:love:
Printable View
Nina držim fige, treba još malo dobrih vijesti :)
Ma bit će dobrih vijesti i od tebe i od mene, vidjet ćeš :love:
Ja sam se već pomirila i s biokemijskom. To je jedino što još nisam imala...
Nina nadam se da prijavljujes plus!
Test je negativan, nema druge crte, sjene, ništa. :(
Bolje da ga nisam radila jer sam opet živčana.
Vrci ruzicaste naocale i sutra ponovi betu. Ne se bedirati jer moze biti dobro. Sretno!
Nina sta kaze test?
Nina ma kako :( :( ne vjerujem... a sve je super zvučalo
10 dan mi je danas.
NinaDrv,žao mi je,baš sam se nekako nadala da će biti plus..:(
Sutra ću ići izvaditi krv.
A joooj. Niti ja ne vjerujem, uz toliko simptoma....
Uh kak su ja dočekat svoje vađenje bete. Simptoma nema više nikakvih, trbuh više nije napuhan, osjećam se "normalno kao i inače", jedino jajnici znaju piknut....vidjet ćemo....u subotu bi trebala dobit, a u ponedjeljak planiram vadit betu jer je tada 12 dnt, tako i doktor MPO rekao.
Čudno mi je što nema smeđarenja, to sam uvijek imala oko 9 dnt, a svi transferi su mi bili 2 ili 3 dan nakon punkcije.
Sise su mi i dalje napete, u noći sam se znojila, a pišalo mi se svakih pol sata prije nego sam otišla spavati.
Probudila sam se u pol 3, vrtila lijevo desno i oko pola 5 otišla pišnuti test.
Meni test nikad ne pokaže na prvi urin, ne znam zašto. Barem ne ovak rano
Ja jutros radila Geratherm, osjetljivost 10 jel. I pozitivan je, nije samo sjena. Vidi se crtica. Jučer na kinezu nije bilo ništa, navečer nevidljiva skoro sjena
Nina i Vrci, držim :fige: da se situacija razvije u dobrom smjeru :)
Napokon ja došla na nakon transfera :) danas je obavljen FET blastica i dobila sam umjesto duphastona utrogestan 3x2 vaginalno. E sad, nisam nikada koristila utriće (ovo mi je prvi transfer), a vidim da vi spominjete ležanje i slično nakon stavljanja. Upute nisu nešto precizne. Može savjet? Trebam ležati 45 min nakon stavljanja? hvala! :) Jeste ih počele stavljati isti dan nakon trasnfera ili drugi? pretpostavljam da ih stavim danas u ono vrijeme kada bi uzimala duphaston.
I još jedno pitanje, ali zadnje :mrgreen: vi koje imate i euthyrox - pretpostavljam da sad ne moram paziti i čekati pol sata nakon euthyroxa da stavim utriće? ili?
Sybila tako je drago da je sve dobro proslo! Sretno do kraja!!!
Sto se Utrogestana tice ja sam ga svaki put dobila 3×2 vaginalno nakon punkcije s tim da mi je receno da ga na dan transfera ujutro i nakon teansfera podlijepodne popijem, a nakon toga opet vaginalno. Sto se lezanja tice meni to nitko (ni doktor mi sestre) nije izricito naglasio, ali sam ja svejedno kada god bi bila u prilici prilegla pola ure.
Pozdrav svima!!
Nova sam ovdje, pa se unaprijed želim ispričati ako ću pitati nešto na što već postoji odgovor.
Jučer sam imala transfer jako kvalitetne (po riječima biologice) blastociste!
Ono što me zanima, dali moram ili ne osjećati nekakve simptome gnježdenja i slično?
Unaprijed hvala na odgovoru!! :cekam:
Meni je rekla dr da je dovoljno 15ak min ležati nakon utrića. Ja sam ga počela stavljati na dan punkcije, a stavljala sam ga odmah popodne i nakon transfera.
Nema veze Euthyrox s njima, ne moraš čekati :)
hvala :kiss:
izvodim akrobacije s lijekovima, da ništa nigdje ne djeluje jedno na drugo, pa mi dobro dođe da ne moram naštimavati lijekove bar ujutro :)
Ja trenutno pijem Euthyorx, Siofor, Folnu, antibiotik, probiotik i stavljam utriće :lol:
Sybila, meni nitko nije rekao za ležanje poslije utrogestana niti sam bila u mogućnosti (npr na poslu). Ali ako možeš, prilegni malo.
Vrci, držim palčeve za sutrašnju betu, da se lijepo dupla
NinaDrv, žao mi je zbog testa, nadam se da će te beta sutra iznenaditi, drži se
Nina, ak si pišala kineza kao i ja, možda laže. Meni je ovaj lot bio koma, a i frendici od koje sam dobila, imala skoro sjenu na betu 200. A danas mi Geratherm baš lijepa crtica
Vrci - poznato mi je :lol: koji probiotik piješ? ja sam na linexu (vučem ih još od ranijih antibiotika i zbog duphastona), ali sam skeptična jer u uputama piše da se (možda) ne bi trebali koristiti u trudnoći. Iako, jel, nisam još trudna, ne znam jel mi ok i da ih nastavim piti...s obzirom da mi baš pomažu :-/
hvala zenii :)
Piškila sam Clearblue compact, piše da se može raditi već od prvog dana očekivane m. Mislim da je ipak bilo prerano za test.
Clearblue je meni prosli puta na jutro bete koja bila 60 bio lagana sjena, skoro nevidljiv. Nitko ih ne voli.
Meni super gravignost ultra i ovaj geratherm,crvene crtice
Sybila, ovaj put sam uzela biorellu,ono pakiranje od 10tableta. Inace sam na linexu,sad sam malo promijenila. Kak imam 10 dana antibiotika ovo mi taman (s probioticima sam krenula kasnije)
Nina i Vrci, drzim fige za super bete!
Sybila, ja sam utrice stavila i prije feta i na postupku bi mi stavio doktor i onda bi ja navecer..
I pijem eutyrox i mislim da ne treba cekati za utrice..ali svejedno radim tako da cim se dignem popijem eutyrox, dok spremim malog za skolu i dodem k sebi prode 30-45min i onda pijem estrofem, pikam se fragminom i stavim utrice i odlezim malo..
Osjecam obavezu prema svom omiljenom forumu... pa stoga javljam da sam danas imala transfer DVA lijepa cetverostanicna zametka!!! Osjecam se cudno, toliko sam to cekala i konacno docekala da sad ne razumijem zasto ne skacem od srece do plafona?! Valjda trebam prespavati...
Lezim cijeli dan jer me jajnici rasturaju i vise ne znam na koju stranu kauca bi se okrenula. Eto!
Vrci jel danas ponavljas betu?
Da, idem za sat-dva. Više mi svejedno, samo da ovo mučenje završi - nek il padne kako spada il naraste pošteno
Vrci :love2:
drz se!
Evo čekam nalaz. Ovo mi je puno gore od čekanja punkcije i transfera i svih lijekova. Užas... A još ako se odulji, za poludit
Beta pala, sad je 11. To je to, idući pokušaj u siječnju
Znaci bila je biokemijska, kvragu koliko muke,draga sve znas odtuguj i iza ng u nove pobjede, skupa cemo mi u dobitni postupak i opet se pratit!grlim jako!
Iskreno nisam mislila da će me toliko pogoditi. Ali i biokemijska iz onih embrija meni je ravna čudu
Vrci, baš mi je žao :ghug:
Sreno od :heart: u siječnju.