obavezno zatraži svaku stavku....nije to mali iznos...
Printable View
obavezno zatraži svaku stavku....nije to mali iznos...
daani, treba provjerit jos da li je to cijena za jedan ili dva embrija. u fet-u nema nikakve stimulacije, osim lijekova za tebe koji idu na recept
Hvala ,mare,,,,vidim u Mirne je 1 embrio transfer,,,onda je sigurno i u pronatala,,ali poslala sam mail da još provjerim,,,,,
a stvarno je ažurna Ksenija,,,mare ,,,javila mi je da je to za 2 embrija...
onda su i u pfc-u dva, vidjela sam da reprofit nudi i jedan, a cijena je vec ako su dva
može biti da i je,,,kako mi je sve ovo novo tako i još sve ne razumijem dobro,,,,
daani, možda da tražiš od obe klinike da ti specificiraju cijenu, jer mi se razlika između PFC-a i Pronatala čini velika. A kada imaš specifikaciju, onda možeš bolje i usporediti.
Hvala vam!Nije meni nista toliko hitno,samo nisam znala da se sele,a bila sam zabrinuta,mislila sam da nije nesto u redu.Vidim da su Daani13 odgovorili,meni jos nista,ali bicu strpljiva i cekacu.Svi na forumu ste super,uvek od vas dobijem odgovor.
Jos me zanima,kada oni zakazu postupak,mora li se odmah ici,ili se mozemo dogovoriti kad i nama odgovara?
Lana77, oni termin postupka zakazuju u dogovoru s vama. Znat ćeš sigurno bar mjesec-dva prije kada želiš na postupak i tako se dogovoriš s njima. Oni su ti jako fleksibilni, ne brigaj :-)
bmaric, navijam i cekam-nestrpljivo!
Draga Daani, u procesu su selidbe do 25.02. pa je potrebno malo strpljenja! ;))
mare, hvala!!! M jos nije stigla, nada jos postoji.
Bmaric,hvala puno,a ja ti drzim fige,da bude sve ok.:-)
bmaric držim ti fige,,,,,,,,, ja sam jučer poslala zahtjev na hzzo,,,,,,sad ću čekati,,,,
Evo, jutros ponavljala test (17. dni) i opet negativan. Znači to je to. U petak još idem vaditi betu, tako da nalaz mogu priložiti uz novi zahtjev. Idemo dalje, Prag nas čeka :-).
pitanjce - za jednu neforumašicu koja se sprema u Prag...
Jel ima neko prijedlog kako jeftino telefonirati za HR iz Praga? Mi smo se uglavnom služili sms-om i mailom, pa ja nemam preporuke... Ovi putnici imaju mamu koja se ne koristi novim i modernim tehnologijama, pa da joj se mogu javljati da ne bi bilo panike... :-)
Isto, još jedno pitanjce - cure, kaj ono koristite za "debljanje" endometrija (naravno, osim propisane terapije :-)).
Tnx!
Patuljchica, mi smo zvali preko skype-a. Uplatili smo si 10,00 eura na skype-konto i tako zvali fiksne brojeve i mobitele u HR. Meni je npr. za 5,5 min. razgovora odbilo ca. 0,70 eura, znači nekih 5,00 - 6,00 kn. Svaki dan smo zvali doma, a možda smo sve ukupno potrošili 3,00 - 4,00 eura.
mi smo bili 3 mjeseca u Pragu i isto imamo starce operirane od tehnike :)
kako nismo imali smartphonove 2010. uzeli smo kartice za međunarodno telefoniranje i njima zvali sa telefonskih govornica po cijelom gradu (jedna bila i blizu stana)...tih kartica ima po cijelom Pragu za kupiti samo nek izračuna cijenu poziva...
nas je poziv na fiksni u HR došao 0,46 kn/min...
hvala na brzim odogovorima! proslijediti ću ih! Makar, čini mi se da je skype isto uzaludni prijedlog :-). Kartice će biti najbolja varijanta mislim...
