Rahela i meni je bas krivo :kiss:
Tek se popodne razvedrilo :/
Bas je bezveze vrime bilo!
Printable View
Rahela i meni je bas krivo :kiss:
Tek se popodne razvedrilo :/
Bas je bezveze vrime bilo!
Prijavljujem Hot Maxmusa :mrgreen:
A naziva mu :lool:
One leg squat – left leg
One leg squat – right leg
Split leg lifts & dips
i plus 4 minute vijače
Naravno da sam sve modificirala. Split leg lifts je bio samo podizanje nogu u koljenima prema prsima, pravljenje špage u zraku mi je SF. Vremenski jest malo kraći, ali kako sam obećala šetnju, taman mi se uklopio.
Ok zhang nagovorila si me, pokusat cu to stisnit u sto krace, bavila sam se mislju i da danas odradim, ali zakljucak je da ipak nema sanse, osjecam se ko da je netko na mene bacio dvije zgrade
Dobro cu se odmorit pa od sutra do kraja
Al nisam vidila da je itko prijavio promjene, samo ste utiho zavrsile! Di je wow muz me ne prestaje hvatat za dupe? :lool:
Tang :lool: na efekat
Ahahahahahaha tang, evo ja cu ti reci da me uhvatio za dupe :lol:
Sta je to za dupe?
Pa tang dupe je nestalo. Muzevi nose longete jer su nabasali na kamenje a ne na meke kusincice :lool:
Marta neki izazov od kojeg danima proklinjes hodanje. Wc niko ne spominje valjda nisu ni jele ni pile pd straha sjedanja na isti.
Link je navodno na temi s linkovima. Ja kao hedonist se nisam podvrgla toj torturi i muz me moze taknuti za kusin.
cudo, marta, cudo :aparatic:
http://www.lovingfit.com/exercises-w...egs-challenge/
spajka, longete :lol:
spajka :lol:
zaboravila si spomenuti da se pisa samo pod tusem :lool:
sve se obavlja stojecki. a ako slucajno sjednes ne dizes se do sutra :D
prijavak dionice 10x200 na 4.45-5.00
a prije toga tati dan 1. jer sam prosli tjedan zapela na 4.danu pa idem iznova. taman da u nedjelju prosecem dupe :mrgreen:
Magriz će imati najguzu :mrgreen:
obzirom je iz profila bas i nema, daj sta das :D
Kjb krasna staza zavidim!
A jeste se raspisale o izazovu.
ja cu ko flopica ipak radit s pauzama jer mi ne ide uz trcanje.hebi ga ne mogu (ne zelim) propustit trcanje cijeli tjedan jer imam upaljene kvadre i gluteuse.a s takvom upalom nema sansone radit brze dionce ili brdovite utrke ko sta me sad spopalo.
jos me zateze zadnja loza od utrke u sub.
danas prijavak: 45 min na 5:10, 8.7km trener je rekao da je bilo 26C a ja namjerno malo ubrzala da se celicim na vrucinama zbog Hahlica.navodno nema
hlada a ja ocekivala sumu i drvece.
danas malo sklekova u uredu.
Bravo za sve vrijedne :klap:
upravo sam zavrsila piyo sweat
vjeran je imenu, 40 min yoge, pilatesa, sklekova i cucnjeva
ovo je prvi nakon kojeg se bas i osjecam da sam vjezbala, i super je osjecaj :rock:
na poslu mi je ludnica i treba mi praznjenje
bravo za sve, ja jedva cekam probati taj tatin izazov, al jos cu si dati malo vremena....
napravila sam i prve marince nakon operacije!
nadam se da je preostali jajnik ostao na mjestu :lol:
Summer, bravo za trening i marince! Za cas si se ti vratila!
Opak vam je taj izazov! :lol: na Tang i Spajku
J-la bravo za trening.
Kjb, ruta zvuci super :) ja sam odustala od jos jednog tjedna resta i nastavila s trcanjem po novom Endomondo planu. Za prvi dan mi je stavio samo 2 km, al to mu je neka mavlakusa za uhodavanje, od kraja tjedna vec duzine od 8 km.
I izludila me totalno ta 2 km! Kako sam smrsavila kad sam zbog maloga bila na anti-alergijskoj dijeti, tako su mi cijelim putem ispadale tajice u kojima inace normalno trcim. A mudante su mi se, za ne falit, zavlacile di se vec zavucu... pa sam cijelim putem jednom rukom navlacila, a drugom poskrivecki izvlacila... grrr... kako se isto ne bi ponavljalo, doma sam odma navalila na palacinke s puuumo lino lade da vratim izgubljene kile! A bolje bi bilo da sam otisla nove tajice kupit.
jutro! u obranu izazova, moja guzica je sinoć baš bila na opipavanju i moram reći da je rezultat izazova fakat uspješan. čvrsta je nema šta! tako da cure,isplati se!
