pjevam "ja sam miiiiiirno jezero, mirno jezero to sam ja, ja sam j***** mirno jezero" :lool:
ginger, ja ne znam koji je poželjan omjer. Sa Jillian sam više puta preskočila cardio :skartoc:, računala sam da ga ima i u običnim workoutima, i da budući da mi nije cilj mršavljenje, nije strašno ako ga radim malo manje. To je bila moja isprika, ne znam ima li ikakvog temelja :)
kod zuzi mi je cardio manje mrzak jer je zanimljiviji, pod uvjetom da mi nije pretežak. I čini mi se da u većini vježbi ima dosta i cardia i snage.
Tangerina :lol: za fuck... mirno jezero
A ja pak puno više volim cardio nego snagu, a trebala bih češće snagu. Eto sinoć uzela utege i taman se fino počela zagrijavat kad mali majstor zove iz sobe da još nije zaspao da ga dođem pomazit, eh kako sam legla, tako sam i zaspala s njim.
Jutros utezi nasred boravka kao podsjetnik :-)
Ah kako je lakse kad nisi sam....
Ovo za mirno jezero i ja preuzimam...
Mene stariji od kad je dosla beba nista ne slusa,oko svega pregovara,sve je ubitacna i beskonacna rasprava koja obicno zavrsi mojim urlanjem.
Na mm slabo mogu racunati jer radi u 4smjene i non stop ga nema. Jos nam iznad glave stoji jedan ooooogroman problem koji nikako da rijesimo a koji nas drzi stalno u napetosti....
Sve u svemu,mirno jezero,mirno,mirno...
Idem kuhati.
Jučer odradila c2 i wo5 (na ovom zadnjem sam morala tu i tamo ukrasti). Danas planiram c2 i wo6.
Na temu cardio vs. strenght.
Jučer sam pratila potrošnju kalorija na gore spomenutim treninzima: ispada otprilike isto.
I konačno sam smislila kako uvaliti trčanje u raspored. :-) Samo moram čekati do ponedjeljka da isprobam.
Maruška, mogu povjerovat da cardio2 i wo5 uzimaju otprilike isto kalorija, ali da wo6 uzima osjetno manje, kako ih se sjećam :mrgreen:
Javim popodne. :-)
i svaka ti čast za taj duplić! imaš super kondiciju, nema šanse da bih ja uspila napravit workout 5 nakon cardia :klap:
:oops: Ukrala sam malo i ja... Par puta nisam mogla odraditi ponavljanja koliko i oni, sklekove radim skoro sve ženske...
Ali - hvala. :-)
ajde sad mi je lakše kad vas čitam za vikanje jer sam ja posljednjih dana out of control što se toga tiče..jutro dok ne izađemo iz kuće mi je tako kaotično jer mi mala stalno nateže kučka umjesto da se spravlja/jede/oblači....
navečer pred spavanje je ljubim i ispričavam joj se ali stvaaarno me snerva....ako je samo upio polovicu moje nervoze ovo će bit jedan nervozan visuljak kad se rodi...
ne znam zašto ali tkogod u mojoj okolini krene vježbat mene ide pitat za savjet,sad mi prija trči i sve mi šalje update a ja veze nemam o trčanju...poslala sam joj nekoliko onih vaših linkova sa FB-a i rekla da pazi na teniske/zglobove...
sinoć puuuno istezanja na TRX-u i strunjači i nešto čučnjeva,večeras moram nešto poštenije...
još brojim 7dn do porodiljnog i bazena....:-D
ja sam ove dane doma katastrofa, nervozna, bezvoljna, umorna
sto nije ni cudno s obzirom na pritisak i koliko se istrosim na poslu
palac mi trne, jutros mi kapak titra
divan sam prizor :mrgreen:
zato sam si kupila nesto kozmetike i lijepu kosuljicu i sva sam zadovoljna
planiram ili trcanje ili snagu veceras
stamo sta se moji planovi lose realiziraju, preumorna sam i prekasno dodjem doma, sinoc u 20:30, a mala mi skupila crijevnu virozu pa povraca i trci na wc
~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za bolesne
I za tebe ~~~~~~ :-)
MB ,spajka za sinuse ~~~
Odradila 5 rundi Zwow 12. Naravno moje noge nejdu tako visoko ko njezine al ok.
Iza 2 serije 40 sec spiderman,20 skarice i 20 russian twist.
Pa 2 serije 10 cucanj skok,10 straznji iskorak i 10 cucanj pa noga u stranu.
Upravo krecem na trening.Malo sam se zaigrala sa svojom igrackicom i danas 1.put postavila postavke za intervalni trening bas me zanima jesam uspjela i kako ce to funkcionirat.
javim se.
