Btw oprosti na nepismenosti Ali pisem s mobitela:)
Printable View
Btw oprosti na nepismenosti Ali pisem s mobitela:)
Mislim da je svakome od nas i osobni dojam presudan za postupke. Recimo ja zbog dosta tih sitnica nisam više htjela ići kod dr. L, iako ga svi hvale. Ali meni tamo stvari nisu štimale, kad sam sve to spojila, nije mi bilo ugodno i nisam htjela dalje.
U B+ su svi stalno bili korektni, nisam imala iskustva s upadanjem sestre ili tako nešto. Došla je samo kad ju je dr zvala. Nakon punkcije i transfera su me svako malo posjetile (ili sestra ili dr) i pitale kako sam. I imala sam otkazan postupak, znam kakav je to osjećaj, i onda su svi bili susretljivi.
Što se tiče plaćanja, meni su tu bili korektni, ništa mi više nije naplaćeno, štoviše išli su nam na ruku s time
primila bih se bilokoga tko iznosi neargumentirane stavove (ne mislim pritom da argumente nemas, nego ih ne zelis iznijeti - po meni onda ne treba iznositi niti stav), no hard feelings. a o klinici znam toliko koliko se pise po forumu + par osobnih iskustava s dr. dmitrovic, sto sam vec napisala. to sto pratim forum daleko izvan okvira normalnog, eee, to je drugi par rukava.
Hmmm jako zanimljivo I interesantno...gle zanimljiv dio dolazi uskoro gdje ce se malo vise toga reci I znati,ovo je bio samo jedan Mali dio koji bih svatko radi dobrog dr I biologa zanemario tako da molim malo strpljenja:)
:kokice: pretplacujem se za prvi red!
Mozda bude I u novinama tko zna:)
Laku noc
I mene zanima rasplet. Znači sve je ipak povezano bilo s onim slučajem s hepatitisom što je jedna forumašica bila pričala?
Jao, sad me panika uhvatila! Dr. Radoncic je moj dr.,sljedeći tjedan smo imali u planu otići do njega na konačni dgv. za jos jedan postupak! Pričekati cu do pon.da se sve malo slegne i onda cu nazvati Vili gdje je on jos uvijek zaposlen i tražit termin pa ćemo vidjeti sta dalje...Mi svakako idemo tamo gdje je dr.
Istina! U Viliju smo sve odradili osim punkcije i transfera! Jer u Betiplus je on samo bio petkom i na samom postupku! I sad nam je bio plan dgv pregled u Viliju pa kad dođe dan punkcije selimo se u Betu ali....
znači on trenutno nema di obavljati postupke po ovome onda?
Nema! Po našem zadnjem iskustvu iz 5 mj. situacija je bila takva!
U Viliju se postupci ne rade nešto više od godinu dana.
Misko, najpametnije je da odete na konzultacije
i vidite kakve dr. R. ima planove i da procijenite što dalje.
Sve drugo su nagađanja koja nemaju smisla.
pa je li se netko čuo s njim? :)
ovo je užasna zbrka...
Ovo se zakompliciralo i ovdje i tamo. Nisam jos pocela s nicim a vec sam totalno zbunjena. Odemo danas ovdje na zadnji pregled kod mog ginekologa i on kaze ako ste se vec odlucili za Hrvatsku idite kod Dr.R .Objasnio nam je koliki je covjek strucnjak.
Ali i unatoc njegovog odlicnog misljena o dr.R totalno je protiv da idemo dole, razlog je sto kaze da se prije vracanja zametka u maternicu neradi genetski pregled embrija.:cry::cry::cry:
( On to smatra ne dopustivim)
On nam je preporucio Cesku i Dr. Meyera
Polikinika Pronatal Repro-Ceske Budejovice...Sad tek nista nezanm!!!
Čitam ja sve ovo... čitam već koji sat.... :nope: :no: :neznam: :drama: :facepalm:
Saznali smo da to nitko u HR ne radi. Mi smo novi u svemu ovome i moj ginekolog je rekao da je to vise nego pozeljan pregled . Nemamo nikakvih indikacija hvala Bogu, ali tesko je kad vam netko stavi bubu u uho ne misliti na takvo sto. Pitanje se samo namece sta ako?! Tako da smo odlucili otici na konzultacije kod lijecinka u HR i jednog ovdje gdje zivimo jel taj pregled se radi i ovdje. Pa cemo odluciti u hodu sto cemo napraviti i gdje.
To nije stvar koja se radi tek tako. I mislim da vani to puno kosta.
Mislim da se pgd radi samo na indikaciju...
Uopce neznam sto nam je to rekao. Bili smo na genetskim pretragama i svi nalazi su bili dobri. Nemamo ni muz ni ja geneticka oboljenja u obiteljima. Pregled kosta 2000 €
aprilili, mislim da ti dr trkelja - sumnjam da se igdje u svijetu samo tako bez indikacija šalje na PGD. oko MPO postupaka konzultiraj se isključivo s MPO specijalistom.
Necu vise zabusavati ovdje oko toga...ali Frka u pravu si ...osim sto sam se do besvjesti zabrinula i isplakala,na kraju sam nazvala ovdje u bolnicu i tocno je da se PGD nemoze napraviti samo zato sto neko misli kako bi to bilo zgodno. Ovdje je to odobreno prije 6. mjeseci i valjda se njemu ucinilo kao vrlo zgodno da nam to spomene,zaista neznam,samo znam u ovoj situraciji , vrlo ne potrebno.
