Innu :-D :-D :-D
Linalena ~~~~~~~~~~~~~~~
Printable View
Innu :-D :-D :-D
Linalena ~~~~~~~~~~~~~~~
Innu,bravo:-D:-D
Ohoho, kakva je ovo samozatajna objava, sad ćemo malo to podebljati :lool:
innu, čestitaaaaaam! :-D:-D :-D
za innu - bravo. linalena i anka vidimo se sutra u Petrovoj. Lina sretno na punkciji a anka da ima sto vise folikulića. Vatra i tebi sretno!!
Presretna sam pa dijelim s vama:
Bila sam sad na uzv u sklopu sistematskog, sisla sa stola i veli ginicka - uredan nalaz, sve lijepo, a ja pitam - da, klasicno policisticno, a ona - neeee, lijepi, vodeci folikul, 16mm, endo 8mm (malo kasnim jer je 18dc)... Prva zabiljezena potencijalna ovulacija ikad!!!!
Bubi pa to su divne vijesti.. :-D skacem (samo virtualno, jer su mi zabranili) od srece..bas mi je drago..super!! Samo neka ovako cisto bude i dalje!!
Bez brige, pokrivamo mi :-) Al ovo cemo sad fino naciljat krajem tjedna dok se decki nakupe. Jos cu ja i na prirodnjake ici :lol:
Jako sam sretna, nisam ovo ocekivala, iako je bilo naznaka vec prosli ciklus da se nesto dogadja (bolne cice, eggwhite). Bit ce nesto od mene :-)
bas nicim, sve sam razdijelila, inofolic, cajeve...
jedino sam pocela nakon FET-a opet uzimati kelp (za regulaciju stitnjace), svaka 2 dana jednu tabletu da se ne predoziram jodom jer pijem i prenatal (vec skoro 2 godine), ali sumnjam da je to utjecalo. veli doktorica da svakako odem endokrincu vezano uz TSH iako su svi nalazi stitnjace uredni (TSH je zadnje bio 2,2 (nakon mjesed dana kelpa, ali prije toga 3,1) pa cemo vidjeti.
i svim ostalim curkama sretno u koje cemu.. :-D :-D :-D
Svima kojima treba punoo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nadam se da ce ovo lijepo vrijeme donjet i puno lijepih beta!
Ja sam se danas prvi put piknula...divim se sama sebi kako sam uspjela haha
Svima nama SRETNO :)
Inju cestitam, super baš mi je drago.
Linalena sretno sutra.
Bubekica odlično i sretno za dalje.
Innu :-D:-D:-D
evo konacno liste!
novopecenim trudnicama sretno dalje!
SIJEČANJ 2013. (6)
luc, PFC Prag, 1. AID
legal alien, Petrova, IVF (nakon 3xIVF/ICSI, 1xIVF, 1x sekundarni IVF/ICSI) gemini
sirena 28, Petrova, AIH (nakon 1xAIH)
kruca, Vg, IVF (nakon 6xIVF)
tina29, Petrova, AIH (nakon 1xAIH)
edina, IVF (nakon 2xAIH)
VELJAČA 2013. (4)
sivka, VV, IVF (nakon 4xAIH, 3xIVF, 1xIVF u prirodnom ciklusu)
Bubimitka81, IVF Centar, IVF (nakon 1xAIH, 3XIVF)
pilek, Petrova, IVF (nakon 2xAIH) gemini
Štrumfet@, VV, IVF (nakon 3xIVF)
OŽUJAK 2013. (5)
Bluebella, PFC, FET (nakon 1xIVF/ICSI, 1xIVF/PICSI, 1xFET)
Pinar, PFC, 1.IVF gemini
željkica, CITO, IVF (nakon 1xIVF, 1Xsekundarni)
barbi26, IVF Centar, IVF (trudilica za drugu bebu, nakon 1xIVF, 1xFET)
butterfly101, spontana trudnoća (nakon 7xIVF, 1xsekundarni)
TRAVANJ 2013. (7)
Muma, VV, IVF (nakon 2xAIH, 1xIVF)
ANGEL_26, IVF/ICSI gemini
Vanesa, VV, FET trigemini
corinaII, Cito, FET (nakon 1xAIH, 5xIVF)
leeloo77, PFC, IVF/ICSI (nakon 2xAID, 2xIVF/ICSI, 1xFET) gemini
magi7, Ri, IVF u prirodnom ciklusu ( trudilica za drugu bebu, nakon 1xFET, 2xIVF)
Ginger, Betaplus, IVF u prirodnom ciklusu (trudilica za treću bebu, nakon 1xIVF)
SVIBANJ 2013. (8)
Berina, Bahceci, IVF/ICSI (nakon 2xIVF/ICSI)
lara39+, CITO, IVF/ICSI (3xAIH, 4xIVF/ICSI)
karla1980, Maribor, FET, trudilica za drugu bebu
nov@, VV, IVF/ICSI (nakon 1xIVF/ICSI)
innu
inaa, Cito, IVF/ICSI/TESA (nakon 5x IVF/ICSI/TESA)
Vrci, Betaplus, IVF (nakon 3xIVF, 1xFET)
malena2, Cito, IVF (trudilica za drugu bebu)
Čekalice bete~~~~~~~~~~
PetraP, Cito, FET (nakon 2xIVF, 1xsekundarni IVF, 1xFET)
pirica, Vg, IVF (nakon 9xIVF)
dreamgirl, Betaplus, IVF (nakon 5xIVF, 1xIVF u prirodnom ciklusu) 24.06.