Summer :love:
Danas pilates, natjerala sam se bez obzira na sinuse. Malo sam zivnula :)
Bravo mb. Mene boli cijela desna strana. Mirujem u nadi da ce proci.....
mb svaka cast!
spajka vibram!
ja odradila duplic - wo5 i wo6
ajme
Ginger, MB :klap:
Dakle super sam napravila program eh jos da tipkam prave tipke dok trcim :-)
Stalno za restove klikam na gornju desnu umjesto donju desnu al ajde u drugoj polovici treninga sam pohvatala.
Bit ce nesto od mene...jednog dana...
I bile su vjezbe snage pol sata.
Decki s kojima trcim su mi mrak.ispricamo se posteno a u pon sam trcala u nekoj grupi sve zene a ko zalivene.ni rijec nisu izustile cijeli trening-cijeli krug oko Jaruna.
Jedva sam izdrzala :-)
Kad trcim sama nije mi uopce problem sutit al u grupi me vuce...
Btw sokirala sam se kad sam vidjela koliko sam istrcala u listopadu 103 km :shock:
Tu je bilo doduse zadnjih duzina pred PM al svejedno bas je dosta a treniram 3x tjedno.
Lili bravo, super kilometraza :klap:
Ginger duplic :naklon:
Spajka :love:
mene najvise boli oko desnog oka. Nos me uzasno boli od brisanja, svu kozu sam oderala.
Al osjecam da su mi kapi pomogle. Jos se nadam trcanju veceras :ludjakinja:
Zapravo trpim vec danima, jucer je valjda vrhunac bio, danas se vec osjecam malo bolje.
bravo maruška, tigrić, lili, malena beba i ginger, kako ste vrijedne sve s tim duplićima, dodavanjima nakon zwowa, kilometrima :klap:
ja sam jučer rest, i baš sam se temeljito naspavala :)
ja sam jučer ujutro trčala
danas radim ujutro, pa ako nekad tokom popodneva stignem odradit nešto, bit će kratko
trkačice, ima li kakav trik za udisanje sad po zimi (ono, šal/marama/we), smeta mi hladan zrak?
Ginger :naklon: za duplic.
Ti kao nista a onda - bum - duplić. Bravo!
Lili, nastaviš li tako, uskoro ćeš morat po nove patike. :mrgreen:
mb, spajka - ja nisam uspjela bez antibiotika (i to dvije ture) rješiti sinuse...
tangerina, dobar san - kvalitetan rest.
Ja ne znam što mi bi, probudila se u 5h i odonda sam samo kunjala u krevetu, nisma zapravo zaspala. Evo me ko Anči :-)
nisam bila za skakaknje pa sam napravila ovo https://zuzkalight.com/workouts/bunny-slope-workout-1/
to je vjv neki početnički, baš mi je pasalo i sva sam se oznojila..
:newzuzifan:
spajalice nadam se da ti to prolazi uskoro...
svim vriejdnima bravo
ja sam jučer bila u pravoj, strašnoj krizi, nije za priču.
popila sam čak i čarobnu tabletu i otišla leći
danas sam ko nova
odoh pod tuš i po srdele
danas je novi dan
bravo za sve vrijedne cure, prava ste inspiracija
a posebno me veseli Ginger i Maruška koja rastura dupliće
mah mah!
flopi :love2:
ja sinoć:
50 čučnjeva sa girjom 8kg
50 TRX pull upova
50 iskoraka bez opterećenja
uz klasično puuuno istezanja na TRX-u i strunjači između svake serije
sinusašice: rhino horn vam je alfa i omega!
e,moram vam zahvalit na linkanju i spominjanju cipela od neki dan, to me podsjetilo na nikad prežaljene Clarksice koje ima skoro godina dana tražim i svugdje su bile out of stock ili nije bilo mog broja...
i sinoć ja pođem na e-bay,računam da se nisu u međuvremenu pojavile...kad ono,jeeeesu, i to ful povoljno samo ženska nije slala nego u UK...onda sam joj napisala srcedrapajuću poruku da ne odbija trudnicu,LOL...i nadodala odakle sam u nadi da je bila....(ove godine smo imali boom engleza)...i pristala je, još napisala da je bila u Du više puta,ajme kako krasan grad bla bla....:-D:-D:-D
Hvala na vibrama svima.
Rinohorn koristim prva kura antibiotika je danas gotova ali me i dalje boli. Temp vise nemam.
Ozbiljno potam da li sa odem sutra kod doktora. Dezuran je pa mi je rekao ako imam temp. Nemam ali bol u celjusti je grozna i dalje.
Ne sjecam se da sam ikad imala ovo cudo.
flopi :love2:
skulirana, lukavo bome...