budem sigurno napisala sad ih idem podvorit pa nastavim navečer ili poslijeCitiraj:
apricot prvotno napisa
Printable View
budem sigurno napisala sad ih idem podvorit pa nastavim navečer ili poslijeCitiraj:
apricot prvotno napisa
a jel ti djeca idu u vrtic? :mrgreen:
Bolje da nisi pitala, ako kaze ne, bit ce kolektivno samoubistvo.Citiraj:
meda prvotno napisa
Da, :* a možda smo se već negdje i srele!Citiraj:
Bambi prvotno napisa
Ja sam oduvijek plesala...oduvijek sam u tome nalazila puno blagodati za sebe, ali trbušni je stvarno nešto fenomenalno!
I da nadodam...mislim da je velika razlika između mene i nekog s 2-3 djece. A pogotovo ukoliko i muž ne pomogne.
Ja se recimo svakog vikenda budim kad se sama probudim, jer se muž s malenom izvuče iz kreveta i trude se biti što tiši dok ja spavam.
No jednako tako znam žena s jednim djetetom, svekrvom, mamom i svom silom logistike, koje nemaju vremena za ništa i z anikoga i totalni su nered u svakom pogledu. E to ne razumijem.
Jer nas dvoje smo apsolutno sami s djetetom, oboje radimo, imamo i obaveze sa strane pa opet stignemo i u šoping i u šetnju i kod frendova i surfati po netu i srediti kuću i biti s djetetom i družiti se svako posebno....
Doduše, meni često ljudi znaju reć da pretjerujem i da ću se srušit jedan dan negdje, ali meni ovakav život paše.
Ja u cijelom danu nijednom ne sjednem na kauč, ne gledam TV, nemam vremena za statiku.
:lol: :lol:Citiraj:
marta prvotno napisa
:lol: :lol: Baš me zanima odgovor!Citiraj:
MGrubi prvotno napisa
uf uf,
što dalje to gore.
bio mi super topic, onako za pronaći malo utjehe kad sam jako down.
sad postaje obrnuto, što ga više čitam, više se deprimiram
:(
pa da odgovorim na naslov topica: ja se overdosiram da Nick Caveom
tako da ostanem samo na sjeti
nju ubijem čokoldom 8)
ne spadam u one koje aktivira takav osječaj (stara, ružna, debela)
mene aktivira dobro raspoloženje
a nisam dobre volje ako ne odspavam 8 sati
po tome ja nisam dobre volje vec vise od 3 godine i ko zna koliko jos necu biti :lol:Citiraj:
MGrubi prvotno napisa
istina, mene nocna budenja fakat izmucuju. prije sam bila uzasan spavac, isla bi spavati do 9 navecer, rijetko iza 10 (to recimo ako bi isla van), a sad ako odspavam par sati u komadu odmah sam bolesna :mrgreen:
ja bi isto na trbusni ples. procitala sam nedavno d aje to usper priprema za porod. i da je zato i izmisljen ( u to bas i ne vjerujem)
mm ide redovno u teretanu, prosle godine je isao na badminton. zajedno s najboljim frendom. on malo jede i htio bi smrsaviti, a frend jede ogromne kolicine hrane i htio bi se udebljati. niti jednom ne polazi za rukom.
sogor, od mm-a brat je nedavno u par mjeseci skinuo 20 kila, prestao je pit. tako da mi jos preostaje da pocnem pit i onda prestanem :lol:
Ima puno itine u tome, iako nije apsolutna istina.Citiraj:
meda prvotno napisa
Trbušni ples svakako, uz sve redovne psiho-fizičke blagodati svakog sporta, potiče žensku plodnost i idealno priprema tijelo za porod.
I istina je da je taj ples u starom Egiptu bio upravo ples ženske plodnosti, pripreme za začeće, pripreme za porod...ali i način na koji su žene komunicirale s drugim ženama, na koji su liječile sebe...plesale su ga svojim prijateljicama, sestrama i same sebi.
On nikada nije služio za zavođenje muškaraca...uvijek je služio samo ženi.
