-
Cure, zna li koja kako se u Ri provode prirodnjaci kod cura s PCOS-om koje nemaju ovulaciju? Ja bez Klomifena ne ovuliram nikako, a čitam da u drugim klinikama prirodnjaci moraju biti bez ikakve stimulacije pa me zanima kakvo je stanje kod nas. Jer ako je i tu tako, ja onda nemam šanse iskoristiti ona 2 prirodna postupka na koje imam pravo :(
-
dino ne znam kako je to kod nas, meni jos nisu trebali, ali sam pricala s jejjom o tome na kavi, ona ne ovulira ni sa klomicima, tako je ona osudjena na ta 4 stimulirana, pre strasno kakav zakon imamo... vjerujem da ce ti se javiti cure s iskustvom da ja kazem da ti vise ni jedan postupak nece trebati jer si vec trudna jos samo da beta potvrdi.. :-*
-
Dino84 ja mislim da ipak daju klomifen ja znam da ako meni bude trebao prirodnjak bez klomifena nema šanse
-
cure!!! imamo 16js i čekamo četvrtak!!!!
-
suzy.s prava si koka!! svaka čast na toliko jaja :naklon:
sada su nam mrvice zajedno i labu i imaju tulum....moja jedna i brdo tvojih :-D
-
suzy, mravak :-D za veseli tulum u labu!!!!!
dino ja nisam dobivala ništa, ali kod mene su redovne ovulacije...ali mislim da su neke dobivale klomifene...nadam se da će ti se javiti netko s takvim iskustvom...a šta vatra kaže, sretno s betom, pa da ti niti ne treba ivf u prirodnom ciklusu!! :-)
pozdravi svima!!!
-
Suzy 16 js? Uuuuu stvarno si prava koka.tebi i mravak ~~~~~~~~~~~ za super plodan tulum!!!
Kameleon tebi pusica
-
Opa suzy,pa ti rasturaš...a u kombinaciji sa mravak bit ce to pravi tulum....fige drzim cure
-
Dino sigurno daju klomifene jer ih je i meni dr.spominjao jer neman redovite o. Ali ti si alo preubrzala draga,pa beta tek ceka a ti si vec u drugom postupku....ma za usi te treba povuc
-
Cure, hvala vam na odgovorima :) Ma ja to samo informativno pitam, naravno da sam ja trudna i novi postupak će mi trebati jedino za bracu ili seku :)
suzy, vau, 16 js, stvarno svaka čast... tebi i mravak držim :fige: za nezaboravan tulum!
-
suzy bravo za 16 komada , dino iako ti nece trebati, ali ako sam ja dobro shvatila kad sam mislila da ce mi propast 1 pokusaj jer nisam odreagirala nista na klomice samo klomice se moze provuc u blagostimulirani -prirodni... ne znam koliko je pametno javno sad o tome..ali vjerujem da bi se nesto dalo rijesiti da se provuce kao prirodni ako su samo klomici u igri.. pa makar kupila sama klomice pa nek pisu prirodni...
-
Dino,držim fige za betu !!
Suzy,bravo! sigurno je veselo u labu !!:-D
Jejja,a vidim krećeš u 5mj. :-) ma brzo će to doći.
Kameleon,sretno na sekun. !!
Kod mene ništa,nije bilo transfera jer se mrva stala razvijati 5 dan. tako da uskoro opet na još jedan prirodnjak ali u svemu tome je pozitivno je nalaz mm-normo!!! :-o Evo u 12 mj. bio teška olig. a sad normo! pa ti budi pametan :-) sretno cure!
-
kiki30 zao mi je za mrvu, ali poskocit cu za spermio pa nek ostane takav i za iduci postupak :-D
-
Cure, nažalost, možda će mi ipak trebati koji prirodnjak. Danas 15dnt beta 0. Ovaj put me baš jako pogodilo :cry:
-
dino84 baš mi je žao!! Odmori se malo od postupaka...i onda u nove pobjede...biti će jednog dana i beta pozitivna!!! :taps:
-
Kiki super za sram, i ja bi takav scenarij, a za js sta je odustala, mi je bas zao..ali bit ce..saljem hug
Kao i dinu i na ovoj temi veeeliki hug..
-
-
kiki i dino baš mi je žao:-(
kiki jeste šta koristili za spermiogram?
-
KIKI I DINO :love2::love2::love2:baš mi je ža
-
dino,žao mi je.. :-(
Mali Mimi,nismo ništa koristili,prije smo dosta toga probali pa niš..jedina razlika je ča je mm cijeli 2mj.bio na g.o , znači doma bez stresa na poslu,e sad da li je to možda utjecalo neznam..jer lani smo isto bili u postupku u 4 mj.kad je bio na g.o. i onda je nalaz bio bolji,tj. blaga astheo. kaže mi mm kako bi možda trebao i on bit na b.o prije postupka kad tako posao djeluje na njega hehe-:lol: ma možeš mislit!
-
aaaaaaa kiki, dino :love2:
odtugujte i onda hrabro dalje... :kiss:
suzy i mravak :fige: za transfere!!!
-
dino žao mi je ...
kikima nisam ni kužila da si bila u "postupku", ili mi je promaklo ili si to šutke odradila , šaljem zagrljaj i želim ti uspješan prirodnjak...pusa
-
Drage moje...transfera nema :-(
-
Mravak,joj,žao mi je... :-(
Butterfly,ma ja ti to onako malo po skrivećki ali su me "otkrili" hehe :-)
-
mravak, šta je bilo? Koji dan?
-
Danas je 3. dan i danas se embrij prestao razvijati
Suzy :fige:
-
mravak zao mi je :-( sta je ovo, nikako neke predobre vjesti da ulete i pokrenu lavinu dobitaka.. ajde nek ostali transferi prodju kako treba :fige:
-
evo mene!!! danas imamo 9 oplođenih JS I ČEKAMO SUBOTU!!!! NADAM SE DA ČE PREŽIVJETI I DA ČE BITI TRANSFER!
-
suzy.s. bravooooo!! :fige:
-
a baš mi žao mravak :love2:
suzy :-D to su super vijesti!!! :fige:
butterfly kada ti ideš u akciju??
pozdravi svima!!
-
mravak...bas mi je zao... a bit ce... samo hrabro! :love2:
Suzy.s :rock: stvarno ovaj put moora biti dobitan... drzim :fige:
ostalim ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da se pokrene lavina dobrih vijesti i uspjesnih postupaka
-
mravak žao mi je
sad držimo fige suzy.s, ali bit će draga od 9 komada mora biti lijepih blastica
-
Drage moje, sretan Vam Dan žena i želim Vam od srca da iduće godine/i krajem ove dobijete još jednu ženicu ili dečkića koji će vam u budućnosti nositi buketić (a može i oboje) !
Puse :*
-
Sretan dan zena drage moje :heart:
suzy.s nek prezive do subote, nek bude i za smrzlice i da ti lijepo vrate mrvicu/mrvice koje ce ostati duugo s tobom :fige:
-
Kameleon, mene sad cekaju konzultacije pa se nadam da ce me stavit u prirodni i to odmah sa slijedecim ciklisom...nadam se da ne trzim previse ali ja cu doc tamo sa mojom idejom;-)
-
Mislim da nećeš imati problema za to! Sretno!
-
-
-
Cure!!! Imam blasticu na sigurnom i još par komada na čuvanju za sljedeće pute!!! Ako bude trebalo...... Sada puno odmora i čekam betu 25,03,:-)
-