:dancingfever:
Printable View
:dancingfever:
:heart: :love:
:love: :heart:
Super da ste stigli. Veselim se viđenju na kavici.
ps-znala sam ja da se čeka naše koke :*
:* i neka te luca lupka sve jače!
:* :heart:
:zaljubljen:
:zaljubljen: :love: :zaljubljen:
Ukoliko se ne varam, danas je kontrola?
:cekam: i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za idealne nalaze!! :heart:
Luca je danas bila na anomaly scanu: «Ako je mama u nekom ludom filmu i pomislila da nisam savršena, današnji rezultati su je razuvjerili i umirlili. Dapače, ja sam jedna jaaaaako zgodna ali i jaaaako živahna djevojčica, toliko živahna da je dr. imao problema uloviti me!!! Na kraju je htio napraviti slikicu mog lica ali, meni je bilo dosta! Toliko sam mahala ručicama da je odustao... Da ne bi bilo zabune tko je tu glavna faca.» 8) :P
Eto, drage moje, nadala sam se jednoj lijepoj fotkici za avatar ali, moja hopsica Luca je bila uobičajeno aktivna i nije se dala nagovoriti na poziranje.
Priznajem, zadnjih sam tjedan znala zazujat i pomisliti da možda i nije sve tako uredno i lijepo kako ja to sebi predstavljam.... Srećom, kako sam par minuta nakon transfera znala da se Luca odlučila ugnijezditi, tako me moj predosjećaj nije prevario ni ovaj put. :zaljubljen:
Ma neka je ona živahna a za poziranje i slikanje će biti vremena, a možda bude i manekenka. :love:
:D Ma bravo za Lucu :heart:
Pa daj iva_luca pa to je ipak tvoje dijete, a ti si više nego lijepa i zgodna žena. Znaš kako kažu "kakva majka, takva kći".
Drago mi je da je pregled prošao super :D
Kako je savršen osjećaj kad lupkaju, jel' da???
Moja cura danas ima manje prostora pa ne može više švrljati kao prije. Inače, dok je bia manja isto smo je jedva hvatali za izmjeriti i vidjeti.
Vidjet ćeš kad još poraste, pa kad bubne po mjehuru :mrgreen: svaki put se natjeram na neke pozitivne misli, jer zaboli :mrgreen:
Mazi Lucu i čuvajte se cure moje :love: :heart:
:D :heart: :D za Lucu i mamu i tatu
Cure, :* :love: :*
za malu Lucu :* i naravno mamu i tatu :D :D
i mi imamo takvog malog zvrka sto se neda slikati
Bravo, cure :heart: !
:heart:
ja sam zaljubljen :zaljubljen: u dobre vijesti
Sretno do kraja!
Bravo cure! :D :D Ma pusti sad slicice za avatar,vazno je da su mjere savrsene! Slikat ce ju dovoljno kad se rodi-tko nebi takvu ljepoticu?! :zaljubljen:
Cure mama i kćerkica, lijepo vas je čitati :zaljubljen:
bas lijepe vijesti!!
velika :* objema
Baš mi je drago zbog vas! :love:
:klap: :heart:
Citiraj:
iva_luca prvotno napisa
uhhh što vi imate slatke brige :zaljubljen: evo šaljem vam obadvijema veliku :*
P.S biti će to jedna jako živahna mamina curica baš 8)
:D :heart:
:heart: :heart:
:D :D :D
:heart: :* :love:
:D :D :D Bravo za savresnu princezu :zaljubljen:
:klap: :klap:
ma ja ništa manje nisam ni očekivala ;)
:* curama
:D :D za malu zvrčicu, :heart: :heart: za mamu i tatu
ooo koja će to mala zvrkulja bit :heart:
Lijepe vijesti uvijek razvesele. Ma nek je curkica na mamu, baš zgodno što je tako živahna i aktivna. :)
:zaljubljen: a sličica će drugi puta!
:zaljubljen: :heart:
Divno, cure, samo tako nastavite :* :love: :heart: