Da onda odem? Da se ne razbukta opet za ta tri dana poslije?
Skulirana drago mi je za clarkaice
Printable View
Da onda odem? Da se ne razbukta opet za ta tri dana poslije?
Skulirana drago mi je za clarkaice
A radije odi. Ako pod antibiotikom ne ide nabolje, sumnjam da će i bez njega. (op.a. Nisam medicinske struke. :mrgreen: )
Nisam ni ja. Ali mi je blizak clan familije bio pa mi je utjerao strah u kosti od hipohondrija :lool:
Na zalost njega vise ne mogu gnjaviti.
spajka :hug:
skulirana, super za cipele, znam kako je kad tako nesto cekas, pa nema, pa nadjes
ja sam tjednima cekala neki sat da se pojavi na stocku, onda odustala i zaboravila na to, slucajno zbog autofilla nakon mjesec-dva uletila na tu stranicu i nasla zadnji komad :D
ja sam jos u presingu, propustila sam jutros kavicu s mb i bas mi je zao :(
sinoc sam samo uspjela cucnjeve i sklekove
valjda cu za vikend uspjet trcanje ubacit
I ja sam dobila antibiotik, iz iskustva znam da nece proc drugacije :/
Hug bolesnima, bravo trkacima i vrijednima.
Ja sam konacno napravila lifted butt. Nije tezak, jedino mrzim reverse sqats.
Evo mene da malo uletim i da nešto pitam. :bye:
Sad završavam Jillian i pale mi je na pamet TRX trake. Znam da je davno neka od nas spominjala kako ih je nabavila preko njuškala (radi ih neki tip). Dal to šta valja?
da valja li....vrijedi svake lipe! ne vidim sad tog mog prodavača sa njuškala ali evo ti prilike koja se ne propušta: http://www.njuskalo.hr/fitness-oprem...oglas-17114321 paraju mi origigi...
Flopice :hug:
Bolesne curke :hug:
Skulirana super za cipele, znam koliko to covjeka veseli.
anci bravo :klap:
summer bit ce opet prilike za kavu :kiss:
rahela ja ne trcim s nicim preko usta al ovde ne budu tako niske temperature pa nisam od pomoci...
ja otrcala tih 12 min sta su zapravo 5+12+5 min i jos odradila trening zaostatka od 3,9km od nekidan.
zwow 8, ubio me al sam odradila svih 6 rundi
bravo cure!
flopi i bolesne :hug:
ja danas nista
cijelu noc nisam spala, misici su mi gorili :lool: :škartoc:
ja sam napravila upravo zuzin kettlebell for all levels #1
sad idem peglat :)
wo6
Sutra se nadam duplicu. A trebalo bi bit i malo bicikliranja i malo odbojke, ako sve bude po planu.
Tang, opasna si vjezbacica :heart:
Ja sam setala s mirnijim djetetom po Interliberu! Ona obozava knjige i bilo nam je prepredobro.
Malo smo potrosile, ali sto sad- zato smo i isle :D
Jesi vidila Anci što sam se zalaufala, vježbam skoro svaki dan :braces:
jutros sam kombinirala jednu rundu iz b. cardio 5 i 2 runde iz b. strength 5. Sad razumijem zašto Betty mrzi ab splitterse :drama:
jaaako zavidim na šetanju s djetetom po Interliberu
Prijavak:upravo se vratila s Jaruna trcanje 10km, 5:35, prekrasno vrijeme i ekipa. Cista anti-stres terapija:-)
Prijavak:upravo se vratila s Jaruna trcanje 10km, 5:35, prekrasno vrijeme i ekipa. Cista anti-stres terapija :heart:
Pocastila se jos jednom turom antibiotika. Jos samo lezim. Al ni ne jedem bar nesto pozitivno.
Jao spajka :(
Ja ne prijavljujem vjezbanje vec rest.
I ovdje prijavljujemo shopping? :lool:
Slucajno vidjeh neku neku Sisley haljinu u prolazu u outletu, kombinacija viskoze i vune. Snizena s 574 kn na 133! Kako sam sretna bila :D
Ustvari sam si isla u decathlon po jednodijelni badic pa sam usla u sisley outlet. Obozavam nenadane kupnje snizene robe :mrgreen:
:klap: Anci
spajka zao mi je.drzi se!
anci ocekujem sliku haljine :mrgreen: znas da je volim odjecu :mrgreen:
spajka :love: jos malo i proci ce!
Lili bravo :klap:
Cure
danas u Metrou 40% na Lego i Frozen.isplati se i da se probrat. Ja odmah uzela 5 paketa da se rijesim i toga i izbjegnem predbozicnu guzvu i strku.
Mb, moze! Znas da hocu :D
Cure trkacice, mm je danas u outletu u Gajevoj sebi uzeo super asics tenisice, popusti su 50 %.
Bile su oko 1000 kn, platio je 500.
Moje mizuno su istrcale oko 600 km, znam da je vrijeme da ih mijenjam, ali osjecam da mogu jos :mrgreen:
Za cca dva mjeseca si uzmem, sad sam imala dosta troskova :D
I stalno skicam one trx trake... Dziz. Nisam normalna.
