Ivana s endomondo zna bolje nego ti :-)
Ginger, bitno da ste vi dobro. Lako za auto.
Printable View
Ivana s endomondo zna bolje nego ti :-)
Ginger, bitno da ste vi dobro. Lako za auto.
Spajka idem u Osijek u subotu. Trebaš sta?
Ivana onda je bice ovako kako j-la kaze :mrgreen: :lool:
A bit ce tamo netko. Upisa radi.
Ja sam danas lose jela, prelose. Necu ni priznati sto. Mislim da mi je 27.dc :lool:
A i jadna sam neka pa sve skupa... Tjesim se da smo slavili koncert u osnovnoj glazbenoj :lool:
Ali od 1. dc okrecem novu stranicu u zivotu. Zbilja.
Cure, jako sam iscrpljena, dosta mi je kuhanja i skole. Zelim si sluzbeni put :lool:
Anci, burek? Veceras 11.02 km, pejs 5.55.Bilo je lijepo vrijeme za trcanje.
Anci :love: ima i takvih dana, sutra je novi dan :love: :kiss:
I ja jedva cekam da skola zavrsi, imam previse i svojih obaveza :lool:
Prijavak: cardio #35, krepala sam! 20 min iza treninga sam jos bila crvena u licu!! A otusirala sam se :lool:
Poslin toga sam otisla na cepave s mm-m :zauvijekdebela:
Diana, super pace, bravo!
Nisam trcala od PM :/
ajme koliko ste natipkale, baš ste me nasmijale pošteno al sad više ne znam šta sam sve htjela napisati i kome.:lol:
Ivana s ja bih ipak postupno dizala 10-12-14-16km ne kužim tu logiku od endomonda zato ja imam trenera.
Dijana odlična dužina i pejs, bravo!
ja nisam danas otišla na trening jer sam imala goste ( a i Wings je bio prije par dana) , sve se razvuklo al sma malo vježbala doma, sutra definitivno idem na trčanje.
Anči ideš sa mnom u nedjelju? Meni je pak malo prekratak razmak između zadnjeg i ovog puta, i još imam Legionar Challenge u subotu, u ned godišnjica braka i put popodne/predveče. Tješim se da ću se tamo ipak uspjet odmorit, a za to se treba malo i prethodno žrtvovat :mrgreen:
Anci, ja sam zadorucak pojela dvije snize kruha sa putrom i pekmezom a za gablec dvije snite kruha sa namaznim sirom.kad sam dosla doma jela sam kruh, spek i salatu. A pisala sam kako ne jedem inace kruh. Katastrofa.al takav ispao dan. No, dobro, sutra je novi dan.
Prijavak:
1. 5 rundi x10rep- cucanj, bugarski, pistol do stolice,plie.
2.hiit-neki fat burning sa blendera -10min
3. Quick 10min core workout-isto sa blendera.
Aman taman.
Laku noc cure
tigrić lijepo si to nakrcaš svega pomalo, super.
ja sam veceras trcala
uspjele smo prije kise
i za razliku od prethodna dva puta, vratio mi se stari osjecaj uzivanja
cak sam upala u neku pricu, zapuhala se sva (jer gubim dah dok pricam) ali sam uz to zaboravila da trcim pa smo malo produzile rutu
4.5 km smo trcale, 500 m hodale
znam da je to za vas malo, meni je uf :)
kako zadnjih dana pokusavam (i uspijevam) ranije u krevet, sad vec zijevam
danas mi je sinu bio deseti rodjendan :heart: a sutra je curki testiranje za skolu pa idemo ujutro
i osim par vocnih bombona koje sam ukrala od rodjendanskih slatkisa :hrkljus: ostalo je bilo odlicno
rucala sam na poslu, salatu s tunom i tonom povrca :mljac:
summer, bravo bravo za kilometre, meni to nije ni približno malo!
malena beba, pričaš o ovom body crush 35, sa pistolima i everest climberima? ja nikako da se natjeram da ga napravim :lool: sinoć nisam opet ništa, sad sam sama i gledam šta bih, ali defintiivno nešto lakše i kraće. ovaj tjedan će bit prilično švercanje s vježbanjem, stigla menstruacija jučer, na poslu gužva, privatno isto.. idem radit sklekove i swing da se oraspoložim :)
bravo summer, ma kakvi malo!
kod emne jutros jedan brzinski treningić s girjom prije posla
2 runde
20 swing
20 figure 8 squat
10 c&p svakom rukom
20 Russian twist
Bravo summer, nije to uopce malo!
Sretan rodjendan velikom frajeru <3 i sretno danas na testiranju!
Tang da, taj! Pistolse sam radila do stolice.
Osjecam trbusne jutros :mrgreen:
Flopi :klap: sve sta se napravi prije posla mi je wow!
Summer sretan rođendan dječaku :-*! Maloj danas sretno na testiranju!
Anci, svi imamo takve dane :-*!
Cure koje idete na taj Legionar Challenge, jedva čekam da vidim fotke! Mogu zamislit koji će to dobar provod biti.
MB ne brini se za trčanje, tek je 11 dana prošlo od PM :lool:!
Sinoć sam odradila MMX. Puno su me prekidali, maloj bilo fora kako mlatim rukama i nogama, pa je mm zvala da vidi, pa kao da je odbranim od njega. I onda sam skakala pola s Tonyem a pola na mm :lool:.
