Sto je to tocno, zivi ljudi i zivotinje ili? :oops: I u kojim terminima?Citiraj:
buba klara prvotno napisa
Printable View
Sto je to tocno, zivi ljudi i zivotinje ili? :oops: I u kojim terminima?Citiraj:
buba klara prvotno napisa
Bilbo7, nisu tu to kradljivci mjesta :lol: , nego ih je netko poznat uveo bez karte. Oni čekaju dok se sve popuni, pa sjednu gdje bude slobodno.
bilbo7, mala je u MS bila genijalna, kad im je vikala: "nemojte se svađati!" :lol:
mi smo sve odgledali, jučer i "rock 'n' roll za dva miša" i djeda mraza upoznali i ja se nadaaaaam da je to dosta sv.nikola/djeda mraza i inih za ovu godinu! :mrgreen:
Jel ima toga još.Citiraj:
babyboys prvotno napisa
Odnosno dali će se još održavati?
I jeste vi morali dati neke novčeke za to?
Čisto da podijelim svoj doživljaj Kraševe slatke bajke..........naime, dosta toga što najavljuju - nema!
Ni Luke Nižetića :mrgreen: , ni kraš expressa u potocima..............a DM dođe na par minuta na pozornicu i onda poklone dijeli na hodniku s vrata :roll:
Naravno da djeca (hm, bar moje) valjda dođu vidjeti djeda mraza od kojeg će dobiti poklon, a to je bilo valjda zadnje što ga se tamo moglo dojmiti.
Sve u svemu - bilo je zgodno, ali nekako sam se nadala da će s obzirom da je to ipak vrhunac priredbe, to ipak biti u prvom planu, ali ispalo je da je u zadnjem. Sva sreća da je mom djetetu ipak najvažnije da je dobio poklon, pa makar i od DM kojeg je vidio na 30 sekundi na hodniku :roll:
Nama je pjevao Luka Nižetić.
A dar od DM nismo dobili jer pametna mama :oops: nije skužila da treba prvo kupiti bon
Mene zanima onaj parti za klince koji organizira one2play u CC1 u subotu.
Zanima me jer se mora negdje prijaviti i jel se mora nešto platiti?
Zna li tko...... :? ?
domy,sve ti piše u mom postu gore.Niš se ne plaća,ali se prijaviti više ne može.Prijave su primali prije,patuljci koji su bili u toj kućici i to se događalo do 14.12.Sada su susreti s Djedom mrazom,po rasporedu svakih cca 10 minuta jedno dijete koje ima pozivnicu,koju su davali djeci prilikom prijavljivanja.Možda se jedino uspijete poslikati s Djedom,ak nažicate zaštitare da vas puste,ali pokloni su,koliko sam vidjela na ime prijavljene djece,tako da viška nema.
Tanči, krivo si razumjela domy. Ona pita za subotnji party - "doček" NG:
"U SUBOTU, 27. PROSINCA U 17 SATI POČINJE VELIKI NOVOGODIŠNJI TULUM ZA DJECU!
Uz radionice izrade novogodišnjeg nakita, radionice plesa, nagradne igre "Sakupljanje novogodišnjih poklona" i "Iz stare uskoči u novu" te uz voćni šampanjac i puno zabave dočekujemo Novu 2009. godinu. Za zabavu i ludi provod brinut će One2play omiljeni likovi, a gosti s posebnim pozivnicama su djeca iz Udruge za djecu s Downovim sindromom."
Da li će možda predstava biti u još kojem terminu?Citiraj:
lucij@ prvotno napisa
Zna li itko što o tulumu 27.12. u one2play-u?
nismon dali nikakve novce, to TL, interspar i O2P kompeziraju sa cc1 za najam, pa je besplatno.Citiraj:
domy prvotno napisa
nemože se više naručiti, sad odrađuje ono što je dogovoreno prošli tjedan, ali kad smo mi bili, došla je jedna mama s dvoje klinaca, a patuljak im je rekao da pričekaju kraj, znači oko 17 h, pa da zamole DM da ih primi.... ne znam dal su uspjeli, ali možete probat i tako.
Žive jaslice na Kaptolu su postavljene
Predstave su od 23. prosinca do 6. siječnja svaki dan (osim na Badnjak i Staru godinu) u 17 sati
Razgledati se mogu cijeli dan
Hvala na info! Idemo sigurno.Citiraj:
Juroslav prvotno napisa
Hvala na info! Idemo sigurno.Citiraj:
Juroslav prvotno napisa
Božična priča u Grabovici kraj Čazme, imanje Salaj
prekrasno i čarobno, baš pravo božično
45 min od zagreba
15 kn upad
fini čaj i kuhano vino
jeste bili?Citiraj:
mara prvotno napisa
može se doći bilo kada, ili imaju "radno vrijeme"?
pretpostavljam da se dolazi iza 17 h, kad padne mrak, radi svih tih lampica i ugođaja.
JAKO JE LIJEPO I IZ GODINE U GODINU SVE JE VIŠE LAMPICA, A POSEBAN JE UGOĐAJ I DOŽIVLJAJ KADA IMA SNIJEGA!
http://www.salaj.net/