Maloprije mi kaže Megi preko telefona: "Mama, volim te sve do južnog kraja gdje lete laste i natrag do Dugog Sela". Heart Heart
aaaaaaaa :heart:
Printable View
Maloprije mi kaže Megi preko telefona: "Mama, volim te sve do južnog kraja gdje lete laste i natrag do Dugog Sela". Heart Heart
aaaaaaaa :heart:
Razgovaram s mamom na telefon, Andrej kraj mene sjedi i mrda po kompjutoru. Pitam ga: hoćeš li pozdraviti baku?
On počne nešto mrmljati i na kraju kaže: ne mogu, uha su mi premalena.
Nedavno je Sven pod temperaturom zaključio kako život nije lagan. Sada svoje iskustvoželi prenijeti i bratu.
Presvlačim Leona a on cendra. Dolazi Sven, pomazi ga poglavi i: Šta je braco? Mislio si da je život lagan? E pa nije braco, uopće nije lagan.
I. se jučer prvi put vozio trajektom - obećali smo mu đir do prvog otoka.
Kad smo stigli - objesio se do poda....
Ali ja oću na otok !
Pa ,khm, ovaj , sine , to ti je otok.....
Neee, oću palme , oću stabla kokosa , pješčene plaže i kolibe od drveta :lol:
Vidi se da puno gleda crtiće :mrgreen:
Kad smo pošli doma kaže- Znate , ovaj brod ni ovaj otok uopće nisu zabavni , ajmo kući avionom ! :!:
I. se jučer prvi put vozio trajektom - obećali smo mu đir do prvog otoka.
Kad smo stigli - objesio se do poda....
Ali ja oću na otok !
Pa ,khm, ovaj , sine , to ti je otok.....
Neee, oću palme , oću stabla kokosa , pješčene plaže i kolibe od drveta :lol:
Vidi se da puno gleda crtiće :mrgreen:
Kad smo pošli doma kaže- Znate , ovaj brod ni ovaj otok uopće nisu zabavni , ajmo kući avionom ! :!:
Joj,dalmatinka, a što je meni žao kad si oni stvore neku sliku u glavi pa ih realnost razočara :/ . Isto kao Matija za doček Nove godine:
Mi slavili u restoranu a njih ostavili budne sa svekijima. Nekih 45min pre ponoći zove svekrva jer Boris plače za mamom. Stižemo tamo, Boris sav u suzama mi se lepi za kaput i vodi me u sobu da ga uspavam a Matija izjavljuje ''Ja neću da spavam! Čekam Novu godinu!''. Kažem ja da je Nova godina stigla i da sad svi idemo spavati a on će ''A gde je???''
Mm' je bilo žao što su zaspali odmah i što nas nisu zavlačili do ponoći jer je baš voleo da sa decom dočeka novu godinu (tjah! on je organizator odlaska u restoran!). Ja sam bila srećna u neku ruku - šta da objasnim Matiji, šta je ta klinčeva Nova godina???
Vrišt :lol:Citiraj:
Brunda prvotno napisa
Dalmatinka, Matija :lol:
Skoro zaboravih...
Leona i ja smo bile za Uskrs kod bake i dede. Na uskršnji doručak pozvali smo i jednog susjeda koji je jadan bio sam doma, jer mu je žena u bolnici.
E, Leoni se on nije baš svidio, bojala ga se i stalno se skrivala od njega tak da je jadnik pobacao tu klopu u sebe nabrzinu i zbrisao doma da može i dijete na miru jesti :mrgreen:
A meni ga je došlo žao, pa sam se dogovorila s leonči da ćemu mu odnijeti pisanicu i da će vidjeti kako je on sasvim ok striček. I tako hoda ona preko njegovog dvorišta, nosi pisanicu, a sve zastajkuje i kad smo se našle pred njim i on nasmijan pružio ruke, moja leonči njemu doslovce baci tu pisanicu u šake, prmrmlja "Sretan Božić" i zbriše što je noge nose :lol:
Drugi dan se već bolje navikla na njega, a treći dan se ponašala prema njemu tak normalno ko da ga zna sto godina 8)
Nono: "Leonarda!"
...tišina...
Opet nono: "Leonarda!!"
...tišina...
Nono: "Dobro, Leonarda, komu ja govorim?!"
Leonarda: "Zidu." 8)
ili
Nona: "Leonarda, šta bi danas jela?"
Leonarda: "Čekaj malo da vidim šta moje srce želi."
:mrgreen:
:heart:
svi od reda su divni :heart:
Megica je opčinjena "sisavcima", stalno ispituje koje su sve životinje sisavci, koje sišu, koje rađaju mame "iz buše", a koje iz jaja... da joj olakšam, rekla sam joj da skoro svi sisavci imaju dlaku, dakle, neka razmisli ima li ta životinja dlaku ili ne, pa će prema tome znati. I tako Megi krene razmišljati, vidim da se muči, pa je pitam "Kaj se ne možeš sjetiti nijedne dlakave životinje?", a kaže ona, "hmmm, dlakava životinja... znam- TATA! Jel' on sisavac?" :lol:
Megi, LOOOOOOOOOOOL :lol: x 1000
hvala ti :love: :heart:Citiraj:
hakuna matata prvotno napisa
Megi, Sven, Leonarda i Fiona...odvalila sam :lol:
Ajme super su im izjave.
Neke su tako :love: :heart: :zaljubljen:
a neke :lol: :aparatic: :lol:
joj super su svi! :heart: :zaljubljen:
Leona, Leonarda, Megi :lol: :heart:
Dajem večeras dečkima pusu za laku noć i MM me kao fol neće poljubiti pa se požalim Tanu i ovaj odmah zakomandira nek poljubi mamu, konačno mi MM da pusu, na što će Tan: ''Sad vam idu srčeka okolo, samo kaj ih ne vidim.'' :mrgreen:
Onda me pitao: ''Mama, a zakaj kad pjevaš tebi ne idu note iz usta??'' :mrgreen:
Motam tek oprani ves u dnevnom. Kao sama sebi velim 'odakle ovolike tvoje gace Mejro?' Kad ona sva zbunjena 'pa mama znas da si mi ih ti kupila!'
Bili smo u parkiću i frendica donijela razno voće, između ostalog i neku japansku krušku. Tanu valjda bilo zanimljivo ime pa je jeo, a onda me pita: 'Mama, jel budem ja sad kad pojedem japansku krušku pričao japanski???'' :mrgreen:
Mejra i Tan :lol:
Pita Megi mm-a: Tata, je li Dugo Selo grad ili polj?
mm: Kakav polj? :?
Megi: Ma, znaš, kao gradski i poljski miš.
Ahaahahahahaha, legenda moja mala :lol: :lol: :heart:Citiraj:
Linda prvotno napisa
Riknula sam od smijeha na Megi... :lol: :lol:
Sjede P. i Z. za stolom i crtaju.
P: Jao, Z. prdnula si!! (uzrujano)
Z: Pa znaaaam! (hladno) :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:Citiraj:
Linda prvotno napisa
:lol:Citiraj:
Linda prvotno napisa
Megi :lol: :lol: :lol:
Relja: Mama, je li ovo ovca ili polarni pas?
MM za vecerom: Daj Tonka, uzmi jos nesto, nemoj jesti samo kruh...
Tonka: Ah, kad me slastice mame... mmm...
Megi: Mama, kaj ti imaš rupicu na cici kroz koju ide mlijeko?
Ja: Da, puno malih rupica.
Megi: Kako si ih napravila, sa čačkalicom? :lol:
Dva njeeez:
Jerko: Mamica-dragica! Mamica jer si mi mama, dragica jer si mi draga...
(inace, nisam Dragica!)
Tonka: Ja najvise volim zivotinju tigra. Ali, nee praavog tigra, nego onog mog tatu Tigra!
:) :heart:
Kanga, divni su :heart:
Megi, Tonka :lol:
Jučer L moli tatu: tata, napravi mi pletenicu!
MM: Joj, ja ti to ne znam.
L: tata, pa imaš dvoje ženske djece. Nauči!
Vozimo se kraj crkve. Pita M. sta je ono? Velim joj crkva ljubavi...Sta? pita opet...ja: church, church...M: A kakva je to trgovina?!
mjenjat ćemo prozore u stanu
i sinoć dolazi majstor još jednom izmjeriti prozore
i ulazi u dnevni a Vanja mu s poda viče:
pazi kako hodaš, nemoj mi u cipelama po tepihu, to je moj čisti tepih za igru, hodaj po parketu da mama može opet oprati pod čim ti odeš 8)
Citiraj:
aleksandra70vanja prvotno napisa
:lol:
Buahahaha :lol:Citiraj:
aleksandra70vanja prvotno napisa
Oblaći se u vrtiću, a ja pričam sa tetom - jel jeo, jel sluša, spava....
On se lagano mući sa obuvanjem tena, te se provali - lako je vama tu pričat dok se ja mučim kao lučki radnik da se obujem.... :lol:
Teta i ja smo se toliko smijale, da se jadan opet sam morao obući!
Pegla me sa doručkom, jede sir i suho meso, neće prženice.
Ja pitam: Hoćeš da ti namažem Nutelu? Klima glavom. Izvadim teglu na stol,
a Emina oduševljeno: WoW, KARAMBA!
:lol:Citiraj:
romi prvotno napisa
Jerko, nakon sto sam valjda 5. put podviknula da ide oprati zube: "Tata, dogovori se s ovom svojom zenom da ne vice, moze se to i ljepse reci..."
:shock: :lol:
ovo je da otkačiš :lol:Citiraj:
Kanga prvotno napisa
Mi popodne u autu, idemo kod bake, prolazimo pokraj rasadnika u koji često svratimo.
Moli Gabi da idemo u rasadnik...
"...da kupimo baki jos jedan zumbul, da ima dva pa ce biti sretna"
"Šta će biti?"
"Bice nasmijana moja baka"
Ja ostala :shock: :heart: :cry: :zaljubljen:
ajme nisam dugo čitala, skoro sam se porodila od smijeha.
klinci su zakon :heart:
nekidan se Iva baci na mene i skuži da me lupila u trbuh, pa me sva zabrinuta pitala da li je to bolilo bracu
velim joj ja da nije jer je on unutra u bazenčiču, a veli mi Iva : "kaj si mu puno tople vodice natočila?"
Jučer mi Andrej izjavi: "Sutra dolazi Buš i neće biti tramvaja!"
(tko mu je to rekao, ne znam, ja nisam, a nije ni MM)
I uslijedio je 15-minutni razgovor o Bušu, kad dolazi, zašto dolazi, kad će otići, uz zaključak: "Ja se bojim Buša!"
I dodatak: "Ali otići će. Bit će tu samo dva dana i onda ide. I maškare su bile i otišle, tako će i Buš otići!"