sigurno je slovo r na redu, sretno!!
Printable View
crvenkapice draga moja ja ti doslovno ne radim ništa:mrgreen:
Ljenčarim po cili dan, na kauču gledam sve moguče serije kroz cili dan. Evo danas izašla malo vani da ne poludim u kuči.
Aj dobro jedina zanimacija mi je spremiti nešto za ručak. A hrana eee ja bi mogla isti po cili dan nešto slano( pršuta i sira :mrgreen:)Neznam jeli to od dosade ili od utrogestana.
Uglavnom prava sam ti ljenčina 8-)
Kako si mi ti?
Richy čestitke na beti:klap::klap:
gdje ste svi :)
crvenkapice spava nam se od utrogestana.
Srecha,ima li lijepe duple bete?
Evo da vam se i ja pridružim, danas mi je 2dnt i uvjerena sam da je vrijeme stalo :) Ne mogu više ni gledati tv, ni laptop ni čitati, a tek je početak. Simptoma nemam, niti ih tražim, jedino me donji dio leđa boli užasno jako. I nije mi baš najudobnije sjediti jer osjećam neki pritisak. Pozz svima :)
Pridružujem vam se, danas sam imala transfer jjednog 4-staničnog zametka, biologica kaže da je odličan, a doktorica da je sve tako super da moram ostat trudna, ahahahahaha.....eto, niš, čekam....
Većinom danas mirujem, osim što sam sad išla zgrijati ručak pa odnijela lonac s kelj-varivom do peći i mislim si jel sam trebala to dizat, pa opet mislim jel sam luda, kako može lonac od par kg škodit svemu....evo, već blesavim.....da ne velim i da strahujem kad odem na wc da zametak ne ispadne, hahahahahaha.....eto, grupa je bogatija za jednu ludaču! :-D
Dino,tako su ti mene ubijala leda,donji dio..inace bez simptoma jos uvihek..
Sretno vam svima u iscekivanju
eto i mene, jucer bio et 2 mrvice (4st i 6st 3d), vec sam sve proguglala o uspjehu s takvim embrijima
pirice~~~~
i kakve su stope uspješnosti za 6st 3. dan?
pirice :storma:
Milasova8, koji lijepi avatar.
Pirice, nemoj biti tako obeshrabrena, znaš i sama da u mpo nema pravila.
Evo meni danas buba u uhu - da nemam možda hiperstimulaciju. Proguglala sam dosta o tome, ali ne znam što bih mislila pa vas molim za savjet. Nisu to neki strašni simptomi, nemam bolove, normalno mokrim, zglobovi nisu otečeni, ali sam užasno napuhnuta, i cijeli želudac kao da mi je u grlu pa sam nekako kratkoga daha. Primila sam 24 menopura, imala 5 folikula, 2 jajne stanice, 1 embrij vraćen, danas je 4dnt. Choragon sam primila na dan transfera i jutros. Simptome imam od sinoć. Odmaram i pijem puno vode... Što mislite?
e Kyra, ko da si mi misli pročitala.
Točno tak je i meni. Samo što je meni danas 10 dnt i nisam primala boostere nakon et-a.
Ja sam baš na odbrojavanju pitala cure šta misle.
Makar, ja sam sa istim ovakvim simptomima prije godinu dana završila u bolnici ali tamo su me samo promatrali. Nikakvih lijekova nije bilo. Zato bi sad radije to doma odmirovala.
Al ako ti se pogorša, a moglo bi s pozitivnom betom i ako nastaviš teže disat nemoj se zezat...radije odi da te pogledaju.
Joj, kak je uvijek lakše nekom drugom dati savjet. A sam sebi ne znaš pomoć...e jesmo mi ljudi smješni.
Ugl, želim ti veliku betu uskoro.
Draga moja Bab, hvala ti.
Ma stalno mislim da bi dr. na transferu vidio povećane jajnike, ali povest ću računa. Ako se pogorša, javit ću mu se...
I ti se pazi, i svoje mrvice :kiss::kiss:
Meni je danas 3 dan od transfera- ne znam koje veličine su dvije dvije mrvice koje su u meni, ali biologica prije nefo što su mi ih ugeadili da je jako zadovoljna sa njima, rađen je nakraju isci a ne ivf. Ništa me ne boli i nemam nikakvi nuspojava za sad , samo mi se jako spava. Sretno svima koji je čekaju skoro vađenje bete- da je svima pozitivna i onima koji čekaju tranfer da bude što plodniji i bolji.
mojim dragim čekalicama bete želim da vrijeme proleti, a nalaz bude barem troznamenkasti! SRETNO CURE!!!!!
Srecha super, polako sada; dan po dan :klap:
Bravo srecha!
Nego nema nam Any nigdje sto se dogada draga
Biti će da odmara! Aaaaaannnnnnyyyyyyyy???
Samo da se i ovdje prijavim. Danas mi je 5 dan nakon transfera dvodnevnog četverostanicnog embrija.
Uglavnom laganini...odmaram itd. Simptoma nikakvih nemam (osim onih umišljenih, naravno) :)
Muči li koga stalna potreba za jelom? Cijeli mi se želudac napuhao koliko imam potrebu jesti stalno :-(:roll:
Evo mene da se malo javim.
Dakle, danas mi je 7 dan nakon transfera dvodnevnog 4staničnog embrija. Jednog, nažalost...
Osjećam se ok, osim što se pribojavam ponovnog razočaranja.
Cice su mi dosta bolne, bradavice takodjer i imam feeling kao da su natečene, posebno navecer, pred spavanje...To pripisujem utricima. Imam česte, da oprostite, proljeve.... al to pripisujem Sioforu. S vremena na vrijeme dolje osjetim lagane bolove, tj više kao štipkanje i zatezanje, tako da to pripisujem ubodima od Fragmina koje si pikam u donji dio trbuha... I u poslijepodnevnim satima, predvecer imam osjećaj da sam napuhnuta....kao da cu svaki tren dobit mengu. I eto, to je to....
Strašna,
tako je i meni bilo identično...od bolnih cica, do proljeva od siofora, do zatezanja i napuhnutosti koja je počela negdje 6 dnt 5dn. Sad jel od fraxiparina ili rastuće bete - ne znam:)
a rezultat je u potpisu.:mrgreen:
tako da želim i tebi isti takav scenarij za koji dan.
sretno !!!
Ajme Bab, ovo mi je trebalo... :)
Hvala ti na lijepim željama...... :love2:
meni je danas 4dnt i skroz sam utucena, nikakvih probadanja ništa...
pirice, tako sam i ja bila razocarana, nema implantacijske boli ni krvarenja, radila test tek da vidim minus pa bio plus
sretno, cure
cure, to famozno implatacijsko krvarenje događa se u manje od 20 % trudnoća.
cure~~~~~~
pirice ~~~~~~ za +
pirice, dakle, imaš za primjer Inesz i njen 6-stanični embrij 3 dan, šaljem puno ~~~~~~~~~~~~~ za isti scenarij
Cure ja sam jedino implatacijsko krvarenje imala u jednoj prirodnoj biokemijskoj trudnoći, a u 5 transfera ni jednom....nema panike ako izostane ;-)