Ok stvarno, ali stavrno sam rekla da necu traziti nikakve simptome, jer ima previse umjerno induciranih hormona u mom tijelu sada da bi bilo sta bilo istinito... Ali... ;)
Zakljucila sam danas da je brevacid otisao iz mene, ili ako ga ima je u jako malim kolicinima,a jer su mi curke nanovo u bolnom utogestan stanju a ne hsg stanju (velika razlika kod mene)... A i jajnici me danas ne bole niti malo, uopce ih ne osjecam, i cak sam se ohrabrena doktorom jucer danas fino provozala do trgovine, obavila kupnju i na miru se vratila nazad... I sve ok...
I evo sada, prije 10min, perem sudje, nista prestrasno, ne radim nista, i puf uzasno jaka bol u matrnici, ne mogu niti reci da je grc, jer nije to grc, ono bas probadajuca bol iznutra ko da je netko nozem presao preko maternice, toliko jaka bol da sam zajaukala, morala cucnuti i biti tako jedno minuticu... I to je to, polako je prestala i sad vam pisem...
Tako jesto si stvarno ne mogu umisliti?!
Imlantacija? Nesto je skroz krivo samnom? 3dn5dt
Nace sam danas bas neka porazena i pesimisticna i asad mislim da je mozda nesto poslo po zlu za vrijeme transfera i da sam mozda ozlijedena?! Eto zabrijavam, ali stavrno nije bilo normalno koliko me bolilo...