Evo nama malog Mihaela, na avataru se čini kao da se smije :heart:! Čestitam vam još jednom :heart: !
Printable View
Evo nama malog Mihaela, na avataru se čini kao da se smije :heart:! Čestitam vam još jednom :heart: !
iako se 'ne znamo' od :heart: čestitam što si postala MAMA i tvoj MM TATA :D - uživaj sa svojom malom obitelji, nadam se da Mihael neće imati grčeve i da će lijepo spavati - tebi želim puuuuuno mlijeka http://yelims.free.fr/SpecialNouveauxNes/Bebe32.gif (neka mi moderatorice oproste na smajliju)
medeno :heart: :heart: :heart:
enya, pa mi vidimo tvog dečka :D :D :D . Priča ti je jako zanimljiva, čestitam na hrabrom držanju, a tm-u :naklon: . Osjeti se iz tvog pisanja da ste baš skroz zajedno "odradili" sve što je trebalo da pomognete Mihaelu da što prije dođe do vas. Baš sam stvarno oduševljena kad vidim kako dvoje ljudi može tako zajedno i prisebno biti u ovakvim trenucima.
Mihael vam se na tome zahvalio neprekidnim četverosatnim spavanjem :) SRETNO Mihael :zaljubljen: , mama :heart: i tata :heart: .
:) :D :D :D :heart: ma super! sada uživajte u svojoj srećici! :*
:heart:
:heart: :love:
enya, prekrasno :heart: Uživajte s malim mišićem!
Čestitam :heart:
prekrasno draga moja :heart: , želim vam brzo uhodavanje s vašim mišićem što vam već vidim ide samo tako, svaka čast.
I moja malena je ispočetka stalno cicala a malo spavala po danu a s vremenom sve više, maleni je supač kad je već odgulio 4 sata u komadu.
Čestitke mami i tati na hrabrosti i izdržljivosti sad imate svoju najveću nagradu na sviejtu-svoje maleno!! :D :D :D
uživajte i jedva čekam da krenemo u šetnjice!!!
pusa Mihaelu i sretnim roditeljima od nas :*
draga moja, baš lijepo i iskreno pišeš :love: :heart: (to su važne stvari)
Cestitam joj jednom, prekrasno :love: , a misic je preslatki :zaljubljen: . Uzivajte sad konacno u troje :heart: !
baš mi je drago da si zadovoljna svojim porodom i da je sve tako lijepo prošlo.. a frajerčini od 4 kile i 54 centimetra.. mogu samo reći.. prava momčina :)
imam ja jednu za njega.. čuj ipak generacija je generacija:)
nadam se uskorom druženju :love:
Draga moja enya22!
Porod si super izgurala i stvarno sam sretna što je TM bio tolika podrška i pomoć. :naklon:
Mihael je pravi frajer i veselim se da će on i Borna biti dobri frendovi i da ćemo se na jesen lijepo družiti.
Uživajte svi troje :*
od :heart: :heart: :heart: veeeelike cestitke
:heart: :zaljubljen: :klap:
A što reći :love: :heart: , presretna sam zbog vas.
Mališ je :zaljubljen: :zaljubljen: :zaljubljen:
Prekrasno! Čestitam i uživajte u svakom trenutku! :heart:
uistinu sto reci nego biti sretan zbog vas.Predivan prokret u zivotu,stoga jedino vam mozemo od svega:heart: cestitati.Sada konacno uzivajte.
Čestitam! :heart:
još jednom čestitam tebi i TM, a maleni je stvarno pravi bombončić :zaljubljen: :heart: :heart:
:heart: :*
prekrasno :heart: !
Mihael je premeden u toj plavoj košarici. :zaljubljen: :zaljubljen:
Maleni je presladak, šaljem :* , svima troje i čestitam.
Lili zar ti je Leona već tolika, baš je narasla, premedena je.
Savršeno! :zaljubljen: :zaljubljen: :zaljubljen:
Presretna sam zbog vas!
:*
enya, čestitam vam, Mihael je predivan :heart:
:heart: :heart:
ajme meni kako je divan Mihael u svojoj košari :zaljubljen:
enya, prekrasna vam je vaša bebica!
ako ikad dođem do poroda, predbilježit ću se za taj tvoj terapijski CD :)
iskreno sam sretna zbog vas
Presladak ti je maleni, draga!!! a tek kosice koliko ima!!!
Kate32, je raste ko gljiva poslije kiše ;) svi misle da ima već 4 mjeseca, u SRI je sistematski pa ćemo znati nove "dimenzije"...
Joj draga pravi je medenjak.
Uživajte svi skupa.
Puno :* :* :* za tebe i malog Mihaela.
Predivno enya22, ne mogu ti opisati koliko sam sretna, presretna zbog vas. Uživajte i ljubni molim te velikog dečka od mene :heart: :heart: :heart:
enya draga :love: nemam ništa za dodati, bez teksta sam, a ovaj avatar :zaljubljen:
velika pusa sinčini i pozdrav ponosnom ocu!!!
:zaljubljen: :love: :heart:
:heart: :zaljubljen: :klap: za dečkića, mamu i tatu.
enya, pliiiiz pass, ja pametna sam mislila da ću zapamtiti sve "pasove", ali nije išlo pa molim ponovo :oops:
mene si rasplakala svojom pričom. Čestitam još jednom a sada uživajte sa prekrasnim Mihaelom i pomazite ga i za nas ;)
:heart:
Enya22, prekrasna priča :heart:
Mihaelu šaljem veliku pusu :*