gdje u Zagrebu kupiti zakovice?
(nemam vremena za traženje :mrgreen:)
Printable View
gdje u Zagrebu kupiti zakovice?
(nemam vremena za traženje :mrgreen:)
tnx, Cheerilee, ali u ovom slučaju platila bih poštarinu triput više od zakovica :mrgreen:, voljela bih ipak kad bi mi netko preporučio neki obični, a ne online dućan...
Ja ti preporučam ebay, ak imaš vremena jedno mjesec dana čekanja da stignu iz Kine/Hong Konga.
Paket od par desetaka komada će te izaći kao jedna tu kod nas.
I većinom imaju free poštarinu.
Trebam hitno kupiti klasicne crne hlace, onak malo bolje - gdje je najbolje otici? To inace kupujem u Marks & Spenceru ali sad mi nije pri ruci, a planiram navratiti u Planet TUS, znaci gdje da trazim? H&M pretpostavljam otpada, gdje onda Zara, s.Oliver...?
gdje kupiti spužvu? deblju, rezanu na oblik kakav meni treba (polumjesec, ne pitajte)?
možda u hobby art dućanima,
ima i ovdje, ne znam da li ti odgovaraju http://www.pamigo.net/osobna.asp?sif=943
Tražim badić za trudnice. Vidjela sam u H & M-u, ali u vel. L nisam mogla ni blizu ući. Znači najmanje XL, ako ne i XXL mi treba... :mrgreen:
gdje ima za kupiti najlonke za curke, konkretno treba nam u boji ciklame?? jaaako je hitno!!!
u h&m-u nema
Hvala ti!
evo upravo sam krenula napisati da sam našla, Jadranove u Plodinama :)
Da, mi u Jadranovom outletu na Malesnici uzimamo kutijicu sa troje najlonki, razne kombinacije boja, nekih 20-tak kuna. a vidjela sam ih i u Superkonzumu.
bila je jedna jedina ta kutijica, ali prevelike su. doduše, i ovih nije bilo u našem broju pa sam uzela jedne manje jedne veće. valjda će bit ok..
27 kn su, i nije baš jeftino..
gdje najjeftinije kupiti jagode??
na placu. najjeftinije je bilo 9 kn/kg. uobićajeno je 12kn/kg
U Varaždinu na placu su jagode 20 kn/kg :-(:neznam::cupakosu:
Dolac. Bolje je doći kasnije. Obično spuste ciejne.
no moja mama ima teoriju da su ciejne više početkom mjeseca kada su plaće/ penzije.
ove cijene su vrijedile prošli tjedan
Gdje kupiti veliku, što veću kutiiju Lego ili Lego Duplo kockica?
Poput one što je z a Božić bila u Baby centru na popustu, ako se netko sjeća toga... ili bar nešto slično tome.
Thnx za preporuku, bacit cu oko. :)
Gdje kupiti velike posude za sadnju cvijeće od terakote ili neke druge velike i obavezno lijepe, a ne ostaviti za njih cijelo bogatstvo?
mozda u Zrinjevcu u Jurisicevoj?
ja sam tamo kupovala velike loncanice ( keramicke).
Gdje najpovoljnije kupiti kupaće gaćice za male djevojčice? Treba nam broj 98 i to samo gaćice - ne treba nam bikinac...
Hvala
Ovisi u kojem si gradu. Milsim da ih ima u Calzedoniji, a po Zagrebu ih viđam u Opremi - oni imaju dućane po gradu.
Sorry, zaboravila sam naznačiti - Zagreb ;)Citiraj:
Ovisi u kojem si gradu. Milsim da ih ima u Calzedoniji, a po Zagrebu ih viđam u Opremi - oni imaju dućane po gradu.
No dobro, imaš dvije Opreme u Ilici, i vidjela sam gaćice u izlogu. U Calzedoniji nisam bila ali znam da sam tamu uvijek kupovala slatke kupaće gaćice
Hvala!
da li imate ideju gdje bi se mogle kupiti one obične metalne vješalice za odjeću (za ormar), kao što daju u kemijskim čistionicama prilikom čišćenja odjeće?
Curke, jel ste možda gdje vidjele gdje za kupit Kaleidoskop?
I ako znate gdje ima za kupit onih silikonskih grudnjaka koji se samo nalijepe :)
Kaleidoskop - na princeze sam vidjela u O2P
silikonski grudnjaci u Intimissimi, Tezenis... trenutno se nude i preko nekih grupnih kupovina...
Cure, hvala!
http://svipopusti.hr/kupisve/Samosto...agreb%2FOstalo
našla link za silikonske grudnjake...