I je li netko uspio saznati gdje sad radi dr. Radoncic?
Hoću bebu gdje si?????
Malo sam Googlala i nigdje ne nađem iskustva i mišljenja o poliklinici Škvorc u Samoboru? Pa mi je to nevjerojatno jer koliko sam skužila oni su jedna od prvih privatnih klinika.
Ja sam nedavno bila kod njih na konzultacijama, jer je moguće preko HZZOa, i vrlo ugodno sam iznenađena. Doktor Škvorc i osoblje su izuzetno profesionalni i ljubazni. Biolog je A.Kniewald, za kojeg sam čitala da je The Top, nevjerojtno pristupačna i topla osoba koja ima bezgranično vremena za vas.
Ja sam dogovorila svoje postupke ali di su drugi, jel moguće da sam jedina?
Nolice - Proučavala sam njihove web stranice i pokušavala pronaći cure na forumu koje su bile tamo, ali nije mi pošlo za rukom... Nadam se da će se javiti cure koje će (ovdje) podijeliti svoja iskustva s nama.:raspa:
idu na postupke, posebno se povecao broj postupaka od kada rade postupke na teret HZZO-a.
Sto si tocno dogovorila kod njih i kad? prirodni ciklus ili stimulirani?
I Nolice, koja vam je dijagnoza? godine tvoje?
ja sam bila još prije godinu dana kod njih dok još nije bili HZZO-a na par postupaka, stvarno sam jako zadovoljna od doktora do biologa koji su stvarno vrh, a tako su dobri i pristupačni ljudi, možete sve s njima porazgovarati, stvarno je sve super, no na žalost što se tiče mene, ja pomoć moram potražiti van HR, ali još uvijek tu i tamo kad nešto hitno trebam obaviti idem kod njih
Nemamo dijagnozu, kao sve OK.
ja 38, on 41
izgubili smo 2god sa KBCO
u 9. IVF/ICSI Maribor-beta 9, jedan smrzlić
i sad prirodno u Pol.Škvorc-1 stanica, koja je nešto stala u razvoju, pa su je ipak ICSIali i kad sam izgubila svaku nadu, evo javiše mi da dođem po nju :-D
Kao što rekoh iskustva su sjajna.Evidentno je da su u totalnoj gužvi zbog postupaka preko HZZO i da rade 100 na sat, ali ipak nitko mi do sada nije posvetio toliko vremena,ljubaznosti,strpljenja.
išla sam na punkciju bez anestezije, prag boli mi je užasno nizak a prag straha ogroman, no na punkciji su svi bili sa mnom i stvorili atmosferu punu povjerenja da je sve prošlo super.
čestitam i navijam da to bude dobitna kombinacija :-D
Nolica, lijepo je čitati ovakva pozitivna iskustva, tebi želim puno sreće!
I druge curke koje ste tamo u postupku javiti se sa svojim iskustvom i korisnim informacijama.
Inače o svim privatnicima se piše na temi o privatnim klinikama, bude valjda moderator spojio temu :)
Kad sam bila tamo, čula sam da govore o postupcima i da imaju posla, ali očito te cure nisu na netu
Da, slabo se javljaju i cure iz IVF poliklinike, a u posljednje vrijeme i IVF centra
Iz IVF poliklinike ne znam ni jednu pacijenticu
ali zato iz IVF centra više njih. Te cure očito nisu na net-u.
Iz poliklinike Škvorc isto niti jednu.
i vlo rado bih htjela pročitati, čuti iskustva.
nastavite dalje na temi o privatnim klinikama
spajam
Beta plus će imati radove u 12.mjesecu tako da će uzimati u postupak samo pacijentice koje dobiju menstruaciju do 4.12.
Nije navodno - http://betaplus.hr/arhiva-vijesti/16...pke-ivf-a.html
Izvadak iz teksta
Preuređenje i proširenje Laboratorija za humanu reprodukciju, provest ćemo krajem ove i početkom slijedeće godine, pa će laboratorij biti zatvoren od 25.12.2013 do 12.1.2014. Ambulante zbog preseljenja u prizemlje neće raditi 27., 30., i 31.12.
U postupke u prosincu mogu pacijentice koje dobiju menstruaciju prije 4.prosinca 2013., a u postupke u siječnju pacijentice koje dobiju menstruaciju nakon 2.siječnja 2014. Ukoliko menstruaciju očekujete u prosincu a želite u postupak odmah, molimo da nas se javite da Vam uskladimo ciklus.
Ispravak - ne treba gore pisati nije navodno, nego da evo sigurno tu piše :lol:
pozdrav curke, evo ja sam nova. Čitam vas već duže vrijeme i stvarno sam saznala puno novih informacija. Evo da vam i ja iznesem svoje iskustvo sa beta+. ovaj mjesec sam u postupku za ivf, čeka me još transfer i jako sam zadovoljna njima a posebno sa dr.Dmitrović. Trenutno mi je u labu 10 oplođenih js i čekamo da srijede pa ćemo vidjet dal će biti transfer ili čemo čekati sljedeći ciklus
sretno svima
pozz