marge veceras sisa i valjda nikako da dodje do let downa
pogleda me ozbiljno i kaze: "mama, upali ih!"
Printable View
marge veceras sisa i valjda nikako da dodje do let downa
pogleda me ozbiljno i kaze: "mama, upali ih!"
:lol: :lol:Citiraj:
Lutonjica prvotno napisa
neku večer, odnosno pred jutro, dođe d u krevet kod mene, prišnjufka se i pita: cici spava ili ne?
ja: spava
on: ok, okrene se i zahrče
Ako će ovako izvaljivati dojit ću do škole.Citiraj:
Lutonjica prvotno napisa
ovo mi je uljepšalo dan :lol:Citiraj:
Lutonjica prvotno napisa
Mi smo neki dan razgovarali o odnosima gore-dolje i lijevo-desno, a Mihovil je rekao da on ima lijevu siku i desnu siku.
Danas prije spavanja opet sam upotrijebila trik s izbacivanjem cice :mrgreen:
Zovem ga ajde u piđamu i idemo spavat a on sve dalje po krevetu biježi pa se ja dosjetih da duugo nije cicao i hop-kojom brzinom sam ja nju izvadila istom brzimom je od uskočio u piđamu,lego se pokrio i meni rekao da se legim :lol:
ja taj trik koristim za vadenje iz kade :mrgreen:
a ja za oblačenje vreće za spavanje :mrgreen:
:lol:
:lol: krepaću od smijehaCitiraj:
Olivija prvotno napisa
Već nekoliko dana nam je fora priča od "dedi i repi". Sluša se s najvećom pozornošću jer pripovjedač svaki dan ubaci neki novi detalj. Neki dan N. priča Karlu priču u krevetu, ja se ubacujem s druge strane, a K. viče, mama mojim ciku...ja velim pa slušaj sad priču, tata ti priča.... a on ko neki starčić: "Ma nije meni do priče, ja bi ciku, "
sinoc L proucava sisu, pokaze na bradavicu i mudro zakljuci "oko". prije toga je bila faza kad je stiskala ne bi li zasvirala. a posto nije meni bi naredivala paji paji (upali).
a odnedavno cim joj nesto nije po volji ili se udari ne place vise mama mama nego zapomaze aaaaaaa cicaaaaaaaa cicaaaaaaaaaa. to me lagano nervira :roll:
jedno jutro još u snu osjetim kako mi moja cura od 2 g. i sitno diže majicu. onda kaže "tri, četiri saaaaad" i baci se na cicanje
Prije vecernjeg titanja M. gleda u jednu i drugu i sva raznjezena mi kaze: "ovo je Braco (desna), ovo je Seka (lijeva)". Onda jos jednom ponovi: "ovo je Peppa, ovo je George".
Ovo me baš nasmijalo, super su klinci, ma svi! :lol:Citiraj:
Zeko1 prvotno napisa
dorian: samo mama ima mlijeka, nema ni tata ni baka
ja: baka je imala mlijeka kad je mama bila mala pa je mama cicala
d: da
za 15 min
d: kad je baka bila mala onda je cicala mamu :mrgreen:
Navečer kad idemo spavat pokušala sam se pravit blesava pa mu nedat ciku (zagrlim ga pokrijemo se i kao idemo sad spavat) pa kad on počne navlačit moju piđamu i govorit mleko-mleko ja ga pitam da mu donesem u čaši mlijeka a on -bez,bez :lol: bez čaše samo iz cike
Sad me zanima jel si on misli da je mljeko koje proba iz čaše isto moje :lol:
:lol:Citiraj:
meda prvotno napisa
Meni je najbolja fora: Mama, nemaš više gjivice, mogu dugo cicat? :roll: :mrgreen:
gledam ja juce L palac, sav oglodan i pitam ju sta se dogodilo...jel to ona nije vadila u vrticu palac iz usta.
a ona kaze- da
a ja ju pitam zbog cega
a ona kaze- htjela sam sisati. sisati sisu.
svaki dan je tako ili to samo danas?
a ona kaze- svaki dan. svaki dan ocu sisati sisu....
a mi smo kao prestali....
D (iz vedra neba): mama, teletabisi nemaju cice, samo sliku :roll: :mrgreen:
ja: oce magarcic malo cicati?
D: ne, nece.
ja: on ti je isto sisavac, on isto cica mamu.
docnije...
D: mama, ali magarcic ti nije usisavac, on samo kaze iii-aaa
iako imam dojenackog staza jedna tvrdokorna bradavica je jos uvjiek jako uvucena.
jutros nakon tusiranja aria stoji i gleda i zakljuci: puko (puklo) i otrci tati da mu kaze da je Ci puko :lol:
A prije par dana BC gleda dok se ja tusiram (MM je bio na putu dva tjedna) i gleda i kaze mama aria ti je odgrizla jednu cicu :mrgreen:
Pitam je neki dan što će za doručak.