Poslije toga sam zaspala ko klada, mm mi jutros kaže da sam hrkala :lool:.
hvala cure. Rekoh, ko zna kad će opet biti ovako hladno, pa da otrčim malo duže.
summer, sretan rođendan dečku! (i ti imaš bikića vidim).
tigrić, lajkam tvoje treninge!
lili, šta je to u ned? Trči se nešto?
Summet sretan rodjendan djecaku!
Sretno na testiranju :-)
Super za trcanje, nije to uopce malo.
Legionar challenge? Ja sam pala s marsa, nemam pojma sto je to ali i ja se nadam kojoj fotki.
Osbrojavam dane do seminara, veselim se sto cu napokon uzivo vidjeti kako da se ponasam prema girji :-D
Tang, bit ce banane dobre i kasnije, sve si mislim da bih i ja zaboravila da ih stavim u zamrzivac.
Mb pa moras unijeti proteine nakon vjezbanja, sta ne?
Flopi odlican trening prije posla, ja se i dalje divim kako imas snage ujutro uopce primiti girju u ruke. Svaka cast!
Lili zavidim ti na putu!
Tigric, tvoj trening mi zvuci odlicno! Svidja mi se kako si uvijek uspijes nesto sama sloziti, a da bude dobro. Mislim da ja to ne bih znala.
Dijana, vauuuu za kilometre!
Anci, u ove dane ciklusa ti je sve oprosteno!
tigrić, za moje pojmove to su tri treninga :lool: tako da svaka čast!
summer, sretan rođendan velikom momku :mrgreen:
prijavak sinoć malo pilatesa, drugo ne stižem
Summer sretan rođendan velikom dečku. Ja isto imam jedan svibanjski pupoljak.
Btw skor km je moj nedosanjani san, kako sam imala nezgodu, a i vrijeme je katastrofa trčanjeje na pauzi.
Probam dnevno kombinirati nešto sa fitness blendera plus power yoga.
Samo da vas pozdravim:)
Sutra je the dan. Kihnuo nam je bojler jutros:) m mi kasni sada vec 4 dana :neznam:
Sve je naopako ali sam barem dvije kile laksa nego prije 5 dana hahaha
Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
kris :love: da se nadamo da kasni od stresa ili :mrgreen:
jedva cekamo slike!!
Toplo se nadam da je od stresa.
Kuma mi je jucer pokazala neku foru sa prstenom na lancicu kaj vrtis. Kao pogada koliko ces djece imati i kojeg ce biti spola. Vrtio se tocno 4 puta. Decko, cura, cura, decko. Prva 3 je pogodio a za 4 se ipak nadam da ce malo sacekati. Ali da mi je ubacila nervozu, jest :mrgreen:
U zadnjih 8 mjeseci, najduzi ciklus imam sada.
i meni su gatali davno, davno, po tome bi tribala imat jos jednu curicu... cak se i javila zelja za jos jednim ali mislim da ce razum ipak prevladat
da, da, poslije maze :mrgreen:
ma kazem ti, cak sam se uvatila ove zime kako razmisljam o tome... ali...ali... puno je nepoznanica. o tome cemo na kavi :kiss:
Meni je veci problem neimanje bojlera dan prije svadbe :mrgreen:
Sigurna sam da ce ona doci, malo je zaboravila put.
Malena beba ja mislim da ćeš ti imati još jedno dijete :-) znaš kako sam bila vidovita skuliranoj oko datuma poroda. :mrgreen:
pitale ste curke za Legionara, to je TRČANJE PO PRINCIPU VOJNOG POLIGONA SA PREPREKAMA I ZADACIMA NA STAZI, više savladavanja prepreka nego trčanja.
Više info tu: http://legionar.hr/dogadaj-challenge-zagreb-14-05-2016/.
Nemam pojma kako ćemo mi sve to savladat, 1. put u životu idem na tako nešto, al znam ćemo se dobro zabavit :-)
Kris sretno i zabavite se!
Fotkice molim obavezno na fejs, nego jesi rješila onaj issue s gaćicama? :-)
Lili hoćete biti blatnjave :lool:!
Kris, draga, želim ti najdivniji dan, zabavi se i uživaj! :kiss:
Slikice molim te na wa, naravno, kad stigneš.
A može i neka kava pa ću ih pogledati :-)
Lili, pa ovo je skroz fora! Zabavi se!
Da se nadovežem na ono što je j-la neki dan napisala...svaka čast Shaunu ali meni je Zuzka ova dva dana u 5 minuta rasturila guzicu, ovaj, pardon, gluteuse. :lol:
On se u beti fokusira na core i to je super, ali meni fali malo ovakvih vježbi.
Danas dynamic core, abs izazov i 5 min butt wo zuzka #2. Satralo me.
Lili, ovo izgleda SUPER! Sljedeće godine, daj Bože zdravlja i kondicije, idem sigurno!
Idete ti i Anci?
Super, super. Ali tenisice, ne možeš baš u svakima trčat, a to će fakat bit močvara?
Super ste curke! Bit će vam genijalno! Zabaviti ćete se sigurno a ja vjerujem da će i rezultati biti dobri.