Probajte, možda vam se svidi!
nemoj se ti bedirati, dođi ti kod mene pojesti moje kolače, a onda ćemo skupa u Women's Secret po grudnjake, najveći broj 8).Citiraj:
Sun prvotno napisa
ja sam uspjela krenuti na neku aktivnost navečer tek kad je L. imala 3-4 godine, i to sam išla od 21h jer je ona uvijek išla kasno spavati, ovo mi je bilo super, došla bi doma, a MM obavio kupanac, pročitao priču, ona bi zaspala ili bi bila netom pred spavanac
i sad idem dva puta tjedno na pilates, nažalost na liniju ne utječe :roll:
Litala jako dobro te kuzim... I mislim da bi bilo nerealno da od sebe ocekujes pa i tih sat vremena par puta tjedno (ma i jednom tjedno!).. Ti svoje odradjujes sada s djecom, i kad i Ami poraste, doci ce i to doba da ces hladno moci izaci i napraviti nesto za sebe. Ja nemam malo dijete i lako mi je s ovim (jednim!) sestogodisnjakom.. ak ja budem imala jos koje, bit cu zavidna tebi koja ces tada imati vrijeme za trening (i velku djecu) a ja (opet) necu :mrgreen:
Cinjenica je da klinci jako traze dok su mali, i kako postaju veci tako se otvaraju vece mogucnosti za roditelje.. Da ja imam dijete ko sto je Zrin ili Ami, pa kak bi isla ikuda kad bi znala da ce se probuditi za pola sata trazeci sisu? Naravno da bi si prioritete sasvim drugacije poslozila (kao i sto jesu bili poslozeni godinama, samo mi je trebalo dosta vremena da shvatim da to vise ne mogu koristiti kao izgovor jer mi dijete vise ne trazi sisu nakon pola sata spavanja :lol: )
Mali su vam klinci jos cure, polako, bit ce bolje :love:
meni je zvucalo da se u naslovu teme trazi rjesenje.. no ocito sam bila u krivu. Ako ste se samo htjeli ventilirati bez rjesenja onih kojima to ide, onda je to trebalo biti navedeno. Ovak se sad lose osjecam i ja koja sam rekla sto radim da mi bude bolje i sto mislim da bi i vama drugima moglo pomoci, i vi koji se osjecate da vam valjda solimo rane :/Citiraj:
Sun prvotno napisa
u tjedan dana, misliš?Citiraj:
MGrubi prvotno napisa
Ona je ko i ja, nije u tjedan dana :mrgreen: Ja preferiram 9 sati, idealno 10 :oops: I nije me smetalo rascjepkano spavati kad i dijete, ja sam doslovce shvatila onu "spavaj kad i dijete" :lol:
ako nista drugo, ja sam barem naspavana
toliko ste me sad izbacile iz cipela da sam se izvikala na muža :/
ja se na svog još durim :oops:Citiraj:
apricot prvotno napisa
ništa zato, kindapirati ćemo te i vodimo te u shopping grudnjaka ili pidžama ili kaj već hoćeš, skupa sa Zrinom, onak neispavanu i raščupanu. Ako može Ivy u Jabuku sa izdajalicom, možeš i ti u shopping sa nama u papučama. :mrgreen:Citiraj:
apricot prvotno napisa
carice! :lol: :lol:Citiraj:
marta prvotno napisa
ja kad se loše osjećam, odem na rodinu mliječnu konferenciju!!! (koji product placement! :mrgreen: još ću dobiti tantieme)
ili na tečaj makrobiotičkog kuhanja, ha? :PCitiraj:
mama courage prvotno napisa
Siroti on.. daj mu :*Citiraj:
apricot prvotno napisa
Ma daj zeno, pa moj ritam spavanja i tvoj ritam spavanja su miljama udaljeni i bez djece (ja tebi zavidim na tvom :idea:). Sta ti je tu cudno za mene? Pa znamo se :mrgreen:
e, al ti izgledaš ko grom.
a ja ko... gromobran :sick:
Kad budem bila velika zelim biti kao ti :saint: :*
Nemrem vjerovati!! :shock: Od jutra do sad-4 strane tuluma!! Mogle ste već uvježbati nešto od trbušnog plesa do sad. Zakaj Bambi ne organizira neki online tečaj :mrgreen: ???
