strategija moja sućut :-(
Printable View
strategija moja sućut :-(
Strategija iskrena sućut! Drži se!
Kitty čestitam na malom princu!
Strategija iskrena sućut tebi i cijeloj obitelji :cry:
Kitty, čestitke na vašoj srećici!!!! Uživajte sa svojim frajerom i želim vam da vas prati zdravlje i sreća uvijek!!!!
Strategija, draga, strašno mi je žao, iskerena sućut:cry:
kitty čestitam na Adrianu!
Draga strategija, silno mi je žao, baš sam vjerovala da će mali borac uspjeti,uh...što pametno reći...iskreno saučešće tebi i tvojoj obitelji i puno snage Vam želim da prebrodite zajednički ove preteške dane...
Strategija, analoneta, vi divne hrabre žene, užasno mi je žao što je ovako završilo :(
Čestitke Kitty na malom Adrianu! :zaljubljen:
Uh, Startegija draga, jako mi je žao :-(, iskrena sućut, neka vam vaši anđeli daju snage za dalje!!!
Analoneta :love2:
Kitty, čestitke na malenom dečkiću, neka je sa srećom!!!
Evo ja ću unijeti malo radosti na ovu temu...danas bili na UZV, sve je ok, imamo dečkića ( za to je dr. siguran), a druga najvjerojatnije curica (nije 100% siguran), ali ja vjerujem da je ta kombinacija, od početka to priželjkujem :-)
:kiss: svima!!!
Mury :-D čestitke - sve vibrice ovog svijeta šaljem tebi i ostalima koje čekaju svoje srećice.... :heart: :klap:
Mury, čestitam, prekrasno!
strategija :love2: svaka riječ je suvišna,čuvaj se!
Strategija iskrena sućut, jako mi je zao:(
Strategija, zao mi je...
Analoneta, strategija :cry::cry:.
Kitty, čestitke na malom princu :heart:
Strategija iskrena sućut. :cry: Drži se... joj tako mi je teško nešto suvislo napisati... šaljem ti zagrljaje i iskrene želje da se što brže oporaviš :love2: i neka vas mali :angel: čuva
Strategija...iskrena sucut tebi i obitelji..grlim vas srcem...neka vas vasi mali andeli cuvaju,daju snage za dalje...
Kitti, cestitke na malo princu
analoneta jako mi je zao :(
strategija i zbog tebe isto , jako mi je zao :(
nije fer ...
Cure, od popodneva me ponovno muče jaki bolovi u leđima i malo pritisak dolje....sada me zabrinulo što sam dobila i laganu temperaturu, 37.3°C....Sutra ujutro imam termin za pregled u bolnici, pa ne znam ići li prije, je li ta temperatura opasna (tješim se što nije visoka, pa si mislim da je samo reakcija organizma na te bolove....)
Sejla, kako je?
~~~~
jel nam se to sejli sprema susret? javi nam se draga, čekamo!!!
Sejla čekamo!
~~~~~~~~~~~~~~~
sejlice, curka se opako sprema na susret :-)
~~~~~~~~~~ da prodje sto lakse i ljepse
Kitty cestitam
sejla ~~~~~~~~ da uskoro zagrliš svoju princezu :-D
Sejla, sretno!
Ako se ne varam nas dvije smo par dana razlike u terminima :scared:
matahari onda i tebi treba puno ~~~~~~ ;) :fige:
Točno prije godinu dana sam prvi put posjetila kliniku u kojoj sam ostvarila trudnoću. Na tim konzultacijama mi je trudnoća zvučala kao neki nestvarni pojam, koji se događa nekom drugom, a ne nama... I bojala sam se da nikada nećemo uspjeti.
A vidi me sad. Trudna 5 mjeseci i nikad sretnija!
:bouncing:
matahari i sejla ~~~~~~~~~~~~~~~
sretno koji god datum da bebe odaberu!
Hvala! Ja mislim da će moja šmizla još koji dan raditi generalku moje trbušne šupljine.
Nadam se da se priroda dobro pobrinula i da se ti svi organi "znaju" vratiti na svoje mjesto.
Moe, iako ja nikad nisam sumnjala da ćemo s vremenom ostvariti trudnoću (idiopati), znam točno o čemu pričaš.
Mene su umarala ciljanja, hodočašćenja po bolnicama, ambulantama, prikupljanja papirologije, čekanje, čekanje i još čekanja...
Neki dan sam oprala i popeglala šmizlinu robicu... I, znaš što; ne sjećam se ni minute provedene u čekaonicama.
Opet bi sve to prošla za ovaj high kick u rebra!!!
Sejla još malo....ako već i nisi sa svojom mrvicom
sejla, sejla...malo navijam za tebe i tvoju curku i želim vam najčarobniji susret.
A ja ne mogu dočekat utorak i moj uzv...nisam ih vidjela već duugoo i predugo. Punih mjesec dana
jučer smo bili punih 16 tt i iskreno se nadam da će sve biti dobro. Neka sitna nervozica me pere :-/
Evo me cure moje, i hvala puno na brizi :kiss: Moja micekica i ja smo jos uvijek 2u1 i za sada jos nije porod na vidiku, ali sam jutros hospitalizirana na par dana jer je uzv pokazao visak plodne vode, pa dr zeli malo pratiti situaciju...ctg uredan, malecka je udarala sondu :-) javim novosti, grlim vas sve :love2: :heart:
Bab, moe, sejla, Matahari, Sanda1977 ~~~~~~~ za sve za što vam paše i treba :kiss: Još bi se samo jednom zahvalila svima na ovom forumu zato što ste tu i što postojite...nekak mi je lakše...kao da konačno negdje pripadam s ovim što nam se događa :zaljubljen: