Puno, puno hvala LolaMo i deeeyoo što ste me uputile da potražim Colu u Mulleru - i na Trgu su dobili hladnjak i imaju je! :-D :klap:
Printable View
Puno, puno hvala LolaMo i deeeyoo što ste me uputile da potražim Colu u Mulleru - i na Trgu su dobili hladnjak i imaju je! :-D :klap:
Trazim folomastere za crtanje/pisanje po tekstilu. planiram curama na prlosavi rodjendana dati da mi ukrase stolnjak za vrt.
Trazim sklopivi madrac (kakav je u Lidlov ponudi trenutno http://www.google.hr/imgres?imgurl=h...ed=0CC0Q9QEwBQ) al 10cm kracih dimenzija (duljina 190cm). Jel netko negdje vidio?
Teglice, manje, možda 300, 500 ml za pekmez.
Bumbar u svetoj nedjelji
http://www.bumbar.hr/home.php?page=2&node=10
gdje kupiti muške kupaće hlačice koje se brzo suše, za odrasle?
Postoji li na inetrnetu kakav web shop da prodaje opremu za apartmane? Ili ako neko zna di ima jeftino kupiti rucnika?
postoji li igdje mali srebrni hladnjak?
svugdje samo bijeli pronalazim.
nadam se da se šališ, moji znaju dosta pekmeza pojesti, a i pošto praktički druge namaze ni ne smiju jest dobro da imam svoje pekmeze od netretiranog voća
Jel ima još igdje preklopnih mobitela za kupit? Ali ne neki 500-hands used preko njuškala, nego nerabljeni :)
Ima u VIPu u Mercatoru na Vukovarskoj ja gledala neki ciklama Samsung čini mi se ali nisam ziher.
Ja htjela sa tipkama, preklopni i da ima android - pa su me muž i prodavač pogledali kao da sam pala sa marsa a mene ovaj na tač nervira do boli.
Ne šalim se. POklanjat ću ih i tako plaćati dedi čuvanje unuka. :lol:
Gledala sam na internetu ponudu jysk-a, imaju jeftino. :)
Gdje kupiti metražu sa dječjim motivima za šivanje posteljine, jastučnica...? I po mogućnosti u centru grada. Bila sam u Nami - nema.
Ima li negdje na SNIŽENJU/AKCIJI većih plastičnih kutija za igračke? Ne one minijaturne kao za zamrzavanje jela, nego da baš stane dosta toga.
Mrkvice,biće sad u Lidla nekakav regal s kutijama za dječje igračka za 200kn.
u metrou uvijek ima, ja kupila za 15ak kn nekad na sniženju veliku čvrstu bez poklopca, ali ima ih i s poklopcem čini mi se oko 20ak kn..nisam sigurna..
u biti su obične plastične u bojama ili prozirne s ručkama raznih veličina. meni je ova moja super. i mm ih koristi za spremanje alata i kablova u radioni, baš su čvrste a i lijepe..
hvala! pogledat ću pašu li mi dimenzije. kutije su zgodne jer ih lakše ukomponiram u prostor.
e to, anasti, tako nešto.
taj regal iz lidla je lijep ali čini mi se da su kutije slabe..
Nisu, mi imamo sličan iz Lidla već godinama, kutije su ko nove.
Uh. Imamo situaciju :( Izgubio se majmun igracka...
Zna li netko mozda gdje se moze kupiti majmun, velik kao veca lutka, onakav dugih ruku i nogu, presvucen kao pleteninom sarenih boja?
di, osim u onom dućanu na dolcu, kupiti maice i dr. suvenire s hrvatskim motivima?? hitno mi je, a čini mi se da u centru nabijaju cijene zbog turista!
Traže se kožne narukvice - vidjela nećakinja i ima samo polu-informaciju. Dugačke, tanke od pletene kožne trake, kričave boje, omota se nekoliko puta oko ruke i ima male "srebrne" privjeske. Nisu one končane. Navodno se kupuje preko facebooka, ona nije zapamtila ime, nešto kao "loli baby" ali ja sam sve pretražila i ništa.
Nadam se da su popularne pa će netko znati.
Imam pitanje, možda će mi netko znat i odgovorit, di ima za kupit "Ferrari" Bee Bop 3u1 dječija kolica osim u Magic baby_u i Svijetu beba, na net_u sam našla da samo u te dvi trgovine ima? Dal možda netko zna ima li ih u Sloveniji i di?