Nego, ovak...danas sam skužila nekaj: :oops:
Jednostavo sam si prekrasna kad ovuliram :oops: . Gledam u ogledalo i nekak mi se lice čini mekšim, kosa padne u nekim mekanim poluloknicama (a ne da strši na sve strane ko inače 8) ), u očima neki poseban sjaj, čak su mi i kretnje danas drugačije... I dođem do zaključka da je sve stvar hormona.
Netko je spomenuo sex. E, pa, kaj to nije bolje od spremanja u teretanu? A hormoni samo čekaju da nas proljepšaju (ili da nam poljepšaju sliku o nama samima :mrgreen: ).
Bambi, vidjela slike izbliza, svaka čast, ne bih ti dala 35, nikako, malo me podsječaš na emsu, i ja jedva čekam kolektivno :mrgreen:
I ja isto.Citiraj:
cvijeta73 prvotno napisa
Moš´ ti vezat´ i nagelirat´ kosu, ali brate, vidi se opet da je prljava...
da, hormoni definitivno, manipuliraju s nama kad god im se prohtije, mi mislimo kako nas cijeli svijet ne voli, kad ono s nama se igra "naša kemija"...sad ću ja zašutit, jer ćemo se opet vratiti na tablete, a to neću :mrgreen:Citiraj:
mim prvotno napisa
nego, netko spomene grudnjake? kako se vi bakćete sa velikim brojevima?ja još od 2004. te ne vidim svoje noge u stajaćem položaju...i to me strašno uzrujava. da ne velim da muku mučim sa gumbićima koji se sami otkopčavaju....
ha ha :lol: :lol: :lol:Citiraj:
Ria prvotno napisa
jeste me nasmijale
u vrtić idu ove dvije starije od 5, 3 god a ja sam s malim od godinu doma
sad su ovih dana kad su blagdani svi bili doma osim mm koji radi
joj za poludittttt
haval, hvala :love:Citiraj:
anima prvotno napisa
Bambi.......
nemoj se ljutiti...
Ali uz tolike zaslužene pohvale koje si dobila, ipak moram primijetiti nešto što ne smatram previše pozitivnim.....
Po tvojim postovima, a i po slikama vidim da se jako voliš.
Mislim, ......ti na tim slikama nisi slikana, već se pokazuješ. Poziraš. I gledaš u fotoaparat kao da se snimaš za časopis (npr. reklama za parfem ili novu Ladu Nivu), a ne za obiteljski album.
Nemoj se ljutiti što ovo pišem, jer u biti ja sam isti kao i ti.
I ja sebe volim.
I stalno mi prigovaraju u stilu: "Ne misliš li da možda malkice previše važnosti pridajem svom izgledu?".
Baš bezveze......
Evo ovdje moja fotografija.
http://blog.thisnext.com/storage/Zoolander_001.jpg
bože mujice, kako si zgodan :shock:
:lol:
vidite da tablete djeluju!
bit će i novih fotki za koji dan, tjedan...... :mrgreen:
do tada se strpi.....
Citiraj:
mujica prvotno napisa
da da volim se
a kaj je to loše? ma daj mi ti neki esej da me spusti na zemlju
a gdje ću drugdje gledat nego u fotoaparat?
inače me na slikama baš i nema jer uvijek slikam klince pa sam jednom rekla mužu ajd ti mene malo slikaj da znam kak sam izgledala
pa poziram nek kak ću drugčije pred fotoaparat
ma meni ti na rodi uvijek nešto prigovaraju pa ak hoće neka, meni ne smeta, navikla sam
ja bar imam hrabrosti stavit svoje fotke dok ti stavljaš glumcaCitiraj:
mujica prvotno napisa
pa ak si frajer ajd stavi svoje
Citiraj:
Bambi prvotno napisa
ne bih baš rekla da se tu radi o hrabrosti...
samo neki teško shvaćaju :mrgreen:
:) priznajem, ne usudim se.....Citiraj:
Bambi prvotno napisa
Nemoj to shvatiti kao neko ozbiljno prigovaranje. Radi se o opservaciji. Ništa drugo.
:love:
a kaj misliš volim se hvalitCitiraj:
magriz prvotno napisa
ma uvijek će biti negativnih komentara pogotovo na rodi
da ne znam kolko pozitivno pišem uvijek se nađe neko ko će
krivo protumačit