Innu hvala Bogu da si se javila više da možemo skakat :-D:-D
Printable View
Innu hvala Bogu da si se javila više da možemo skakat :-D:-D
Ppozdrav svima.nisam imala vremena tipkati,ali pratim Vas...
bubekica odlično, dragoo mi je zbog tebe---nek bude veselo i sretno u kućnoj radinosti. Da, Konfuzija baš si me nasmijala, i ja bi pomislila-čime je se dopingirala :lol:
sretno svima-ima vas pa da ne nabrajam, a Ruthy bravo :-D
Frćka :fige::fige::fige:
Lara 39 žao mi je...Drži se!
Lara39+ žao mi je što nije uredna trudnoća, al kad je tako ispalo, onda je dobro da pada i nadam se da ćeš prokrvarit. Znam da je teško sada, al drži se draga, teba samo ustrajat za dalje...šta kaže dr. P. na sve to?
innu :-D:-D čestitke!!!!!
bubekica :-D
lara 39+ :love2:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da lista bude krcata!!!!!!!
jutro komadi :coffee:
ja uživam uz kavicu na balkonu ali mi blješti sunce pa skoro da uopće ne vidim na ekran,
grijem trbuh, i baš mi paše - jako me boli još od punkcije (5 komada js) iznad pubične kosti, ne jajnici, teško pišam, ono da oprostite ne mogu stisnuti od boli, ili kada hodam po štengama, mijenjam pozu na kauču , kada se mazim s pesom - joj svaki put sve teže
svima puno puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
zagrljaja, ručnonožnih figa
mamama po bolnicama koje to već jesu ili će biti uskoro zagrljaji i poljupci
a svim tužnicama samo mogu reći ne dajte se komadi
Linalena ti se ljepo opusti i oporavi za transfer! Držim fige za tulum u labu i da se sve ljepo oplode!:fige:
linalena, sretno!!!
Jutro svima, samo kratko da poželim sreću svima koji su u postupku. Da što prije dočekate velike bete.
Linalena sretnooooooooooooo.... :)
Jutro svima.. moram prijavit da napokon znam kako izgleda ovulacijska sluz, jos da mi se u petak potvrdi da je zaista O ja cu bit happy :) nisam ni pomisljala da cu uzimajuci estrofem sam imati ikakve simptome,znakove icega.. zacudjena sam skroz :lol: sad nek nam se jos poslozi neki fet-ic u 7 mj ufff
Drzim fige da bude O! Eggwhite je posljedica rasta estrogena kojeg dobivas estrofemom, meni isto tako bude kad ga uzimam. Sretno draga!
Linalena, cuvaj se! Sva pravila "ponasanja" nakon teze punkcije znas. Peseka pod noge i u polulezeci polozaj :-
M@tt pozdrav tebi i zeni! Nadam se vasem skorom startu!
Anka, kakvo je stanje kod tebe?
Linalena s za veliku betu ! Da li je imala problema sa začepljenošću od stimulacije?
mene boli trbuh za poludjeti kao da imam kamenje nisam bila vec 6 na wcu , pila sam i donat i biljne tabletice, šljive, dubila ma glavu i nista ne pomaze za probavu iima li koja kakvu ideju?
Zasto ja nis ne osjetim?? Meni sve normalno... :-( :lol:
Curama koje samnom cekaju betu puuno ~~~~~~~~~~~~~ i naravno ostalima u postupcima ~~~~~~~~~~~~~~~
vatra da te utješim nisam ni ja niš osjetila u dobitnom postupku, imala sam samo žgaravicu, osim toga sve je bilo kao da nisam trudna, a u prethodnim čekanjima bete sam imala i puno više simptoma (koji su bili valjda zbog PMS-a) tako da ja tim simptomima stvarno ne vjerujem, jedino čemu vjerujem su test ili beta drugo sve može biti lažno
od 5 js, 4 zrele, na svima ISCI (jako loš spermio), 4 oplođena od čega su 2 odlične, 1 manje a 1 loša - sutra ponovo zvati za transfer
frka me jako, jer imamo loš ishod oplodnje a još kada je malo stanica, ali biti će to super znam - samo da me sada još sve to toliko ne boli pa nemogu se nigdje maknut
hvala svima na pozitivi
Lanene sjemenke pomjesas s jogurtom
Vibram za Tebe
Bubekice - evo na podforumu za Petrovu sam pojasnila svoju dilemu: jučer na 6dc mi je endometrij bio <0,5!!!!!!!!!! Kad sam napomenula dok da mi je i prije na dan ovulacije endometrij bio oko 5mm - rekao je da ne brinem - da će sve biti u redu kada bude trebalo biti.
Mislila sam da će mi dati Estrofem kao što ga je Ljubilica dobila upravo zbog tankog endometrija - a on ništa. Inače, od 2dc koristim Puregon, a od jučer i Cetrotide. U petak ponovno idem na UZV - pa ćemo vidjeti za dalje.
Samo se bojim da se endometrij neće zdebljati dovoljno i da neće biti transfera. Ima li koja od vas iskustva?
Linalena ne brini..bit ce to super!! Saljem ~~~~~~~~~~ jer pozitive imam za izvoz
Mali Mimi sad si me utjesila..nek mi bude kao tebi.. :fige:
Anka nemam iskustva sa endo..ali mogu ~~~~~~~~~~~ da ipak bude sve super.
anka jesi sigurna da ne misle <0,5cm?
ma mora biti cm- kako bi uopće izmjerili endometrij od pol mm, pa to se ne bi ni vidjelo na UZV :zbunj:
lara39 :love2:
linalena ~~~~~~~~~~~~~~ da brzo prođe, samo laganini
svima ~~~~~~~~~~~~~1
Vjerojatno imate pravo!!!! Ja sam totalno bila u filmu da je to 0,5 mm. Pretpostavljam da imate pravo i da je riječ o 5mm jer dok nije bio zabrinut. Bezveze sam se uspaničarila.
Ako je to tako - onda je WOW!!! Jer 5mm mi je bio endometrij u prirodnom ciklusu na dan O. Vjerujem da je to onda učinak Puregona. Bravo Puregon!!! :-D
Hvala, cure!!!!
evo da javim novosti...
veceras štoperica a u petak punkcija...
u prirodnjaku sam, (za one koje neznaju)
pozzzzz svima....
linalena i marincezg sretno
Marincezg sretno
hvala puno curke..........
Stoperica primljena...u petak Aih :)
Svima kojima treba ~~~~~~~~
Cure nije me bilo neko vrijeme (mali odmor od svega nam je trebao)...
Svim novim T želim sretno do kraja, čekalicama bete veeelike bete, a tužnicama šaljem zagrljaje.
Mi ćemo po naše eskimiće idući ciklus (trebao bi početi krajem 6. ili početkom 7.)
DiDi446 SRETNO i neka bude uspješno.
Tikki SRETNO od srca ti želim da ti ovaj put uspije
Marincezg, DiDi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Tiki sretno ti draga od srca ti zelim
da ova put bude uspjesan.. :-*
Ajmo cure, kakvo je ovo zatisje? (ja budna od 4)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Za sve..
nudim jutarnju kavu :coffee:, nekako imam opet dojam da se taj stari forumski obicaj zaboravio.....................................
zato evo jedna virtualna rudna kave, caja, soka, ali i za one koje mogu, smiju i hoce, jedna jutarnja rakijca :piva:
za cure i decke, za one koji cekaju punkciju, transfer, betu, zele napraviti test ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
za tuznice :love2:,
za mame i trudnice, za 2 meni jako drage cure u Petrovoj :heart:
Kadauna hvala, hvala
i na kavici:coffee: i na rakijiiici:alexis:
Ja sjedim u vrtu, uživam uz kavu i moja 2 pesa. Muž ode 2 dana na put i ja ostajem sama, bez brige i pameti. Samo da se sada natjeram još oprati onaj zadnji prozor, srediti podove, popeglati hrpu veša, u grad po leće (da mogu natrndačiti sunčane cvike), presvući posteljinu (najgori kućanski posao za mene), na plac po nekaj fino da se mazim. A isto tako mogu i dalje tu sjediti, gledati ova 2 bedaka kak dahću na suncu i ganjaju ptice i čekati 10 i poziv labosu
E da, jo0š me uvijek poprilično boli trbuh, onak skroz dolje, kada malo brže hodam - u mom kvartu nemreš normalno prelaziti cestu, svima se nekud žuri. Taman koliko sam kila izgubila sada mi opet trbušina strši - joj jedva čekam da gladim nekaj drugo a ne plinove:facepalm:
didi, tikki, marince, vatrice, snupač, anko-ančice, bubi i svi ostali sretno sretno najsretnije
poseban pozdrav ekipi po bolnicama, nadam se da rade klime
Linalena lijepo uzivaj i cekaj..pa neces valjda te stvari raditi po ovoj vrucini... A jos si i sama doma.. :lol:
~~~~~~~~~~~~~~~
Jutro svima!
Nakon sto sam cijelu noc sanjala da sam na punkciji (pretpostavit cemo da je puknuo folikul, u snu su mi izvadili 14 oocita na zivo) dobro ce mi doci ranojutarnja rakijica, hvala Kadauna!
Linalena :kiss: Kakvo peglanje na +40?
Svima dobro jutro!!!
Bubek - popij i za mene jednu rakijicu kad ja ne smijem. 8-)
Linalena - uživaj! Di ćeš to raditi sve po ovoj vrućini! Digni noge i relax! :alexis:
Kadauna, kava baš fino paše, i to hladna! Vidim da je tvoja rakijica napravila svoje! Raspoloženje je na vrhuncu, baš kao i ove pasje vrućine. Jutros mi termometar u 07.45h pokazuje čak 29 °C!
Linalena, uživaj u miru i tišini!