Kaže ona: gjiz sa čokojadom, a onda ću cicat :mrgreen:
jedan dan se mazem s kremom za tijelo, a dorian me vidi i kaze: nemoj metnuti sapon na cice :mrgreen:
neki dan mu govorim da tata ide na posao, mama ce isto skoro ici na posao....baka ne ide na posao, a djeca isto ne idu...al je baka isla kad je mama bila mala isto na posao. a dorianov zakljucak: da, i cica je bila mala :roll: :lol:
Jučer se oblačimo za van i ona veli :Ne valja ova majica.."
Ja:"A šta ne valja, Najo?"
N:" Vidi, ne može se navući preko.." i povlači za majicu prema dole, i ne može joj otvor za glavu doći preko sike , pa ne može dojiti svog psa - ja uglavnom povlačim s prema gore a izrez dole..i štaš,promijenili majicu :-)
Prije sisanja - Mama, otvori sisu.
Poslije sisanja - Mama, spremi sisu.
LOOOLCitiraj:
Sanela-Naja prvotno napisa
ajme, zaboravila sam vec kako je to oblacit se a da ne moslis jel mozes zbacit sisu il ne :)
preporod! imam 2 haljne koje ce konacno doci na red!
btw. proslo ljeto sam obukla haljnu za jednu svadbu na kojoj je kopcanje bilo po cijeloj straznjoj strani. nikome nije palo na pamet da tak nemrem dojiti. ni meni ni Lei....sve dok na veceri nije trazila sisati. i ne ferma ona izgovore. ni jedan.
i tako, prvi put u svom dojilackom stazu, dojila sam ju u wcu, polugola :lol:
(veci problem je bio kad je htjela pisat na svojoj tuti na sred podija :lol: )
Eva (20 mj.) kad se nacica, kaže: Gotova sam, pemi cicu (spremi), neka pava (spava). :mrgreen:
ih, leonisa- jedva čekam da obučem nove-stare spavaćice bez gumba..
iako N već duže vrijeme ne doji po noći + spava cijelu noć /tnx god/ nekako se bojim da ću zacoprati sa oblačenjem spavaćica :roll:
..ovako i ja na kuminoj svadbi-još sam tražila da mi donesu stolicu za dojenje u wc /invalidski/ pa došao frajer sa stolicom za hranjenje- eh, što sam se nasmijala-baš sam nekako zamislila kako prostrem Naji cicu po tacni -izvol'te,mlada damo.. :mrgreen:Citiraj:
btw. proslo ljeto sam obukla haljnu za jednu svadbu na kojoj je kopcanje bilo po cijeloj straznjoj strani. nikome nije palo na pamet da tak nemrem dojiti. ni meni ni Lei....sve dok na veceri nije trazila sisati. i ne ferma ona izgovore. ni jedan.
vriiiiiiistim na ovu scenu!!!!! :lol:
ja sam stojecki. mislim da je to bilo zadnje sisanje na nogama. srecom nije predugo trajalo, trebalo je izdrzati na rukama tu kilazu.
Sinoć stavljam Floru piškiti i na sebi imam majicu s dubokim dekolteom. Ona mi povuče majicu prema sebi i kaže:
- Mama, tu su ti cice.
Pa pogleda u razvučenu majicu, sva se raznježi i veli:
- Baš su ti lijepe! :mrgreen: :heart:
Onda razvuče svoju piđamicu, pogleda unutra i zadovoljno zaključi:
- Ja imam iste. :lol:
ma svi su :heart:
XCitiraj:
meda prvotno napisa
Jednom je MM rekao meni "izvezi sisu iz garaze" tako nesto, a Vid je to zapamtio (u drugacijem kontekstu doduse) i u zadnje vrijeme prije svakog vadjenja sike kaze "Dobro ju izvezaj" sto otprilike znaci da ju izvadim iz majice i grudnjaka tako da mu ne smeta moja odjeca dok sisa.
I kaze on meni danas tako skroz ozbiljno: "I dobro ju izvezaj." A ja ga pitam: "A sta ako ju lose izvezam?"
Uz dignut kaziprst odgovara: "Ne! To je jaaako opasno! Djecak ce plakati!"
Moja tek počinje pričati ali bila mi je slatka popodne kad je cicala i odjednom stane i draga mene po licu i veli daga mama, draga cicu i veli daga cica i za kraj podraga sebe i veli daga Ema :saint:
Ma martu :lol:
Za ribice :heart:
Posisa Eva obje cice i kaže: Ja bi jos jednu! :lol: (Nekad kaže: Necu ni ovu ni ovu, ocem neku dugu.)
Vid i Eva :lol: :heart:
Od prije par minuta - Flora pocica i kaže:
- Brrrr! Hladno ti je mlijeko!
:mrgreen:
Ajme :lol: :lol: (fali mi smajli koji se valja po podu)Citiraj:
laumi prvotno napisa
Jucer u 6 ujutro Vid trazi sisu. Da ju izvezam, naravno. I posisa jednu, posisa drugu i pusti. I cim je pustio ja ju spremim i okrenem mu ledja. I nakon jedno pola minute krene on mene nesto grebuckati po ledjima i potezati za majicu i na kraju izjavi, zbunjenim polusnenim glasom:
"Ja ne znam di bi ja tu trebao sisati."
:lol: :lol: