muma estradiol ce ti rasti kako ce ici stimulacija, bez brige,
afraid hormone ti iskometiram sutra na pp, ja imam svoj nalaz doma jer sam ga radila na vv prije nego sam uopce krenula kod doktora.
Printable View
muma estradiol ce ti rasti kako ce ici stimulacija, bez brige,
afraid hormone ti iskometiram sutra na pp, ja imam svoj nalaz doma jer sam ga radila na vv prije nego sam uopce krenula kod doktora.
Pozdrav cure, najprije da čestitam svim curkama koje su uspjele,pa pikalicama i čekalicama..:zaljubljen:evo meni konačno moja cijenjena M stigla danas ( 1dc ) kasnila mi 10 dana, u pon. zovem gore da se naručim za vađenje hormona...i dalje budemo vidli kaj bu dr.A rekao ...e sad me zanima dali kad gore vadim hormone u lab. MM obavi spermiogram, idemo domeka ili čekamo nalaze tamo pa se onda javimo dr? :zbunj:
Sivka, budu te vaginalno pregledali i izvadili krv, i onda će te pozvati da opet dođeš slijedeći mjesec 3 dc (tad su ti nalazi gotovi ) onda ili ideš u postupak ili na neke pretrage, bar je meni tako bilo
mirelajhvala ti puno na odgovoru! Znači tako to ide na VV..:roll: super sad i to znam...pozzz.
Evo curke da se i ja javim.
Moja dijagnoza je, nema lijevog jajovoda, ali dr kaze da imam jako veliku zalihu antralaca :-)
papa mi je vec 3. u godinu dana i uredna je, briseve jos nisam stigla napraviti, moja ginicka ih trenutno ne radi jer joj je sestra na bolovanju.
Muz je isao na spermiogram i doc kaze da u svojoj karijeri nije vidio tak dobar spermiogram :-D, naravno ovaj moj preponosan.
Sad cekam nalaze od hormona i u sijecnju bi trebali krenuti u postupak.
A. kaze da ako ovulacija bude na desno jajniku onda idemo na inseminaciju a ako je na lijevom onda punkcija.
I da bit cu na nekoj maloj terapiji klomifenima.
Bok svima!
Neznam gdje da postavim pitanje pa ću ga ovdje, nemojte mi zamjerati :-/
Ako ima koja cura voljna pomoći mi, iz Vž/Čk i ide na VV tokom ovog mjeseca,molim da mi se javi.
(u pitanju je podizanje ljekova u ljekarni na VV)
Hvala unaprijed i ispričavam se kaj sam upala s ovime....
12dpt test na trudnocu - :-( da ne čekam VV i 7.12. sad sam vadila krv pa ćemo vidjeti nalaze večeras..... Čekam.....
i meni je danas 14dpt, pa test - .
preksutra sluzbeno betu vadim i javljam gore.
sandra1971 da se iznenadis!
strasna da ipak beta pokaze tri brojcice
Svečano prijavljujem svoju betu - 0,2 :-o nema je.................... idemo dalje, tek nam je treći put :lol: do 42.godine imam još 9 mj.pa možda se zalomi :-D
Drage moje, želim Vam svima sve naj, naj....pikalicama, trudnicama, čekalicama.... sad kad sam Vas našla, ostajem ovdje bez obzira na sve!!!! Sad samo da dođe vještica pa u nove pobjede :lol:
cure trebam pomoć
treba mi broj na koji se mogu naručit u koje vrijeme da zovem
hvala
Sandra1971 stvarno mi je zao... Sad se odmori i sljedece godine ce se sigurno zalomiti!
Sandra, baš mi je žao... Želim ti da svoj rođendan dočekas kao lijepa i debela trudnica! Drzi se!
Cure, da li se nekakvi papiri za postupak trebaju ovjeriti kod javnog bilježnika? Imam neku informaciju ali mi nije jasno..:neznam:
ako nisi bila u postupku,moraš....da....a nešto mi je dr A.govorio da će se prije svakog postupka,po novom morati ovjeravati kod jb papiri....pristanci itd....i da je jako ljut na to....da je to nepotrebno,već samo uzimaju pare bez veze...još nije stupilo na snagu...ali će ti to dr sve reći šta trebaš...:yes:
Ja sam sad u postupku IVF-a i nisam morala ništa ovjeravati kod javnog bilježnika. Jedino sam potpisala pristanak na postupak...
sami_os, za sada kod jb samo parovi koji nisu u braku trebaju ovjeriti izjavu o vanbračnoj zajednici. a što će biti s ostalim "ovjerama" ćemo još vidjeti... ali ako će se stvarno svaki put sve ovjeravati... ne znam što bih rekla - nisu normalni...
Čula sam da je jedna cura, koja ide u postupak na VV, išla kod JB na ovjeru papira, 50 kn...U braku je..Za sjest i plakat.. Kako poticajno.. Još ne mogu ni dobiti putne troškove jer se IVF radi i u Os.. Rezultati nisu bitni.. A jesmo jadni!!!:klap:
.... ja idem u subotu gore.....
nisu mi priznali kopiju vjenčanog lista pa mi je ona psihologinja rekla da ili ću ju ovjeriti kod bilježnika i dati skoro 50 kn ili nek izvadim novi vjenčani list, što je valjda samo nekih 20 kuna biljega...ja toliko znam... pa sam vadila novi, i odnijela original:roll:
Službeno potvrdjujem svoju negativnu betu :(
Po ne znam koji put :(
Trebam se javit iza nove godine. U 2.mj se nadam klomifenskom postupku!
Strašna :love2: Drži se. Možda ćemo skupa u 2 mj. Ja moram popiti kontracepciju sljedeći ciklus i onda stimulacija kraj prvog početkom drugog mj.
Hvala Sanda1977, i Sandra1971....hvala drage moje...
Strašna, tako mi je žao... držim :fige: da veljača bude najsretniji mjesec za tebe i našu dragu piki...
Strašna žao mi je ,šaljem jedan virtualni:love2:
Strašna, da ti ovdje dam jedan virtualni :love2:, nek ti je sretna 2013.
Meni danas 9.dc, dobila do sad 17 gonala a simptomi nula bodova. Dr.A se ne izjašnjava ali ne čini mi se zadovoljan. Sutra ponovno pregled pa ćemo vidjeti... Ne znam uopće što misliti. Danas me jedino drže promjene raspoloženja, probudila se skroz zadovoljna, postala depresivna a sad nervozna do neba.
Svima vam šaljem puno ~~~~~~~~~~~~~~