hvala. u Plodinama 30% na igračke u subotu i nedjelju
Printable View
vidla reklamu iz tramvaja Planet obuće -40% na kaj se to točno odnosi?
Jel još uvijek traje popust na igračke u Mulleru? Koliki je i do kada?
Ovaj vikend od petka 29.11. do nedjelje 01.12.2013. Metro akcija -40% popusta na sve igračke
I u Konzumu snizenje igracaka, -30%, 30.11 i 01.12.
i tisak media ima ovaj vikend -30% na sve slikovnice i igračke
predblagdanski popusti ovaj vikend u CC1-ZG
http://citycenterone.hr/zg-west/hrv/...pping-popusti/
Vrijedi za obadva CC1 u zg, pogledaj na linku koji ducani imaju koliki popust.
Zara1 jeli tisak media pet do ned ili samo subota ned?
Cure, da li popust u Tisak mediji vrijedi i za njihov webshop?
Zna li itko gdje povoljno nabavit muske dockersice?
kakve nam sve pogodnosti stra donosi black friday??
Geceta, pogledaj ovdje: http://www.klub-kalifornija.com/main...&brend=Dockers
Ja se upravo vratih iz Konzuma(Portanova Osijek) Pitam za taj popust od 30% hoće li se odnositi i na već snižene igračke,legiće,a žena na blagajni mi kaže neće. A svi lego setovi i većina igračaka su im bar malo sniženi. Baš im i nije fora.
U intersparu su legići isto sniženi, a MM je pitao za ovaj popust u subotu, rekli su mu da će se moći iskoristiti i na već snižene setove. MI smo D za rođendan kupili u One2playu Lego Duplo Vlak, onaj malo veći set,bio je snižen s 420 na 339kn, i onda smo još iskoristili ovaj popust ponedjeljkom od 25%, tako da nas je izašao oko 240 kn.
Ma, namjerno to rade. I to ne samo na igrackama, kad je god neka tako grupna akcija malo bolje/skuplje stvari dan prije minimalno snize.
Ali kazem neke stvari na akciji prolaze. Npr, zadnji puta sam uzela igracku na kojoj je prekrizena cijena, ispod pise manja i opet na nju je isao popust. Mozda im neke stvari promaknu.
Spring, iz mog iskustva oni uvijek tako kažu ali na blagajni se pridijeli popust. Jednom smo kupovali formulu i bila je već snižena s 999kn na 600kn, platili smo je 420 kn.
Ako ide tko u metro ovaj vikend može li mi provjeriti jel imaju pictionary junior?
ma stvar je u tome da je sad na tržištu neka novija verzija koja je kao univerzalna za djecu i odrasle a ja ne bi nju nego onu stariju junior, moš mislit kak će me skužit na telefon, pogledat će pod igračke-pictionary-da, da imamo ili nemamo
počela vikend-akcija u Mani -25 % na sve
Pa za koje dostavno područje imaju? Ako imaju moje dostavno područje Šibenik ili Vodice, naruči, pa ću ti ja poslati :)
Očito je ovo udarni vikend sniženja na igračke...Konzum, Interšpar, Plodine...
Jel tko proštudirao gdje se najbolje isplati ići po Lego Friends ? Uzela bih veći set, pa da prođem što jeftinije :)
I info, ja sam jutros bila u Metrou, imaju -4% na igračke, ali legića je ponuda sirota...
Ma kakvi, tu prošlu subotu u pol 9 je bilo isto jad i bijeda (klinka ide na zbor, pa imam vremena dok ju čekam, tak da sam i tad bila).
Ali danas, jedan srednji set u 3 primjerka i par malih- sveukupno 20 ak kutija i nešto onih mini večica.