inače,ja sam baš zadovoljna napretkom svog dupenceta, od tipa bez neke guzice sad imam pristojnu pozadinu na koju sam baš ponosna!
dok recimo sa nogama baš nisam zadovoljna..ali mislim da tu više genetika ima utjecaj...imam malo stupaste noge, zapravo imam debele gležnjeve pa se onako spoje sa listovima pa nisu baš elegantne. ali mislim da je to jednostvano nešto sa čime se moram manje više pomiriti..
e a sad kad samo kod toga, pitanje za zhang i ostale iskusne vježbačice..kako na moje mišiće nogu djeluju vježbe tipa, kako bi ih ja nazvala-"cardio sa opterećenjem". npr.sinoćnji trening je uključivao puno jumping jacksa sa mini bandom, high kneesa sa onim utezima oko gležnjeva...i sl???
pardoniram,ali tatini izazovi zasluzuju da im se posveti ekstra pažnje! :mrgreen:
zapravo, neznam koliko ima to smisla uopće u oblikovanju nogu? negdje sam čitala da nije dobro skakati sa onim utezima oko gležnjeva jer kao opterećuju stopalo nepotrebno. valjda ne doskočiš jednako kao bez njih. a onda nailazim na neke treninge sa njima.
Mazohistička ja je odmah otišla pogledati izazov. Na poslu sam pa se stignem još predomisliti do popodne.
Prijavak mazohističkog trčanja na 25 stupnjeva i u prašini Savskog nasipa (ništa romantično i lijepo u tome) , 45 minuta, temo 5:45.
Za Ivanu s trening za sutra: 8x200, tempo 4:10. Zagrijavanje 12 minute, rastrčavanje 6 minuta
tang, magriz, spajka :lool: bas ste me nasmijale!!
morat cu i ja jednom taj izazov napravit. srecom, ima me svugdi pa imam i pozadine :lool:
jadranka i kjb bravo za trcanje!
summer opako se vracas, bravo!
sinoc 5 km, krepala sam, krepala!! ocajno sparno u 21h :drama:
jadranka kjb i MB bravo za trčanje! :klap:
tigrić odlično za čvrstu guzu! to se traži.
zhang :lool:
Summer pa ti si strašna, opet se vraćaš na svoje turbo treninge, zvjerka :klap:
kjb pripazi kako tempiraš izazov uz trčanje, posebno zbog dionica, ja sam zbog te kombinacije prošli tjedan morala restati par dana. Baš me to neugodno iznenadilo al sam sama kriva jer se nisam rastezala poslije. Možda ga je nabolje krenuti od čet ako se uzme u obzir naš program treninga.
Svaka čast svima !!!
i htjedoh uopće saznati koja je razlika u od običnog cardia i onog sa dodacima.
tigric moram priznat da neman pojma ali ja bi se prije odlucila za vjezbe snage nego za cardio s utezima... pogotovo tim oko noge. ja bi najprije pala u takvoj kombinaciji :lool:
voljela bih da ti znam odgovorit tigrić :kiss:
MB ludo :lool:
Držat ću se ja orbitreka. J**o te izazove. Da pistolsi. Neću.
Na orbitreku mi dobro ide, šta bi mijenjala. Ispunjavam ono što sam si zadala bez većih problema. Mišiće ću nagodinu. Eto ciljeva, skroz realno.
matra, skupa cemo nagodinu ganjati misice ;-)
nego, sta si ti napravila da si se tako udesila? :ja_baba:
iako, ja sam orbitrek prodala pa cu prema prijedlogu zhang i eryngium
jutros odrađen donji dio, a sinoć malo gledala taj vaš izazov pa nisam odoljela. Bit će pišanje pod tušem :). Srećom u petak tek ponovo noge.
Summer koliko ti je prošlo od operacije?
Imala prometnu pa slomila rucni zglob. Onda su mi ugradili metalnu plocicu koja mi onemogucava da u potpunosti razgibam zglob. Dakle cekam jesen da mi plocicu izvade, pa onda opet rehabilitacija... A dotle ne mogu napraviti niti jednu vjezbu koja zahtjeva oslanjanje na dlanove. A ni snagu u ruci jos nisam vratila.
o joj, koma, bas mi je zao :-(
marta uzas :/ :love: nadam se da ce sve bit dobro s rukom
marta jako mi je žao, bit će to dobro, mora biti :kiss:
Nera,
imam novosti koje će te veseliti: vidimo se u Karlovcu :-) trčat ću štafetu, ipak će to opet biti vrlo aktivan lipanjski vikend :mrgreen:
sutra ce bit devet tjedana tocno
ma pazim ja jos, ovo su bili neki njezni marinci :aparatic:
tijelo se ne buni, ali ne bih se zeljela zaletjeti pa napraviti neki problem
super mi je prijedlog od zhang za piyo, vise da si vratim elasticnost i snagu, a chalene, kakva vec je, uvijek ubaci malo zacina