Sretno svim putnicima za Prag!
Ja sam jela cveklu...ananas...brazilske orahe(4-5/na dan)...aspirin 100(1 dnevno)...puno voca...tecnosti...i naravno kretanja...Dok nisam krenula u postupak vezbala sam....od kada sam krenula samo setnje ali bas duge...prosparatala sam Prag uzduz i poprijeko bas puno...
Sto se tice telefoniranja mislim da to nije nesto extra skupo....zavisi koliko ostaju...ja sam vjerovatno potrosila oko 10 e za 15 dana...gotovo svaki dan smo se culi...na kratko ali svaki dan...sa malenom a sa muzicem najvise email-om...
Bmaric zelim ti svu srecu ma kako god bilo.....
Kojeg datuma sjeda povrat za prijevoz?
Pusa pipi i valiana, prvoj ~~~~~~~da se posteljica lijepo podigne do idućeg uvz-a, a Valiani za praško uspješno proljeće!
Stiglo je prije dva tjedna ali nista ne pise kad sjeda. Danas nisam dobila nista.
Valjda bude ovaj tjedan onda. Hvala!
i meni je stiglo rjesenje, ali ja se nadam tek sljedeci mjesec, obzirom da su mi rekli da vjerojatno nece biti u veljači
Nisam u toku da si bila gore;-)
Kad ce test?
bio je to jos jedan inkognito i neuspjesan postupak o kojem ne zelim razgovarati ni slusati tjesenje niti uopce razmisljati o istom
na sve drugo odgovaram
Oprosti kaj sam pitala. Nisam nis lose misla.Znam da ti ne volis tjesenja i tak to! Pozdrav!
ma sve pet
sama sam se izlajala
trenutno sam u cudnoj fazi, nisam jos ni doktoru u rh javila da nije uspjelo, a proslo je vec skoro mjesec dana
nisam ni novi zahtjev predala
zapravo mi se vise ni ne ide....
Ma kaj ti se ne ide .... samo se sjeti proljeća u Pragu ... držim fige :-*!!
pipi 73
htjela bih te pitat sta si bila u Pragu 2 tjedna za FET ili sam nesto pobrkala?
zelim ti ugodne trudnicke dane:love2:.
Nisi draga...ja sam u Pragu obavila folikulometriju...tako mi bilo i jeftinije i jednostavnije...i ciklus mi se bio produzio za 2-3 dana a i poslije postupka ja sam ostala jos 2 noci ili 3 dana tamo...tako kada se sve sabere 15 dana...14 noci...Hvala ti...i ja tebi zelim sve najbolje aBda....sretno
Kismet...ti si jedno veliko srece...na moju posteljicu i ja cesto zaboravim..hvala od srca sto mislis...Inace sam danas punih 22 nedelje...Malo se bolje i osjecam...pijem neku konjsku dozu gvozdja pa valjda daje rezultate...Bice bolje...4 marta imam zakazano kod babice pa cu da vidim kakvo je stanje....Jos uvjek ne radim ali po kuci stignem sve obaviti ...plus malena..odvedi- dovedi u vrtic...jeste da se jos uvjek vucem ali ne zalim se....osjecam da ide na bolje...
Valiana srecno...mogu da zamislim kako je Prag lijep u proljece...
Svaka čast daani13, zaista si brza !
Ja cesto pomislim na Miny....nadam se da je dobro...
patuljcica:love2: tebi i tvojoj ljepotici
Da spremam se za Prag po moje smrzlice imamo 3 :zaljubljen:
Posto sam ja u totalnoj menopauzi moram uzimat hormone da se se sve opet pokrene
bojim se da nije opet koji polip narastao ako je sve ok onda april- maj bi na put.
da sam malo mlada jos bi malo sacekala jer moj decko je zahtjevan hoce puno paznje a opet bi sto prije da ima bracu ili seku:klap:
pipi73 hvala na odgovoru:love2:
nadam se da ce i moj Fet biti uspjesan kao tvoj:klap: