i ja :lol:Citiraj:
Svimbalo prvotno napisa
Printable View
i ja :lol:Citiraj:
Svimbalo prvotno napisa
Da super je elin, baš je :heart:
A ja vračam Luku, samo da se isfoliram s ovim :mrgreen:
Obećajem
i ja za elin :D :heart:
Sonata mi je isto :heart:
A mala od Elin mi je isto pahuljica... :heart:
Pete je zakon :lol: :lol: :lol:
ja sam u klubu obožavatelja kahninog novog avatara :mrgreen:
:*Citiraj:
pomikaki prvotno napisa
Što dalje, to mi ga je teže maknuti :/
ja kažem: makni :mrgreen:Citiraj:
kahna prvotno napisa
onaj s crvenom kapicom je bio :heart:
kahna, dobar ti je avatar
jel to bio-eko uložak za grudnjak? :mrgreen:
Ma vratit ću ja RODA kapicu, samo da se izguštam.
Aha :lol:Citiraj:
Joe prvotno napisa
Samo kaj u moj grudnjak maca nebi stala :roll:
Radi okrutnosti prema životinji?
:lol:
Davore, nema mjesta, nažalost
Moj sam izabrala zato jer je na njemu ono moje malo najljepse i najsalde i najdraze i najsve na svijetu! :D :heart: :heart:
ja sam svoj izabrala zato kaj si eto želim točno ovakvu situaciju kakvu vidite na avataru
meni je novi od Tiwi zakon
i meni 8)
Ja sam izabrala avatar posve bezveze, to je bila prva fotka na Internetu za koju nisam trebala prilagođavati piksele već je odmah ušla. Djeluje mi ko neka žena u haremu kojoj eunuh polijeva noge, ali nisam sigurna da baš paše ovom forumu, a ni meni osobno.
MM je odmah rekao - ma super fotka, ostavi to, njemu je glavno da su noge tu, ali ja nisam baš posve zadovoljna. Kratko sam na forumu, nisam još karakteristična, je li u redu da sad to zamijenim nečim drugim, šta se vama čini?
Je li ga itko već zapamtio ili je pametnije da se malo potrudim i nađem nešto bolje?
ja sam te zapamtila (i skroz je fora avatar) ali eto kad vec lijepo pitas smijes prominit :mrgreen:
A ja se tebe redovito prepadnem. Kad me taj Dexter prostrijeli pogledom čini mi se - sad će kritika.
:predaja:
Još ne poznajem ljude na forumu, ne znam kakve je tko ćudi, tek sad pomalo, jedva, izrađujem neke profile pa onda pamtim i stječem dojam po avatarima. Iza onih cvjetnih pomislim da je neka nježna duša, za ove oštrije -tu nema šale.Vjerojatno to nema veze sa stvarnošću, ali takav je dojam promatrača. Ako nađem za sebe neki savršeni avatar, promijenit ću ga, a ako ne, ostavit ću ovaj, kad kažeš da nije loš.
a to mi nije ni blizu bila namjera :mrgreen:Citiraj:
Nena-Jabuka prvotno napisa
nije sad će kritika, nego mmmmm gle kako me gleda! :oops:
A da? On me želi? Onda dobro, pristajem...
da se nadovežem malo i ja na temu, :)
i ja sam mislila da ovaj Dexter nešto opasan mora biti. :x baš ovako gleda,al ako zove, ;) i ja bi ga malo..
ja sam svoga izabrala jer obožavam sve slike Anne Geddes, a kad sam vidjela ovu,zajedno me je osvojila. Inače obožavam sve vezano uz bebe i cvijeće, i u mom slučaju,jesam pomali nježna :oops:
malo sam bila tužna kad sam naletila na još jednu ovakvu slikicu,pa da usput pitam,jel mogu imat istu takvu?
Nena - Jabuka - meni je super tvoja sličica. Prvo mi je bila čudna, ali sada sam se navikla i to je tvoje "lice".
I da, s obzirom na ono šta sličica predstavlja odmah sam mislila da si neka "gospođa" :lol:
nena jabuka, avatar ti je zakon
XCitiraj:
ivy prvotno napisa
Ajde dobro, kad vi tako kažete, onda neka bar na forumu budem "gospođa" ili kako bi u Zagrebu rekli - "milostiva".
mene ne asocira na gospođu nego na ženu sa stilom
Paaaa...možda sam više na to mislila kada sam napisala "gospođa", aliiii i sa parama da taj stil živi.Citiraj:
ivy prvotno napisa
Eh da, i sa nogamaaaaaaaa super
[quote="Maslačkica"]I ja se poželim pedikure, manikure, masaže... pusti snovi...dobro da imam kad oprati zube i počupat obrve...Citiraj:
ivy prvotno napisa
e pa za nas si ti najfinija dama :grin: sa krasnim nogama! :PCitiraj:
Nena-Jabuka prvotno napisa
To ti je moć marketinga, virtualna stvarnost, vidiš kako je to sugestivno, Dexteru, zato sam rekla u početku da mi to posve ne odogovara, nije da sam neka zapuštena štraca, to ne, MM bi rekao da imam i dobre noge, ali on je subjektivan (sva sreća), druge ne viđa i malo je ćorav, ali meni bi više pasala neka faca koja se smije od uha do uha, namiguje, pleše ili tako nešto, narodno veselje, ništa hoh ili fensi šmensi...
Ih, komadi, kad bi samo znali koliko toga NE primjećujemo.
aa Davore, novi avatar...cool 8)
fora mi je ovaj topic, nasmijem se vidim svasta (ako stignem prije nego promijenite)...ali totalno sam izgubila vezu nick-avatar
svimbalo...ovaj mi je bolji od navijackog :)
Je l ja tu čujem ironiju, navodne znakove ili ne? Što je pjesnk time htio reći? Nećemo,Davore, konciznost, objasni malo svoju misao (vi ste muškarci u tome jako spretni, ha, ha...)Citiraj:
Davor prvotno napisa
I avatar ti je super, volim takve... na tratini ;)
Pa baš i ne. Između vizije lijepe žene (komad za po... bez odjeće i kočnica) i raznoraznih žena u neposrednoj okolini postoji veeeeeeeelika razlika. Em čudno izgledaju, em čudno reagiraju, em ih nije pristojno odmjeravat... lijepo ih se kolektivno strpa u kategoriju "žene" (bića bez posebno opažljivih atributa) i život mirno teče dalje uz puno žena koje neopazice stavljaju šminku, oblače posebne krpice i međusobno uočavaju takve razlike.
Opažanje počinje tek kada se neka individua krene nametati insinuirajući da bi mogla postati nešto nalik na gore spomenutu viziju, čime čak i puno ljepši komadi ostaju u drugom planu, u kategoriji "žene". Tako jednostavno.
Ma da, baš jednostavno, hajde, molim te! :lol: Čim se chataš s babama, ne možeš biti jednostavan.Moj neandertalac (uza sav duh, intelekt,obrazovanje, ljubav) to sve svede na "bi ju ili ne bi ju", s tim da 98 posto onih primjerene dobi spada u "bi ju"ili bar "bi ju za nevolju". Fakat sam odvratna kad ovo pročitam.
Pa čovjek ti je sve lijepo objasnio. I još ne shvaćaš uzaludnost truda oko izbora odjeće i šminke. Mislim, OK ako ti je to fetiš, ali ako to činiš radi muškaraca - uzalud ti je.