Frćka, Ri, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 4xAIH, 1xIVF) 28.06.
Marnel, KBC Osijek, IVF (nakon 1xIVF, 1xIVF/ICSI) 28.06.
Zima77, IVF Centar, IVF (nakon 5xIVF)
vatra86, Ri, IVF(nakon 1xAIH, 2xIVF u prirodnom ciklusu) 01.07.
Daka, Vg, 1. AIH
Cvitaa, Cito, 1.IVF/ICSI
Čekalice transfera~~~~~~~~~~
paty, RI, IVF u prirodnom ciklusu (trudilica za drugu bebu)
Čekalice punkcije/fertilizacije/inseminacije ~~~~~~~~~~
sybylle, IVF (nakon 1xIVF/ICSI); linalena, Petrova, IVF/ICSI (nakon 5xIVF/ICSI, 4xsekundarni IVF/ICSI);
Pikalice, šmrkalice i ostale supresije~~~~~~~~~~
ana 03, Petrova, IVF (nakon 1xIVF); nestrpljiva anka, Petrova, 1.IVF/ICSI; snupi, Petrova, IVF (nakon 2xIVF); špelkica, VV, 1.IVF
AIH, prirodni/polustimulirani/sekundarni, FET ~~~~~~~~~~
inspire_me, Ri, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 1xIVF); DiDi446, SD, AIH (nakon 1xAIH); elen, VV, FET ( nakon 2xIVF/ICSI, 1xFET); marincezg, VV, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 7xIVF/ICSI); bubaba, Petrova, FET (nakon 3xAIH, 1xIVF)
ON-GO
6/2013 ~~~~~~~~~~
Ajvi, VV, 1.IVF; amy2004, Petrova, AIH; Anaši1507, KBC Split, IVF (nakon 3xIVF, 3xFET);
ARIANM, Vg, FET (nakon 1xAIH; 5xIVF/ICSI); bmaric, PFC, AID (nakon 1xAID);
Ftičica, Petrova, AIH (nakon 1xAIH); ljubilica, Petrova, IVF (nakon 1xIVF/ICSI);
malianđelak, Betaplus, AIH (nakon 2xAIH); mateaaa28, Cito, FET (nakon 1xIVF/ICSI);
Matko, Cito, IVF (nakon 3xAIH);Nina30, VV, IVF (nakon 3xAIH, 3xIVF);
roan, Ri, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 3xAIH); Ruthy, SD, IVF (nakon 1xIVF);
sanjalica82, Petrova, IVF (nakon 1xIVF); sara10, Cito, FET (nakon 3xIVF, 1xFET);
Sneki41, Petrova, IVF (nakon 1xIVF);
suzy.s, KBC Ri, FET (nakon 12xIVF/ICSI, 1xIVF u prirodnom ciklusu, 1xsekundarni);
tajcigb, VV, IVF/IVSI (nakon 1xIVF/ICSI); una99, Petrova, IVF (nakon 2xIVF);
Vita22, Ri, IVF (nakon 6xIVF, 1x sekundarni IVF); xena.mbk, Cito, IVF/ICSI (nakon 1xAIH, 2xIVF/ICSI)
07/2013: Mary123, Petrova, IVF (nakon 2xIVF); Tasha1981, Petrova, IVF (nakon 1xIVF); mostarka86, IVF/ICSI, Cito (nakon 4xIVF); dazler, Vg, IVF (nakon 1xAIH, 1xIVF); Sandra1971, VV, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 4xIVF, 1 IVF u prirodnom ciklusu); Kjara, VV, IVF (trudilica za drugu bebu, nakon 1xFET); wanna be mommy, Petrova, IVF/ICSI (nakon 1xIVF/ICSI); riba76, VV, FET (nakon 1xIVF); hrki, VV, IVF (nakon 2xAIH, 3xIVF, 1xFET); piki, VV, IVF (nakon 3xIVF, 1xFET)
09/2013: MAMI 2, Petrova, IVF (nakon 1xIVF); BubaSanja, SD, IVF (nakon 3xAIH, 2xIVF/ICSI, 1xIVF); bernica, Petrova, IVF (nakon 1xIVF); bubekica, VV, IVF/ICSI (nakon1xIVF/ICSI, 2xFET); doanna, SD, IVF (nakon 2xAIH, 2xIVF/ICSI); s_iva, IVF (nakon xxIVF); Lotta81, Vg, IVF (nakon 4xIVF/ICSI, 1xsekundarni IVF, 1xFET); tantolina, Ri, IVF ( nakon 8xIVF); lberc, VV, IVF ( nakon 6XIVF, 3xIVF u prirodnom ciklusu, 1xFET); prava ovčica, Petrova, IVF (nakon 1xIVF); Dea2010, VV, IVF (nakon 2xAIH, 1xITI, 5xIVF, 4xIVF u prirodnom ciklusu); kiki30, KBC Ri, FET (nakon 8xIVF, 1xFET, 2xIVF u prirodnom ciklusu); valiana, PFC, IVF (nakon 1xIVF);
10/2013: zelimo_bebu, Vg, IVF (nakon 1xIVF/ICSI, 1xIVF u prirodnom ciklusu); mg1975, VV, IVF (nakon 1xIVF/ICSI )
11/2013: dino84, Ri, IVF (nakon 1xAIH, 4xIVF, 1xFET)
Hrabrice i čekalice koječega~~~~~~~~~~
2hope, aboni76, Abys, Afraid, ajma, aleksandraj, amber, Ameli, anabela1, andi33, anica0508, antesa, Anja &ja, applepie, arlena, aska, aslan, Aurora blu, babygirl, Baky, bananka, Barbarella, barkica, Bea, beb – san, believes, belma3, bobo32, bohinj, bonim, boss, brigitta, Brunna, bubamara!, Bubamara 87, bubili, bubimitka, Cana73, Cannisa, carlreina, chris, ciklama1, clematis, cosmic, cvjet, cvjetić, cvitka, Čičkolo, Črkica, d13, DaBaR, Dada-55, dadyakBda, daliana, dani39, darci, Darkica, darmar, dea84, Deamar, deniii, Desideria, Dhea, dim, dino84, *DJ*, dola, Dona, Donkey, dorina199, drama_queen, edinas, ELA28, Elena 85, ema1, emocija, Frodo, Gabi, gljiva, grožđica, hannah8, hedoniza, Helena5, Hoću bebu, hope, inada, inana, inesica_85, Inna28, innu, ivana101, Ivana0409, iva.gita, ivana83, ivanchi78, ivanica86, ivica_k , ivka, ivka13, ja.sam.xyz., jadro, Janica1, jejja, Jelena, jelena1m , jo1974, jojo, jopam, kata.klik, keti10, kika222, kinki, kkipilek, kleopatra, kokos, krgina, kriistiina, krojachica, Kyra Ars, Lana77, lana2401, lastin rep, laky, ledena, LeeLaa, Lejla37, leptirić82, Leva, libicaa, ljubi, Loly, LOTTOS, luc, luna1, lucija83, ljiljan79, ljube, magnolija13, m arta, MAJA14, majahu, majalena, majalina, MajaPOP, Maja_st, Mala Maja, mala i/ili mali, manchi19, *Mare*, mare77, Mare85, Mare O., marijakr, marija_sa, mario, Marlen, , marnie, Martinstoss, martuška, MARYTA, mativa, matty569, M@tt, mayica01, medeni.angel, Medicandy, Meki, Mery0908, mery, metkovk@, milivoj73, mima32, mima235, Mini3, miny, mishica_zg, Missixty, miška, monja, mravak, mrvica7, mssnoopy1204, Nana Mo, Nellie, nera29, NerdyD, neumorna, Niki, NIKOLINA, Nikolina-Zagreb, NinaDrv, nina70, nina977, nirvana, njofra75, nora208, olea77, olivera, Orhideja, orhideja., Ozana, Papiga.Capo, pinny, plavo oko, _plavusha_, plavuša 007, polo, polončica, pongo, prima, Prozerpina, ptica1, pukica678, renna, rimela, Rominka, RuMo, ruža82, sabas, sami_os, sanchica, sandy0606, Sanja001, Sanja1, santana, sara69, sg12, sildad, sissy75, skandy, slatkica, smarija, Smarta, Snekica, sonječka, sos15, Spa, Stena, Strašna, strijelac, sunasce, taca70, talia7, tantolina, tetadoktor, The Margot, theorema, Tigrical, tiki_a, tikki, TinaB, tina_julija, Tinkica, tinka10, Tomek, tonkica, Toyota, TrudyC, tvigy, Vagica, Vali, vedre, vesnare, vikica, Vrci, vrtirepka, Vuk, weda, zasto_bas_mi, Zeena, zeljka84, zlatta, zlo28, Zvijezdica1, Želim bebu, žužy :heart:
evo cure da se ija javim nakon nekog vremena ! sutra krećemo u akciju za FET , sutra prvi uz.:yes: nadam se najboljem nakon prošle biokemijske!!!!