Skulirana, to moram nesto doma busiti?
spajka, drz se draga
ja danas wo5
nisam mogla i 6, sve me jos boli od duplica
Anci koliko se ja sjecam Danci je nesto busila.
e, anegdota od danas
seta mm s najmladjom (1g i 10mj) po gradu
i prolaze pored ducana koji prodaje proteine i suplemente, a ispred imaju ogromnu reklamu cure u sportskom grudnjaku i hlacama koja rasteze onu traku za vjezbanje
zenska izgleda mrak, misic na misicu, a moja malena vice: "mama, mama"
mm zbunjeno gleda di sam, a ona pokazuje na sliku i vice: "tata, ge mama" :lol:
kak me dijete dozivljava :lool:
ja sam je samo zavezala za postojeću šipku a ona mi je pak ubušena u strop....
ali možeš se snaći npr sa vezivanjem preko vrata, original TRX ima te dodatke...
a i namjenjene su da budu mobilne,tipa da ih vežeš za neko stablo,stup isl... go for it, jako iskoristiv vježbački gadget!
ja se taman spremam u svoju vježbaonicu....sad sam malu pospanku od 16kg nosala uzaskale pa u krevet,tako da utege više ne uzimam u ruke...:-) a još sam jutros cijeli kuću ofregala...
u,da prijavim grijeh za objed,pojela sam u svojih jednu palačinku....meni dosta,ni kad sam ih jela nisam više od 2-3 nikad pojela...
jučer sam za objed potamanila ful cikle i sinoć protrnula kad sam pogledala u wc nakon pišanja,a jel' se crvenilo,već sam mislila da se nešto događa....:-o
Lili,ali za kupnju u Metrou moraš imat firmu,right?
Spajka, jogurta barem tamani...da te antb ne zezne na drugim poljima...
Hvala na brizi s probioticima sam frendica, pa se nadam da ce i oni biti takvi prema meni.
Ginger :lool:
Ginger :lol:
Skulirana mozes I ne moras.ja samdanas zamolila jednu gdju kod blagajne da mi provuce ionako dobije bodove na mene. :-)
Zaboravila mm karticu doma.
jučer cijelo popodne na hitnoj sa starijim, upala grla, nije mogao ni govoriti ni jesti...plus visoka temperaturaa. mm isto kuri, a uz sve svi troje dobili konjuktivitis. dobio antibiotik iako mu krvna slika odlična. nemam pojma. sve u svemu..hrpa lijekova, kapi kojie je nemoguće mojima ukapati u oči i no sleep već dvije noći:
iako mi nikad ne daju da spavam;mislim da mi se od tog svog nespavanja i počelo događati da pucam svako malo:
i da razila sam si mobitel: kompletnu: u žaru rasprave mašući rukama u kojima su mi bili sve živo;odletio mi mob na pločice i pukao mu ekran:divota:
daj taj ponedjeljak pa da krenemo opet ispočetka
tigrić curo drži se :love2:
bem mu I životu, stalno udara
zato ajmo na veselije teme
Anci linkaj nam haljinicu!
ja danas želim na trčanje
I planiram neki zuzin zwow prijepodne
I planiram napraviti pitu od jabuka
za djecu :kuhar:
I učiti sa starijom
I malo čitati
radujem se nedjelji :zaljubljen:
ajme tigrić :hug:
znaš i sama, loši dani dođu i prođu, nadam se da će brzo svi ozdravit
ja sam jučer radila neki kolač od kaki jabuka, neloše je ispao, M. je rekao "nije baš awesome, ali dosta je dobar" :lool:
ne znam šta ću vježbat danas niti kad, bole me trbušnjaci od jučer, jutros imam lijeno jutro, još sam u ogrtaču :)
tigric ozdravite brzo :love:
ginger :lool:
spajka :love:
mi danas idemo u dugopolje outlet, nadam se da cu nac nekakvu jaknu, nista mi se ne svidja...
danas bi tribala 11km trcat, vidit cemo :mrgreen:
Tang, sto si ono radila da te bole trbusnjaci :mazohist:
Ja sam se u 10 vratila sa Sljemena. Do Puntijarke i nazad. Pravi trening! Danas eventualno joga, ako i to.
Pravim nam lasagne, planiram i ja malo po perziji i babilonu, veselim se :streber: :škartoc:
Tigric, bas koma :(
Drzte se!
majketi Anci kad si krenula od doma?
ja danas interliber i odmor
tigric grlim te
danas odmor. jutros kava na forumu kod donata, a sad nakon ručka izležavanje.
malena bebo, daj javi ima li što dobrih sniženja u dugopolju. mi svako toliko skoknemo do tamo, ali nije uvik baš isplativo. ajde, na kraju to pretvorimo u izlet pa šoping padne u drugi plan, ali par puta smo naletili na baš dobre i jeftine stvari. obiđemo uglavnom adidas, nike, tom tailor i onih par butiga u krugu. znači, izvidi i javi ;)