Vrijedna nasa bubekice super ti je lista. :-) kak sve uspijes pohvatati? Mene iz cekalica kojecega mozes preseliti na on -go 9.mj...
drzim fige za kucnu radinost. :-)
Svima zelim ugodno, toplo i plodno ljeto. :-*
Bravo Bubi!!
Suzy.s ~~~~~~~~~~~~~~~ nek bude dobitni!
vatra, ruthy, linalena ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba...
innu, čestitam :-)
p.s.postavila sam pitanje na pdf-u imunološke pretrage, ako je neko sa tim upoznat da mi odgovori, pls...sorry za OT.
innu, čestitam :-D!!!!!!!
Bubekice hvala na listi i sretno u kućnoj radinosti!!!!!!!!!!!!!
Linalena sretno sutra.
Ruthy kako ja bilo?
Ej cure, ma dobro, 2 js... samo da se oplode... hvala sto mislite na mene, ja sam malo u strahu...ne znam.. pusa svima.javim se
bubekice odlično! Sad skupljajte pa za koji dan u akciju!
vatra uživaš?
suzi.s sretno!
Ruthy sretno!
Ruthy znam da te strah i meni nije bilo sve jedno s 5 j.s. Evo malo ~~~~~~~~~~~~~ da bude plodan tulum
Sneki uzivam vraga, nemam mira 1 sekundu..cak bi isla i raditi kako se super osjecam, a i malo mi je dosadno.. He he..
Cure da pitam i tu! 7dnt smeđkasto krvarenje, lagano na papiru, grčevi...Jel moguće da je M ili je to implatancijsko? Jel idu grčevi kao pred M uz implantacijsko?
Bubek super vijesti, joj sto bih voljela da nam pises uskoro o nekom iznenadjenju :-D
Cure sretno svima u kojoj god fazi bile i da sto prije osjetite ove leptirice u trbuhu :-)
Pratim redovito, ali slabo pisem..
Hvala Kismet, sad čekam!
innu, jeeeeeeeeeee :-D!!!
Linalena~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba za puno jajašaca, lijepih emrbija i veliki trbuh!!!
Bubekica, super :-D, neće vam biti ljeto dosadno, morate se doooooobro zabaviti, he,he :-)
I svima ostalim ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!
A mi se spremamo malo na more 5 dana (spajanje praznika), jedva čekam !
Mury draga dobro se odmori i napuni baterije i uživaj sa svojim m i guštajteeeee, more je super, ja sam se ovaj vikend kupala!!!
Bubekice svaka čast na listi i drago mi je da ima pozitivnih stvari kod tebe i neka bude lijepih izneneđenja što prije!!
suzy.s sretno za FET!!
Lara39+ jesi bila danas kod dr. i vadila betu, kakvo je stanje? Od srca ti želim sve najbolje :-)
Ruthy jesi zvala?????? Javi se sa odličnim vijestima.....:)
innu :-D:-D
bubekice, bravo!
ajme cure, kako nam je jadna lista trudnica :-(
pa kaj se to događa, stvarno se sve srozalo...žalosno, žalosno....
Oplodile su se obje, Bogu hvala i vama što mislite i što navijate ... :-D :heart:
Ruthy bravo
Curke, u koliko se daje cetrotide koji se daje u komb sa puregonom?
Bravo ruthy!!!!!!!!:):):)
Ruthy :-D
Ljubilica ja sam si cetrotide dala u isto vrijeme kad i puregon, tako su mi rekli sestre..
Ginger evo sad ce se lista poboljsati tj.napuniti..;-)